Отговори
# 30
Lilia, за партньорка в проект или в живота?

За проект. В живота е зает.😁

# 31
В Х за партньорка на Мерт спрягат Мирай Данер или Джемре Байсел. Днес в Х затова се дърлят.😁

Мирай

Джемре

Предпочитам ако е една от двете да е Мирай, защото Джемре изобщо не я харесвам, нито като игра, нито като визия, има нещо дразнещо в нея. Съжалявам ако някой от тук я харесва

# 32
И аз съм за Мирай. И двете не съм ги гледала никъде, но визуално и на мен Джемре не ми харесва.

# 33
Зает, зает, ама я питай някое соло, колко да е зает Мерт, знам ли какво четете из Х.
По-добре са и двете от кака Серенай.

# 34
Зает, зает, ама я питай някое соло, колко да е зает Мерт, знам ли какво четете из Х.

Нинка, солотата не ги коментирам. 😃Той със Серенай вече игра, стига толкова. 😉

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 15:09 от Lilia*

# 35
Аз ги харесвам и двете,но повече Джемре.Нея съм я гледала в комедии и много добре ги играе.Данер я свързвам повече с оня сериал където играеха двамата с бившия на Афра.После малко я гледах в друг сериал с Фуркан Андъч,но го зарязах по средата,не ми харесаха като двойка и химия.Много студено от страна на Данер.Фуркан не успя да я разстопи.Сухо и скучно.Да видим ако е тя ще успее ли Мерт да я втечни.Джемре съм я гледала в два сериала които съм изкарала докрай,а Данер в два,от които от тук и там и трети зарязан по средата.В момента съм загледала един сериал с Озге Гюрел,Керем Бюрсин и Ибрахим Челиккол.Даже си мисля,че е римейк на "Танго и Кеш" моя любима комедия.Кратко сериалче и красиви актьори.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 15:25 от mimi 65

# 36
В Джемрето наистина има нещо отблъскващо. И на мен въобще не ми  харесва! Не, че Мирай пък съм я захаресвала! Hushed Въобще не му трябва партньорка за следващия проект на Рамо! Дано си избере нещо различно от любовна или пък психологическа драма, защото след Афито не знам каква трябва да е партньорката му! Най-добре въобще да пропусне следвашия сезон! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 37

Нинка, солотата не ги коментирам. 😃Той със Серенай вече игра, стига толкова. 😉
Именно, не ми харасаха в Шахмаран, но гледах заради Мерт.

# 38
Еве,благодаря за новата тема:hibiscus:
Джемре поне успява разтопи ледовете и винаги има химия между нея и партньорите и

# 39
Не искам да се караме! Ама да попитам: Каква химия докарва Джемрето?
Та тя трудно изкарва един сериал от началото до края на сезона!
Аз наистина нямам изгледан и един сериал с нея, но от новините и рейтингите на сериалите, в които е участвала съм си направила някакви изводи

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 15:56 от BELL-

# 40
Бел, тя и Мирай има поредица от къси сериали. Изключвам Ти си моята родина, там си имаше други главни герои, а също и с настоящия сериал изкара известно време. Аз съм я гледала в Полетът на птицата и мога да кажа, че ми хареса. Има студено излъчване, баш като за кучка, каквато беше ролята. В другите си сериали не ме е впечатлила, не съм ги гледала.
Джемрето е сладурана, но много се пули и говори през носа, което мен лично много ме дразни.
Общо взето, нямам нищо против и за двете. Все някоя ще е партньорка на Мерт в следващия проект. Той си има химия с партньорките. В Чапкъна изкара такава и с Пелин Акъл чак, с Берил, с Бучето. Хеле само с Нивеята ми беше много гнусно.

За Шахмаран, там имаше отрицателна химия със Серенай и особено с Олимпия не знам си коя.

# 41
Която и да е с Мерт, само да не е по-омайна от Афи.

# 42
Въздействието от партньорството на Афра и Мерт е все още силно осезаемо.Аз не се съмнявам, че ще си подбере внимателно следващия проект и като сюжет и като персонаж.Също така и продуцента би трябвало да е прецизен в избора на партньорка.Химия Мерт и с дърво може да постигне,както се бяха изразили,но дали тя ще те залепи за екрана зависи и от способностите на партньора.На мен ми е много интересно какви проекти ще изберат и двамата точно след Чапкъна.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 16:43 от Sikorski

# 43
Благодаря за новата къщичка, Еве!🌻🫶🥀
Аз чакам нови проекти, че нищо не ми задържа интереса, щом ги няма Мерт и Афра!❤️

# 44

Общи условия

Активация на акаунт