Отговори
# 645
Никой не коментира заявеното пред папарака от Яфра ,че няма да снима нищо на есен.
От това интервю аз разбрах ,че  с Мерт са се разминали  и дори не са вече  добри  колеги  и приятели.
Най-не ми хареса заявеното "сама с котка и куче"
За разлика от други тук аз мисля ,че ще е по-добре да ги сменя по-често ,като някои водещи актриси ,отколкото са е сама.Сама споделя ,че за да е по-добра в ролите си и трябва БОГАТ житейски опит
Скрит текст:
Според мен са прекалили с корекциите  с ИИ на снимките .Вярно е по-красива ,но почти не прилича на себе си

# 646
О,божеее...Богатия житейски опит,не знаех,че се натрупвал по този начин ?
Що са глупости са това?

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 15:57 от Милена Тодорова 756835

# 647
Еве, благодаря ти за превода!

Относно другото оставете го Мерт малко да диша. Сега пък и интервюто му било неразбиращо. Мерт това,Мерт онова. Горят му ушите на човека Simple Smile
Аз като зодия водолей много добре го разбрах какво иска да каже. Не може всеки да се изразява с две думи и да е кратко и ясно. Затова сме и толкова различни хора на този свят.
Аз също някой път го казвам с десет думи,а не с две. Защо пък да не може да е дълго,а трябва да е кратко Wink Който разбрал,разбрал.
Ядосах се, средно положение няма.
Или ще се хока Афра,или Мерт.
Все едно ние всички сме перфектни!
Хайде моля : D

# 648
Наде, написала съм, че аз не го разбрах, не може ли? Може да е от зодията ми, знам ли?

# 649
Не случайно са казали ,че всички щастливи семейства си приличат ,а нещастните са всяко нещастно по -своему.
За щастливите не се пишат книги и правят филми.Те имат на-скучният живот и са без опит
Няма как да изиграеш лидер,продажник,нарцис,мръсник,предател,добряк,наивник.....,ако  не си живял с  такива различни хора в своя собствен живот.
При снимките на най-успешния и рейтингов от десетилетия  сериял "Далечен град" , целия състав  са били  откъснати от семействата си и  почти 2 месеца  преди началото  на снимките  е трябвало да живеят   в град Мардин

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 16:50 от Инана

# 650
приложението отвя основното списание!

# 651
Наде, написала съм, че аз не го разбрах, не може ли? Може да е от зодията ми, знам ли?

Еве, може каквото искаш.
Аз изказвам мнение, същият въпрос - не може ли?

# 652
приложението отвя основното списание!

Еха!
Да си сменят маркетинговия директор Simple Smile

# 653
Еве, Благодаря за прекрасното интервю🌺Афра е прекрасна,защото когато говори за емоционална интелигентност,която между другото е много по-ценна…повтарям….много -по-ценна от другата интелигентност, всички ние,които гледахме Афра три години на екран знаем,че разбира от тези неща и я обичаме толкова много❤
За притурката да се изкажа и аз…..Афра много добре знае какво е снимала и за какво…Лайфстайл списанието си прави корица на броя,където екип на списанието работи върху модел….Другото си е платена реклама и фотосесия на Топ бранд….Няма никаква грешка…

# 654
Не случайно са казали ,че всички щастливи семейства си приличат ,а нещастните са всяко нещастно по -своему.
За щастливите не се пишат книги и правят филми.Те имат на-скучният живот.
Няма как да изиграеш лидер,продажник,нарцис,мръсник,предател,добряк,наивник.....,ако  не си живял с  такива различни хора в своя собствен живот.
При снимките на най-успешния и рейтингов от десетилетия  сериял "Далечен град" , целия състав  са били  откъснати от семействата си и  почти 2 месеца  преди началото  на снимките  е трябвало да живеят   в град Мардин
1. За щастливите и нещастни семейства - не са го казали, не е пословица или поговорка. Фразата е на Лев Толстой и с нея започва романът му "Ана Каренина". И който познава романа, не може да направи причинно-следствена връзка между щастие и скука, както и между нещастие и интересен живот.
2. Големите артисти затова са големи, защото могат да изиграят всяка роля, независимо с кого са се срещали и живели. Щото човек, освен че общува лице в лице, чете и книги, интересува се от живопис, музика ... въобще формира култура, която не се набавя в ежедневието чрез подражание, а е извън него.
3.  За "Далечен град", който гледам с интерес, не разбирам (ама не е от зодията Stuck Out Tongue Winking Eye) каква е връзката между лидер, продажник, нарцис и т.н. и живота в Мардин. Там живеят само такива хора ли и такива няма в другите градове??? Толкоз по разбирането...

