Отговори
# 495
Пропуснала съм нещо...Какво е "Пера"?
Ясно,че Афра ще е в главната роля,но знае ли  се какъв жанр ще бъде?

# 496
Принцеса! 🤍♾🧿👑👑👑

# 497
Много, много моля, който знае турски, може ли да преведе частта от интервюто на Онур Акай за Афи и Мерт от тази сутрин. Благодаря от сърце!

https://www.youtube.com/live/ricdVzARuns

# 498
Много красива Афи. Фотосесията носи много лятно настроение. 🌹

# 499
Уникална! 🤍🧿♾

# 500
Уоу, прелест Heart Eyes

Айде да почива добре в Бодрум и да я видим скоро на сет Heart Eyes

# 501
Афито х Дефакто! 🤍

🧿🤍♾🪬🧄

# 502
Пропуснала съм нещо...Какво е "Пера"?
Ясно,че Афра ще е в главната роля,но знае ли  се какъв жанр ще бъде?

Вал,не знам точният жанр какъв ще бъде. Доколкото съм разбрала,ако е правилно, сюжетът ще е за живота на инфлуенсър. Афра ще играе инфлуенсъра. Филмът ще е за Нетфликс продуциран пак през ОГМ. Последно четох, че нямало да има партньор Афра. Ако греша някъде някой по-запознат да ме поправи.

# 503
🤍♾🪬🧿🧄

# 504
# 505
Гледам епизода в който Есме отиде при Зерин и след думите и Сейран си помисли, че Ферит е разказал всичко за семейството и на Пелин.Разбира се,това беше Ифакат....Но това,което се случи след това,беше много несправедливо спрямо него.
Както тогава,така и сега смятам,че Ферит си заслужаваше Сейран да му се довери и да бъдат щастливи

# 506
Всичко,което нечия камера е засякла е било планирано от пи-ар Щом сме го видели ,означава ,че е било  в полза на серияла и популярността Това,което е  било наистина ,може само да се гадае и предполага......
Абсурд е при днешните информационни технологии цялата информация да се контролира от един или няколко пи-ара. Възможно е може би в по-стари времена на господство на ТВ. В днешния свят - паноптикум, когато всеки има камера и всеки наблюдава всеки, контролът да се осъществява от един център е химера. А и актьорите са живи хора, не могат да подчиняват безкрайно действията си на един команден център. Все някога се изпускат...

# 507
# 508
Всичко,което нечия камера е засякла е било планирано от пи-ар Щом сме го видели ,означава ,че е било  в полза на серияла и популярността Това,което е  било наистина ,може само да се гадае и предполага......
Абсурд е при днешните информационни технологии цялата информация да се контролира от един или няколко пи-ара. Възможно е може би в по-стари времена на господство на ТВ. В днешния свят - паноптикум, когато всеки има камера и всеки наблюдава всеки, контролът да се осъществява от един център е химера. А и актьорите са живи хора, не могат да подчиняват безкрайно действията си на един команден център. Все някога се изпускат...
Който е чел историята на фамилията Ротшилд знае ,че преди повече от 300 г основателят е направил фамилен кодекс ,че ако някой от наследниците на фамилията  /управляваща  и досега света /заведе дело срещу свой роднина или стане повод за публично  обсъждане  и коментиране  да  е ЛИШЕН от наследство .

И досега това работи .И винаги ще работи ,когато са замесени много пари.
Не ,защото няма кой да снима издънки ,а защото заинтересованите лица няма да  допуснат действия различни от зададени от ПИ-АР.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт