Ако се върнем назад във времето още от сезон 1 на Златно момче, преди да почнат да излизат някакви неща,че има вероятност Афрам да са заедно и в живота, какво правеха като свършеха снимките. Аз се замислих по въпроса като игнорирах другите новини,че са заедно. Какво установих. Като свършеха снимките на сериала всеки от двамата се фокусираше върху своите индивидуални проекти. Излизаха с приятели поотделно. Вършеха си лични задачи. Виждаха се със семействата си.
Първите снимки заедно им бяха от фенове, които ги бяха засекли. Първата им почивка заедно беше снимана от жълтата преса. Те тогава още нямаха толкова много опит да се крият и да се измъкват или разхождат незабелязвани. С времето станаха по-опитни.
После,ако не ги бяха снимали пак фенове нямаше да се разбере, че са заедно в Лисабон. 2023 година пак всички мислехме, че са разделени в началото на сезон 2. Оказа се, че не е така.
После 2024 година пак същата мъка,че са разделени. Афра в Америка пък Мерт в Турция и после в Италия. Пак се оказа, че са си заедно. После,ако не бяха пуснали снимките от Сими пак нямаше да разберем, че са заедно. И накрая да кажа за пътуването им до Франция. Фенове ги засякоха заедно на летището, от пресата нищо. И до ден днешен нямат Афрам качени снимки от това пътуване. За мен това значи нещо. Може би е било твърде лично,за да бъде споделено.
За Испания също можеше да не разберем, че са заедно.
Представям фактите от мрежите и феновете ( заедно ли са били или никога не са били, няма как да твърдя със сигурност).
Та моето заключение като махна всички други неща е,че в момента не правят нищо по различно от преди. Фокусират си се върху индивидуалните проекти, гонят си работата (то сега им е време яко да работят) , виждат си се с приятели и семейство. Вършат неща, които по време на снимките на сериала не са имали време да свършат.
Разликата е само, че докато го имаше сериала ни бяха повече пред очите и на показ. Докато сега нямаме тази връзка и възможност да ги наблюдаваме повече под лупа. Сега като свърши и сериала не са под натиск да държат интереса на зрителя за рейтинг. Според мен имаше и натиск от продукцията, която им използваше отношенията за целите на сериала. Много често имаше преса в доста удобни моменти. Един път на сетовете им даваха да са заедно и да се закачат,а след това не ги събираха. След като сега всичко това свърши няма нужда да показват каквото и да било. Мисля си, че ако те самите искат да бъдат видяни ще го покажат по някакъв начин. А и вече трябва хората да ги разграничат поотделно за бъдещи проекти,а не да ги вечно сравняват и да вървят само като дуо.
За мен е умишлено това отдръпване и изолация. Не е някаква зверска раздяла и то както се коментира, че заради мъже, жени, мениджъри и т.н.
По никакъв начин не искам да налагам своето мнение, просто разсъждавам. И стигам до заключението, че май нищо не е такова каквото изглежда .
Лека вечер от мен!
УЖ-случайните лични кадри между Афра и Мерт .