Отговори
# 120
някой знае ли кой е Мурат Казанджъоглу. Спрягат го нещо с Афи.

Този още преди втори сезон имаше папарашки снимки с Афра на плаж…сега се върнах назад да проверя и рускините са писали,че е бил гадже тогава на Шевал Шахин,която е турска Мис свят и понеже я следя в инста мисля,че още й е гадже🤷♀Мерт е бил с Афра тогава наблизо на детокс..
Инфо от по-скоро не намирам..
Момичета 🤗, следя ви🫶🏻

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 21:37 от Melody19

# 121
Понеже стана дума за "Незабравима", само да кажа, че за този сериал са изписани 258 теми, а сюжетът в началото наподобява на този в нашия сериал. Млад преуспяващ бизнесмен, на малко по-зряла възраст от Ферит, се впечатлява от млада и отдадена на работата си служителка, на която предлага брак. Малко преди годежа обаче по време на проливен дъжд, попада с колата си в дупка на пътя пред един МОЛ и изпръсква младо хубаво момиче на спирката, което е с новозакупената си в МОЛа рокля. Младият мъж веднага спира, за да се извини, а момичето е бясно, но няма друг избор освен да приеме предложението да се преоблече отзад в колата на бизнесмена. А той взима роклята й, за да я даде да се почисти. Когато обаче вечерта отива със семейството си да иска ръката на своята колежка в нейния дом, разбира, че тя е по-голяма сестра на момичето с напръсканата с кал рокля. То пък припада от изненада, докато поднася кафето, като вижда кой е годеникът на сестра й ...И се започва една невероятна история, която накрая завършва щастливо с брак и много, много деца...Та тук влюбването е още в самото начало, още преди да са разбрали кой кой е, но след това никой и нищо не е в състояние да ги раздели, въпреки всички обрати и перипетии...

# 122
Милна,благодаря, заинтригувах се и задължително ще го гледам

# 123
Милна,благодаря, заинтригувах се и задължително ще го гледам
Вал,не си заслужава времето за гледане.Скучно до болка.Пък той детето си го направи още преди да се ожени за по-голямата сестра.Балдъзата бременна от него пък той се ожени за сестрата.Толкова я лъгаха горката и двамата,че ми се искаше тая по-малката да я хвана за врата и да я удуша.Скучно,разтеглено изобщо не си заслужава.Та в този дух,ако Ферит се беше оженил за Суна пък въздишаше по Сейран,първо щяха да се появят съдебни дела за плагиатство.После Ферит и тоя от "Незабравима" са два абсолютно различни персонажи като характери,излъчване,харизма и възраст ако щеш.Малката сестра,нищо особено.Нищо общо с персонажа на Сейран.Даже каката беше по-начетената и умната от двете.Не зная,но аз повече симпатизирах на голямата сестра отколкото на малката.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 22:23 от mimi 65

# 124
Стори от Афи

# 125
Ох,колко много се разчувствах,когато Сейран прегърна Ферит от благодарност,че е спасил Суна от побоя на Кязъм....
Тя го прегърна от благодарност,а то вече от осъзнаваше какво чувства
Да можеше още тогава да разберат тези две диванета,че са родени един за друг....

# 126
В Х са луднали, че Афрам са заедно И тази снимка била жест от Афра, която го поздравява за победата на любимия му футболен отбор. Пак съчинения по картинка Simple Smile

А тази снимка е изобретение на някой фен. Но не знам защо ми харесва. Лъха ми на стария Холивуд Simple Smile

# 127
Надя, много ми се иска да са прави, но Хакан е късметлията май 😁. Още две сторита от Афи.

# 128
# 129
Айдееее, лека нощ! 😴

# 130
Айдееее, лека нощ! 😴

Белче,бързичко минаваш да въдвориш ред. Joy
Снимката с Хакан е от дома и в Истанбул.Няма как да е на две места едновременно, освен,ако не е усвоила телепортирането. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 131
Ама той Мерто ѝ е на гости! 🤣 Онова с Хакан е фотошоп! 🤣

# 132
Надя, много ми се иска да са прави, но Хакан е късметлията май 😁. Още две сторита от Афи.

Я, колко красив и мъжествен е в профил Хакан. Трябва да бъде сниман само по този начин. Wink Възхитена съм!

# 133
питам се след като Мерт не обича социалните мрежи, какво прави постоянно на телефона си? Всяка свободна минута (щом не е с Афи) е вперил поглед в него.

Тук май е той... Напоследък гривната я няма...

# 134
питам се след като Мерт не обича социалните мрежи, какво прави постоянно на телефона си? Всяка свободна минута (щом не е с Афи) е вперил поглед в него.

Тук май е той... Напоследък гривната я няма...

Добро утро, момичета!

Снимката на Мерт е стара.

Общи условия

Активация на акаунт