Отговори
# 330
https://x.com/tugbabykbyr/status/1657119657952792576

Ах не знам това пускали ли сме го но аз май сефте го виждам.
Колкото години минат стигам до 85 еп и спирам.

Диди, тебе все те тегли към силно драматичните моменти. А на мене сърцето ми се свива като гледам героите на Толга разплакани.
Предпочитам си го усмихнат или серт. И започвам да се питам дали ще успея да изгледам докрай последния епизод на "Шампион". Досега съм подминавала последните сцени.

# 331
Ами там играта на актьорите по ми въздейства мога да намеря нещо общо със себе си като са весели и усмихнати рейт ЙОК. ;д

# 332
Ами там играта на актьорите по ми въздейства мога да намеря нещо общо със себе си като са весели и усмихнати рейт ЙОК. ;д
Заради този измислен рейт сериалите се превърнаха в трагедии. Нищо позитивно и разтоварващо не може да се види. Тежките драми, сърцераздирателните сцени, междуфамилните кръвопролития и страдащи влюбени - това е любимото на турските домакини. Седят пред телевизорите, подсмърчат безутешно и чакат с нетърпение следващия епизод.
Благодаря, но не си падам по такива продукции...
Талантливите актьори ми въздействат много по-добре с позитивизма си.

# 333
Епизод 75 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/QhU4i8

# 334
Здравейте, момичета!

"Всичко в живота можеш да създадеш, с изключение на душата... С нея трябва да се родиш."
Руми

Усмихнат, позитивен и щастлив ден, с много късмет, добро настроение и сбъднати мечти ви пожелавам!

# 335
Здравейтеее 😊🙂😎😎🌞🌞

# 336
Thunder @ EVILS, благодаря за линка!

Яман се опитва да разкаже на Фърат за срещата с адвокатката (приятелка на Несли), която му предава писмо от Дервиш. Дервиш пише на Яман, че той е единствения човек, на когото може да се довери и затова оставя всичките си пари на Гюнеш в ръцете на стария си приятел. Но Яман не успява да разкаже всичко, защото в стаята влиза Елиф. Фърат разбира само, че Дервиш е оставил писмо на треньора.

Още малко тренировка! Този път в спортна зала,  любезно предоставена им от домакина на срещата. На Фърат, Яман и Елиф им прави впечатление присъствието на полиция, която освен че ги пази,  зорко следи всяко движение на Кафкас и докладва за случващото се в залата. Фърат и Яман започват да се майтапят, че Щайгер и на ринга ще излезе обграден от полицаи, които да го защитят от ударите на Шампиона. 

Елиф разбира от Рюзгяр, че парите на Дервиш са у Яман. Опитва се да разбере нещо от треньора, но той  е категоричен в отговора си. С Дервиш са врагове, виждали са се преди смъртта му, но не е ставало въпрос за никакво писмо.
Елиф много често разговаря по телефона с някого и винаги се озърта, за да е сигурна, че никой не я подслушва. Какво крие това момиче и какви цели преследва - още не може да се разбере. Но желанието й да се добере до парите на баща си е огромно. Разбира, че и Тансел е научил за местонахождението на парите и сега борбата е кой пръв ще се домогне до тях.

Зафер продължава с борбата в клетките. Не може да върне натрупаните дългове и лихварите отвличат Селви. За да я измъкне Зафер дава всичките пари, които беше изкарал от кървавия спорт и подписва договор, че ще се бие, докато не се издължи докрай.
"Не мога дори да те погледна ..." - споделя със Селви, че е участвал в боевете в клетка.
Кадо е плътно до Зафер, опитва се да го разубеждава, помага му при подготовката и не се отделя от приятеля си.

Керем бавно се възстановява, Несли го подкрепя във всичко. Но Суна с нейното черногледство и негативизъм хвърля в паника Несли, разказвайки й че Керем може и да не проходи ако се напряга повече.

# 337
# 338
Lux Magazine Cover [Angola] (13 April 2018) Tolgahan Sayışman
По време на посещение в Ангола, турският актьор Толгахан Сайъшман разговаря с Lux за личните си мечти. В това издание участват и Hassie Oliveira, която подготвя самостоятелно модно ревю, и певицата Rlynda, която иска да се изяви в Cine Atlântico.
Интервю, дадено по време на престоя му в Luanda, по време на пътуване до остров Mussulo - 2018 г.

# 339
Минавам да ви натровя с опита си за кекс от банани и стафиди 🧐
Нарочно съм го сервирала в истанбулска тавичка че да не нагарча при преглъщане

# 340
Диди, благодаря за кекса. Хич не ми нагарча - след нервите, които похабих, гледайки последния епизод на "Eşref Rüya“.
Ако беше го поръсила с пудра захар щеше да изглежда супер.
И като съм подпалила да сложа и новите фотки на Алмеда, че да се знае как е приключил денят ми.

# 341
Добро утроооо 🙂🌞☕☕🥯🥯🥯
Хубав и ползотворен ден на всички.

Диди 🌻 , добре изглежда кекса само му трябва пудра захар отгоре и ще е перфе.

# 342
Здравейте, момичета!

"Щастието не идва, когато получиш това,
което искаш, а когато оцениш това, което имаш."

Слънчево да е настроението ви днес!

Ново от IG на Суде:

Ново от сторито на Езги:

# 343
Аз не обичам затова не слагам.Колкото е по малко сладко толкова по добре!

Впрочем колегата от Шампион - Еркан Авджъ влиза в Шербото ми ще е син на вуйчото на Фираз.Да видим и там след мелето на Мустафа кой остана жив още се хиля как героинята на Фейза Чивелек се изтъркаля като бялата мечка през терасата ,но за Фаци ми е притеснено а ние с баба сме в началото на третия сезон. Препоръчвам го аз с ръка на сърце няма такава чума. ;д

Толгахан и от пейзажи вече ни лишава ще се скараме с него уж обеща на последния манифестинг.

# 344
 Епизод 76 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/4sqNii

Общи условия

Активация на акаунт