Отговори
# 15
# 16
Бейза е била с Афра в Маями.

# 17
Красота! 🤍

# 18
Благодаря за новата тема, Еве! Kissing Heart Едно красиво Афи!

# 19
Like husband, like wife. 😜

# 20
  • Манчестър
Selam kizlar!
Благодаря за новата тема Еве 🧿 🤍 🧿

# 21
  • Пловдив
Добро утро, сладурки!
Благодаря за новата цветна тема,  Еве:hibiscus:
Хубав и усмихнат ден Ви желая,  макар и дъждовен!
И, немога да не повторя тази красота Heart Eyes

# 22
Добро утро! Simple Smile
Да се запиша в новата тема и да благодаря на Ева.Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Но не само. Smiley
По повод сравнението на Афра с Мерилин Монро. Според мен и личностите им, а и конкретно усмивките им на снимките са различни.

# 23
И от мен добро утро! 🫶

# 24
Гюнайдън, девочки Stuck Out Tongue Winking Eye

Афрош е неизчерпаем извор на енергия Heart Eyes

https://x.com/afraetkinlikk/status/1923107614692442436?t=LKM_nO5 … Vqo2PeiRtCrQ&s=19

# 25
Добро утро, момичета!
Честит петък Simple Smile
Пожелавам спорен ден!

# 26
Привет момичета.Да се "заселя" и аз в новата тема,да не остана назад.Благодаря Еве,ако беше архитект до сега да сме се заселили всички в твоите сгради.А пък може и да си.Katya_I -напълно съгласна със сравнението на усмивките.На Мерелин е дежурна,отрепетирана за пред хората,а на Афито извира от сърцето и,настроението и.Не я харесвам тая Мерилин.По известна с любовните си връзки отколкото с талант и харизма,да ме прощават феновете и.

# 27
Ооо далеч съм от това да сравнявам Мерилин и Афи или да търся някакви прилики между двете. Просто самите снимки ми харесаха когато ги видях една до друга - заради роклите, усмивките, макар и различни, и косите. Афи ме спечели със своята естественост, скромност и хумор, който е показвала. Прекрасна е когато се усмихва или прави онези смешни физиономии.

# 28
В Х за партньорка на Мерт спрягат Мирай Данер или Джемре Байсел. Днес в Х затова се дърлят.😁

Мирай

Джемре

# 29
Lilia, за партньорка в проект или в живота?

Общи условия

Активация на акаунт