Отговори
# 225
Обстановката в темата е Hodri Meydan от два дни 😀
Провокации и предизкателства 😀

Нинка, гордост и предразсъдъци Grinning

Еве,
част 2. Лимитиран тираж. Издателство: Бг Мама'2025г.

# 226
# 227
за Кая в началото не го харесвах, искаше да отмъщава. Но за болестта на Сейран бе насреща, а Суна уж не го обичаше, а се хвърли на врата му, когато се върна от Тарък. Около Тарък и брат му, Суна и Кая заприличаха на семейство за малко. После незнайно защо ги разведоха, аз не помня обясниха ли защо. В 3 сезон Суна простила на Аби и оп, женят се. Дали пък Суна не се сети за Аби, защото разбра, че е Корхан и нарочно не искаше той да знае, че да не помисли, че затова се женят? Липсата на отговори и най-големия минус на сериала. Ако ги имаше отговорите този сериал поне 5 сезона щеше да има.

Да допълня - Кая накрая бе станал част от семейството, затова бе странно, че се разведе. Сейран пък избра Ферит и живота, и завой - да отблъскаме Ферит. Като, че ли някой взриви сериала и той се превърна в друг, с други герои. Никой не приличаше на първообраза си.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 18:22 от ani.zaiche

# 228
От бижутера!

# 229
Надя, бозата, която се получи бе от ината на Онур и 5 сценаристи да не се съобразят с феновете. Те им даваха идеи и посочваха кое е неприемливо, а те точно това, което не се харесва дадоха. Хубавото на нашето време е, че можем да покажем какво искаме, а сценаристите да ни го дадат. Така всички сме пред екраните. А сега какво се получи, повечето спряха да гледат.

# 230
Нещо лично, който иска да не чете.
За идеален съпруг аз бих дала пример с моя. Когато се оженихме знаех, че има епилепсия, но това не промени чувствата ми. След сватбата и раждането на детето ни, реших да учи въпреки, че родителите му бяха против и искаха да ни разведат. Мъжа ми каза ще учиш, но ако имаш двойка не се прибирай. По време на следването ми ми осигуряваше помощ в къщи (переше, готвеше), втори курс родих второто ни дете, той го гледа от 40 дни до 10 месеца. Записах и курс педагогика. Вземах стипендия за отличен успех, т.е. учех много, но ми бе осигурено време. След завършването се разболях и бях на легло. Реших,че  трябва да бъда полезна в семейството, реших да уча пак. Съпругът ми бе пак насреща, въпреки че често вземаше по две смени. През това време разбрахме, че има атрофия на мускулите, а по-късно и децата ми се оказаха болни. Въпреки всичко той се грижеше за домакинството, аз учех. Щом оздравях започнах работа, но за да запазя и подобря работната си позиция се наложи отново да учи трета специалност. Завърших в съкратено време, но се наложи да претърпя сложна и тежка операция. Мъжа ми вече трудно се движеше, но още ходеше на работа и успяваше да се прибира, за да ме нахрани на обед, пак цялото домакинство бе на гърба му. Никога не ми е казал и половин дума накриво. Сега палачинката се е обърнала. Аз работя, а той лежи в къщи. Въпреки, че от 12 години заради мое заболяване не можем да сме мъж и жена, ние не можем един без друг така както е било от сватбата до сега. Това за мен е истински мъж, никога не е мислил за себе си, а само аз да съм добре.

Да обясня - аз не съм красавица, не блестя с нищо, не обичам да обръщам внимание на външността си, както се казва не се кипря. Мъжът ми бе по-красив, колежките му много го харесваха. Имахме много честни отношения. Бе се влюбил в съпругата на приятеля си, сподели го с мен и до тук, никога не е кривнал настрани.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 18:41 от ani.zaiche