# 655
Здравейте, момичета,
Искам да изразя разочарованието си от нашата тема. За мен не е нормално да се ограничава свободата на словото или да се иска от някой да си променя изказа и начина на писане. Да му се забранява да изказва личното си мнение или емоции. Реално тези неща ни провокират да напишем даден пост. Откакто се престраших да пиша винаги съм се старала да се отнасям с уважение към всички вас. Когато съм бъркала съм се извинявала. Няма как с всеки мой пост да знам дали някой ще се засегне или не, или дали ме е разбрал или не, дали се шегувам или не.
Ясно ми е,че никой не го еня за мен и все тая какво ще кажа или напиша.
Но това не значи, че не мога да изказвам мнение и да споделям. Не смятам, че съм нарушила правилата на групата по някакъв начин. Не съм и докладвала никой,не знам как се прави. Точно, защото смятам, че всеки има право на мнение и гласът му да бъде чут. Но за мен е вече прекалено някой да ми обяснява как и какво да пиша. Какво мога и какво не мога. Съжалявам, но не е редно това.
Ако някой сметне, че постът ми е неуместен докладвайте го.
Но аз не искам да бъда ограничавана какво да напиша,как да го напиша или към кой да се обърна от темата. С кой да комуникирам.
Няма да назовавам какво ме е провокирало емоционално да напиша това.
Благодаря на всички, които ще го прочетете!

# 656
Прекрасната Афра за списание ЕLLE

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 17:59 от azisiq

# 657
За щастливите не се пишат книги и правят филми.Те имат на-скучният живот.
1. За щастливите и нещастни семейства - не са го казали, не е пословица или поговорка. Фразата е на Лев Толстой и с нея започва романът му "Ана Каренина". И който познава романа, не може да направи причинно-следствена връзка между щастие и скука, както и между нещастие и интересен живот.
2. Големите артисти затова са големи, защото могат да изиграят всяка роля, независимо с кого са се срещали и живели. Щото човек, освен че общува лице в лице, чете и книги, интересува се от живопис, музика ... въобще формира култура, която не се набавя в ежедневието чрез подражание, а е извън него.
3.  За "Далечен град", който гледам с интерес, не разбирам (ама не е от зодията Stuck Out Tongue Winking Eye) каква е връзката между лидер, продажник, нарцис и т.н. и живота в Мардин. Там живеят само такива хора ли и такива няма в другите градове??? Толкоз по разбирането...

1.Не случайно не цитирам никого ,с патент за поговорката .Това е житейска истина и не се отнася само за един роман.Какъв роман ще напише някой за "И живели щастливо 100 години...."А щом няма история за писане  ,го свързвам със скука.
Най интересните истории  са за  силни хора и обикновено за вдовици,разведени,болни ,малтретирани и др преминали нещастие
2 Големите артисти /не обикновени  комерсиални актьори/се подготвят продължително и с откъсване от собствения си живот за  емблематичните роли/
Това с "опита" от книжките  и филмите   е описано в  не едно произведение.......
3.За Далечен град :Това ,че продуцент и режисьор не са повярвали на интелекта от книжки  на артистите  и са ги накарали натурално да попиват 2 месеца преди да започнат снимките  от истинския  живот в Мардин

-Турците  обожават  Озан Акбаба  и ,защото е усвоил до съвършенство тамошния диалект ,жестове и маниери

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 18:33 от Инана

# 658
Сигурно и Дирен със Сезин са били два месеца двойка в Антеп, преди заснемането на Ялъто! 🤣🤣🤣
Те двама също  бяха усвоили до съвършенство тамошния диалект!
Повдига ми се вече от компетентни публикации!

# 659
Сигурно и Дирен със Сезин са били два месеца двойка в Антеп, преди заснемането на Ялъто! 🤣🤣🤣
Те двама също  бяха усвоили до съвършенство тамошния диалект!
Повдига ми се вече от компетентни публикации!
Stuck Out Tongue
Не знам Афра да е имала добър Антепски акцент Mask
Не знам някой  да е бил 2 месеца в Антеп преди снимките и дали това е било приоритет за  тази продукция.  която  се провали с неадекватен слаб сценарий  особено 2 и 3 сезон

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 18:44 от Инана

Общи условия

Активация на акаунт