Отговори
# 135

Flowers Rose ЕМИ* Честит Имен Ден Kissing Heart
с пожелание за здраве и много любов в семейството,
Наздраве!!
Cocktail

Revolving Hearts
Благодаря, Софи! Не забравяш, че от няколкото дати, посочени като празници на св. Емилия - 30 май е моята любима.
След малко излизам да полея името с приятели, но преди това:
Момичета, да се почерпим за здраве и настроение:

Да ви е сладичко:

# 136
Еми да си ми честита Heart

# 137
Ехаа.. имали сме повод днес за почерпка и купон ..

Да ти е честито името Емка:hugs:  и Наздраве !  Весел празник !

# 138
Благодаря, момичета!
И вие бъдете здрави и щастливи!
Ново от Adem Terzi Barber’s Club.
Добре че Толга посещава често Адем, та имаме възможност да го видим.

Ново и от IG сторито на Алмеда:

# 139

Flowers Bouquet ЕМИ* Thank you за почерпката,
сигурна съм че и с приятелките добре сте си изкарали..
Толга трябва да смени бръснаря че скоро ша заприлича
на Евгени Минчев
Joy

# 140

Софи, нали знаеш, че аз с мойте дружки и от делника празник правя, а когато има повод е "страшно". Или с две думи - прекарахме чудесно.
А с бръснаря на Толгето не можем да се спогодим - Адем само това си може, всичките прически, които оформя са под калъп.
Хубавото ни момче ако така продължава... Оххх, не искам да го обиждам на кого ще заприлича.  

# 141
Епизод 63 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/UiHkuE

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 13:46 от Thunder @ EVILS

# 142
Здравейте, момичета!

"Да седиш на сянка в хубав ден и да гледаш зеленината е най-съвършеното освежаване."
Джейн Остин

"Довиждане цветен и "тревен" Май.
Месец на рози, люляци и божури. Четене на книги в неизбежните дъждовни дни. Свежи цветове, леки тъкани...
Време е за сламени шапки и разходки по юнски градини и плажове."
©️ Силви Дим

Нека последният ден от месец Май ни донесе много усмивки, настроение и цветни емоции!

Епизод 63 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/UiHkuE
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ
Thunder @ EVILS, благодаря за линковете!

# 143
# 144

Като няма нищо ново за нашите любимци из сайтовете - продължавам с "Шампион".
Развълнува ме разговорът на Фърат с Шайн.
Зафер не знае как да каже на Шайн, че вече не може да боксира. Затова Фърат се зае с нелеката задача - да разкаже истината на  момчето.
Шайн е потресен.

- Шайн, лекарите казаха, че ти не можеш повече да се боксираш! Не можеш да излезеш на ринга!
- Но боксът е моето семейство. Когато всички ми обърнаха гръб единствено боксът ме държеше изправен! Нима боксьор може да бъде човек, който не може да се боксира.
- Боксьорът кой е? Нима боксьорът е този на ринга. Боксът е умението винаги да можеш да стоиш на краката си, да не се предаваш. Понякога  животът така ни бие - аз съм преживял това, а сега ти трябва да го преживееш, поради това бъди силен. Стой на краката си! Ти казваше, че искаш да бъдеш силен като мен - ето ти възможност.

- Как мога да не се занимавам с това, което обичам повече от живота си?
- Всички казват, че Кафкас е много силен. Така ли е? Но аз ще ти кажа едно - по-силен е Фърат Бюлюкбаши и знаеш ли защо? Защото Кафкас се бие само на ринга, той никога не губи. Но Фърат Бюлюкбаши винаги се е борил със своя живот. Казаха на Фърат, че няма да може да се справи сам с всичко, но той се справи. Те ми казаха, че Фърат няма да успее да се пребори с Дервиш, но Фърат успя. Фърат Бюлюкбаши е много по-силен от Кафкас, на 200% е по-силен. Не мисли за Кафкас, мисли за Фърат, аз винаги ще бъда до теб.

- Къде е Шайн?
- Той има нужда да остане сам. Разбира се, ние знаехме, че той така лесно няма да приеме този факт. Но аз съм сигурен - той ще се справи!

# 145

Привет и благодаря за всичко споделено! Heart

# 146
# 147
Още малко Шампион...

# 148
# 149
Здравейте, момичета!

"Докато се опитваме да научим децата си на всичко за живота, те ни учат какъв всъщност е той."
Честит празник на всички, успели да съхранят детското в себе си!
Честит 1-ви юни!
Честит да ни е новият месец - най-хубавият, най-веселият, най-светлият.
Изживейте юни в цялата му прелест из градските паркове, край морето, в планината, навсякъде! Позволете си лятото леко да се настани на раменете ви и да си остане там с настроението си, усмивките и любовта.

Общи условия

Активация на акаунт