Отговори
# 165
Милна,благодаря, заинтригувах се и задължително ще го гледам
Вал,не си заслужава времето за гледане.Скучно до болка.Пък той детето си го направи още преди да се ожени за по-голямата сестра.Балдъзата бременна от него пък той се ожени за сестрата.Толкова я лъгаха горката и двамата,че ми се искаше тая по-малката да я хвана за врата и да я удуша.Скучно,разтеглено изобщо не си заслужава.Та в този дух,ако Ферит се беше оженил за Суна пък въздишаше по Сейран,първо щяха да се появят съдебни дела за плагиатство.После Ферит и тоя от "Незабравима" са два абсолютно различни персонажи като характери,излъчване,харизма и възраст ако щеш.Малката сестра,нищо особено.Нищо общо с персонажа на Сейран.Даже каката беше по-начетената и умната от двете.Не зная,но аз повече симпатизирах на голямата сестра отколкото на малката.

Забавни са тези паралели, но естествено персонажите са различни. Обаче някои ситуации и избори са сходни. Например главният герой да беше избрал по-голямата сестра е почти като Ферит да беше избрал сигурността и рутината в лицето на каката пред неизвестността и тръпката в лицето на Сейран. Е, и той избра второто.

# 166
Последно наистина. Нинка, далеч не искам да чета морал на някого. Големи хора сме всички. Обръщам се към теб, но се отнася и до другите, които са се засегнали от написаното от мен. Ако така го чувствате и имате нужда по този начин да споделяте своето виждане за дадени неща, ок. Просто имах нужда да кажа, че подобни коментари оставят лично у мен горчив вкус. Не ви карам да се съобразявате с мен, а просто споделям с вас. Това е.

# 167
От скука не знаем какво правим! 🤣

🤍🧿♾🧄🪬

# 168
Момичета, харесвам ви всички. Не мога да кажа, че някой от вас не е прав за себе си. В предходния си пост мисля, че неправилно употребих думата глупости. Все пак темата не е маловажна. Мисля, че всеки свободно трябва да изказва мнението си без да се притеснява.

И за да сменя темата,може ли някой по-запознат от мен с модата да ми каже това нормално ли е Simple Smile Вана насред нищото в стаята. И то хола. Каква е идеята. Ако не ми се почива на дивана да гледам телевизия киснейки във ваната. Тук сега хора с по мръсно подсъзнание какви истории могат да измислят и напишат Grinning

# 169
Наде, и аз това се чудих.😁 Но пък цветовете и масичката, много ми допадат.
Стори от Афи 🌹

И нещо забавно. Аз също съм фен на сериала и следвам този профил, а сега ми попадна инфо, че и Афи е харесала тази публикация.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 17:12 от Iv32

# 170
Малко да разведря обстановката с един въпрос за сериала.
Коя сцена на ревност на Ферит към Сейран е любимата Ви, и коя сцена на ревност на Сейран към Ферит е любимата Ви?

# 171
# 172
Анабел, сцената на крайбрежната, когато Ферит свари Сейран и Юсуф на пейката. Изобщо всички сцени с Юсуф, то само тогава е проявявал ревност в истинския смисъл. Не броя изобщо Тарък и Акън, а със Синан беше гротескно положението.
За ревността на Сейран, сцената със Султан и сънят на Сейран за гривната. Много готина сцена беше. Султан се усети напълно, а Феро само клепаше на фъндаци, неразбрал както винаги Grinning

Цялата снимка, Афито и Несли Heart Eyes

# 173
Една от сцените на ревност, които много харесвам, бе когато Сейран спря Ферит, който се беше засилил да се разправя с Юсуф след малката изненада при Агата. Въздишката и погледа на Феро след думите на Сейран бяха топ, разговорът му с Гюлгюн още ме усмихва също.😁
Едно стори, което видях и си откраднах от Ураз

# 174
Малко да разведря обстановката с един въпрос за сериала.
Коя сцена на ревност на Ферит към Сейран е любимата Ви, и коя сцена на ревност на Сейран към Ферит е любимата Ви?

Ако аз ти отговоря, вместо да разведрим обстановката, има вероятност да я нажежим още повче, но сцените на ревност не са сред любимите ми. Wink Опитвам се да изтрия от съзнанието си трети сезон и огромни части от втори, затова ще базирам отговора си само на видяното в първи сезон.
  Не само, че нямам любима сцена на ревност, но имаше една, след която бях потресена. В нея Сейран и Суна бяха на работна среща с Ефе (може и да бъркам името) и Дефне в ресторант, а Ферит влетя вътре и крещя, и вилня, и въобще се раздаде на макс. Всъщност не съм сигурна, че това беше сцена на ревност, но пак беше някаква демонстрация на притежание. Признавам си, такива сцени не са ми по вкуса.
  В 21 век правото на образование на една жена да бъде упражнявано от съпруга (в нашия случай й беше отнето), да й бъде забранено да работи и да се третира като инкубатор не е моята представа нито за ревност, нито за любов.
 По- разведряващ би бил един въпрос от рода на: коя е любимата ви сцена, показваща протекция на единия към другия?
Ето, тук мога да напиша роман, но ще ви пощадя и ще ви предоставя поле за изява. Вал снощи започна. Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 14:28 от Fi79

# 175
На мен любимата ми сцена на ревност е когато Ферит разбра, че Сейран е имала приятел преди него. 😄 Едвам преглътна като разбра. 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 20:08 от Lilia*

# 176
Fi, протекция или грижа? Не я харесвам аз тая дума протекция... Joy

# 177
На мен любимата ми сцена на ревност е когато Ферит разбра, че Сейран е имала приятел преди него. 😄 Едвам преглътна като разбра. 🤣🤣🤣

И на мен ми е една от любимите сцени

# 178
Моята гледна точка за "притежание" на Ферит към Сейран се различава от това на Фи
Аз смятам,че той е един от най-либералните съпрузи,които една жена може да срещне в живота си
Друг на негово място знаете какво би направил,няма да бъда обстоятелствена
Това с Ефе мисля,че беше съвсем оправдано,защото неговите намерения не бяха от най-чистите и Ферит го усети веднага
Дали е гледал на Сейран като инкубатор,или просто искаше тя да го обича,да го харесва и да преживеят любовта си е много спорен въпрос
Не познавам семейство,в което няма капка ревност и някакви условия в съвместния живот от страна на мъжа,или жената
Ако те двамата бяха нормално семейство и не бяха зависими от семействата си,отношенията между тях щяха да са нещо съвсем различно
Първата сълза на Сейран в спалнята с майка и,когато Ферит беше пиян и остана при Пелин за мен беше първият сигнал за ревност при Сейран
За Ферит съм съгласна,че започна да ревнува,когато разбра за Юсуф

# 179
Fi, протекция или грижа? Не я харесвам аз тая дума протекция... Joy

Защита! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт