Червени яйчица ще боядисват БУРГАСКИТЕ слънца!

• 14 786
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • у нас
Честит празник на всички, които празнуват днес!!! Да сте нежни като цветята, свежи като росата и дръзки в живота!!!

# 91
Честит празник и от мен, и честит имен ден на всички, носещи прекрасните имена на цветя!

Галхен, лек път и приятно изкарване. Hug

# 92
Айде пък сега, децата които не ходели на ДГ живеели изолирано.По-голяма мъдрост не можа ли да сътвориш МАЙКА!

Споделям мнение просто, а то е то4но такова - дете на 4 годинки иа нагоре има нужда да е сред връстници, а не само до полата на мама/баба или някоя платена лели4ка, която да сде грижи САМО ЗА НЕГО. Това мисля аз, но не снмятам, 4е ВСИ4КИ трябва да са на моето мнение. Дале4 съм от тази мисъл.
Аз самата с триста зора се съгласих да си дам детето на градина, и то най-ве4е за да нау4и езика тук, но не съжалявам. Отразява му се страхотно.

Както и да е, хора и мнения всякакви. Аз просто споделих своето виждане по въпроса!

Честит празник на вси4ки именници!

# 93
  • UK
 Честит празник и от мен на всичкииии  Hug  bouquet

C-3PO засякох те в центъра с бебока ама ме досрамя да ти се обадя  Embarassed

# 94
Честит имен ден на всички именнички, именници и именничета!    bouquet Да сте здрави и много щастливи!   Hug

# 95
Честит празник на празнуващите! Със здраве си носете красивите цветни имена newsm51

# 96
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ И ИМЕНИЧКИ !
БЪДЕТЕ ЖИВИ ,ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ !

bigdance2 newsm18 Tada cheers baloni

# 97
Честит празник на всички с имена на цветя  bouquet

# 98
Честито и от мен на именниците!   bouquet
Вчера някой реди ли се на километричните опашки пред църквите?

# 99
Абе, майчета, дайте да си сформираме една детска градина + ясла на едно за нашите деца. Аз ще ги гледам всичките и ще взимам пари само за храната и др. необходими неща. То си е... м.... с тия работи (извинете ме за израза), бива ли такова нещо - 250 лв и детето ти да се връща все болно  Close ! И добре ще ги възпитавам Simple Smile

Забравих да честитя на всички именници с малко закъснение. sneji20 имаше си доста хора, аз ходих и до Св.Св. Кирил и Методий и до тази до Новата поща, понеже исках върбичка, и на двете места си имаше доста народ, особено на първата

# 100
  • вкъщи
момичета знаете ли работното време на гамишев в новия му кабинет.всеки ден краката ми се подуват и трябва да ида за консултация,а не му знем работното време.

# 101
Pupelina, ето защо си засякла Звездев по Родопите. Тази седмица са оттам предаванията.
Аз се редих на опашка барабар с детето на църквата до Търговската гимназия / така ли се казва /. Мина бързо и си взех върбичка.

# 102
Малииииииииии, милички да не минавате днес покрай хотел България. Преди малко минах от там. Посред бял ден утрепали двама. И само като знам там колко деца ходят ми пречерня. Първото дето си помислих беше моето къде е

# 103
А стига бе! Ужас! Като си представя колко често се мотам там.

# 104
  • вкъщи
ох и аз сепритесних,свекърва ми с детето бяха някъде в центъра,сега ще звъня.аз разбрах от друг форум ,че застреляните са случайни граждани,а изстрелите са били за някакви мутри.ей,направо се разтреперах.

Общи условия

Активация на акаунт