# 231
# 232
Публикация от Рамо. Той е жив и е добро момче.😁
😎🤍🧿

# 233
Така,всички в тази тема твърдим,че харесваме и двата персонажа,харесваме и двамата актьори,които пресъздадоха повече от перфектно тези персонажи с всичките им плюсове и недостатъци.Появи се там Тино ли беше,нападна единия от героите ,мисля,че Сейран ли,Афра ли беше "под ножа" и всички вкупом скочиха и разясняваха,че всички са фенове на двамата.Така,хайде да видим колко от вас ще се съгласят със следния цитат и как го разбират:" Ферит преди желанието му да бъде обичан и разбиран от Сейран, искаше тя да забременее, за да даде правнук на деде.Тъжното беше, че той искаше това бебе не защото той самият имаше желание да бъде баща, а да направи деде щастлив. Аз това го виждам точно като да гледаш на жена си като на инкубатор."Къде е тук Ифакат,че нещо ми се изгуби по трасето? Та ако Ферит гледаше на жена си само като на инкубатор и не я уважаваше като личност направо щеше да си я направи такава."Ферит либерален беше, когато му отърваше, ако не му отърваше, си беше един доста патриархален, закостенял и тесногръд мъж. Точно такъв никога не бих пожелала за детето си, със или без любовница."Добре,а защо тогава го натрисахме постоянно на Сейран и не искахме да се развеждат?Ами щом Ферит беше толкова тесногръд,егоист,патриархален развода не беше ли най-доброто решение за Сейран?Защо,когато друг мъж заставаше до нея ние искахме Ферит?Ще кажем,защото Тарък беше психопат.Да,ама този психопат и предложи да я запише в университета,нищо,че нямаше да го направи.Важното е,че го обеща не като тесногръд мъж.Освен това беше готов да се ожени за нея дори тя да има 4 деца.Беше и готин.Пък въобще не гледаше на нея като инкубатор,още от пръв поглед му хареса и си я поиска сам без намесата на дядо му и без да му обещава правнуци.Погледнато така Тарък изглежда по-добрия мъж в случая.Правя сравнения с персонажите от други сериали,персонажи,не актьори за да не се зацикля само върху Сейран или Ферит и най-сетне еднакво да се харесват и двата персонажа.Както се казва за единия персонаж,че не е желан за съпруг на детето ти със същия успех може да се каже,че другия персонаж не е желан за съпруга на сина ти.Както много пъти съм споменавала,нито единия е съвършен,нито другия е съвършен както е и в живота,но именно тези двама млади и несъвършени хора ни показаха какво значи любов,неподвластна на никакви несъвършенства,събития и обстоятелства.Нека имаме уважение и към двата персонажа,а не кой какво пожелава за децата си.Отново цитирам:" Той в прав текст и каза, че тя е никоя, че ако не била Корхан, Ефе не би я забелязал. Обезценяването й като личност и като жена често го имаше при Ферит."Сега ще цитирам Сейран:"Мислиш,че припадам защото се омъжвам за теб ли?Аз не се впечатлявам от името,фамилията и външността на човека.Гледам характера.И като те гледам знаеш ли какво виждам?Нищо."Страхотно оценяване на личността,а и въобще не е в прав текст.

# 234

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 18:59 от BELL-

# 235
# 236
Аблите на Мерто бързат, бързат! 🤣

# 237
Аблите на Мерто бързат, бързат! 🤣

Тази седмица са на пост да лайкват родата.😜

# 238
Здравейте,момичета  Hug  Hug   Hug
Ах този лош,лош,лош Ферит  ,ама само с това разполагаме кво да се прави Thinking Simple Smile
В последния епизод сценаристите имаха своята последна възможност  да го оставят в камерата да пукне ама не те взеха че му изписаха щастлив финал. Angry Тюх бе, ама нищо поне поизмръзна бая гадта мръсна Simple Smile

Нищоооо не  е важно колко хора не го харесват ,а че Сейранчето дава мило и драго за него,ама и той за нея също де Heart

и една красива Афи за финал на този пост  Simple Smile

# 239
изредихме кусурите на АфРам, ама пак си ги обичаме. Все те са ни на клавиатурите и сърцата. Въпреки спора бе приятно да си припомняме сцени, нали?

Общи условия

Активация на акаунт