Отговори
# 15

Ухааа , страхотно ново фото и изненада Sunglasses

# 16
На тази фотка Ефе най-после ми заприлича на Толга.

Ново 🧿🤍

Алмеда Абази, която отиде на шопинг тур с децата си, привлече вниманието с искреното си отношение и естествената си красота. „Посвещавам цялото си време на тях“, каза Алмеда Абази, изразявайки щастието си от времето, прекарано със семейството си.
Актрисата и водеща Алмеда Абази беше заснета от камерите в търговския център с децата си Ефехан и Алина онзи ден. Пристигайки в търговския център по обяд, Алмеда Абази посети магазините и пазарува с децата си.
Поздравявайки репортерите, с които се срещна, и им пожелавайки „добра работа“, Алмеда Абази привлече вниманието с искреното си поведение.
След кратък разговор, Абази изрази предаността си към децата си, като каза: „В днешно време се грижа само за децата си, прекарваме приятни моменти заедно през целия ден.“
Алмеда Абази, която е възхищавана заради красотата си без грим и елегантния си стил, напусна търговския център с децата си, след като приключи с пазаруването.

# 17

Hug малко красивата Амине че Алмеда ми идва в повече
с показната си добрина пред репортерите,
мислех че се е променила ама къде ти..
Joy

# 18

Софи, албанката да се промени - Ъпсурд. Тя е единствена - незаменима и неповторима. И лошото е, че си е повярвала, и като изтъркан грамофон повтаря, че отделя внимание единствено на семейството и децата си.
Други майки като нея нЕма.

# 19
# 20
# 21

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 09:44 от femmi2

# 22
# 23
Здравейте, момичета!

"Истинската красота не зависи от това какво виждат очите, а от това, което очите казват на сърцето."

Нека денят ви да е цветен, усмивките ви да са слънчеви, а настроението - пролетно!

Летища, самолети, очила и... Толга.

# 24

Привет!🩷

# 25
За релакс и настроение:

# 26

Ох това творение е разкошноооо и вдъхновяващо. 🫶 💜💟🖤🖤🖤🥰🪻🪻🪻🪻🌷🌷🌷🌷

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 18:50 от femmi2

# 27
# 28
Софи, видеото е в десятката. Усмихна ме в най-напрегнатия момент.
Гледах последния епизод на "Deha". Доволна съм!
Страхотен сериал с доста необичаен, но много интригуващ сценарий и актьорски състав, отлично подбран.
Арас и Мелис направиха невероятно партньорство! Класни актьори!
Малко да отдъхна и отивам да си пусна "Капките", че да видя и това грандиозно шоу.

# 29

Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт