ПП:Няма да забравя ,че Толгахан беше казал ,че много го харесвам като актьор тогава имаха връзка със Серенай а Керем снимаше боксьорският си сериал замислих се Толга да не е погледнал самия сериал тогава. Освен това беше споменал Чачо и Бурак Й и Киво като натърти ,че Къванч и Бурак вече са отвърдено име.Как не мога да го намеря това интервю на Толга никъде чак яд ме хваща.

29 февруари 2016 г.
Ние сме на посещение у Толгахан на яхта му.
Харесва ли ви да излизате в морето?
- Да, много ми харесва. Харесва ми морето, атмосферата на морето.
Имате ли любими актьори от новото поколение? Можете ли да ги назовете?
- Да, разбира се. Има много от тях. Çağatay Ulusoy, много успешно започна и продължава в същия дух. Да говоря за успеха на Бурак Йозчивит няма смисъл, всички го познават. Керем Бурсин, също е добър. Тези си спомням в момента. Кой друг? Шюкрю
Вие, актьорите с дългогодишен опит и по-младото поколение може ли да се снимат в един проект, какво мислите, какви щяха да са рейтингите?
- Не мога да знам това.
Но би било чудесно?
- Разбира се.
А в такъв проект дали ще има битка на егото между актьорите?
- Не знам, мога само да кажа за себе си ... Аз не съм такъв човек, ако бях с голямо его, нямаше да бъда тук.
Ти си добър и в драмата и в комедията.
- Ако изглежда така, тогава е добре. Но ако ме питат какво правя за това. Това е просто много работа.
Бяхте добър в последния филм, какви бяха отзивите?
- Отлични. Въпрос на смелост. Ако вярвам в проекта, особено ако това е филм, тогава най-важното за мен е да стана част от него.
Имахте ли някакви притеснения преди началото на проекта?
- Да, тази комедия е абсурдна. Тук има деликатни моменти, но въпреки всичко още искам да бъда част от този проект.
Съжалявате ли, че станахте популярен?
- Определено не, но да, има трудности.
Какви?
- Трудно е да се отпуснете и да говорите свободно. Всички погледи са насочени към вас и това ме натоварва. От детството си съм такъв, когато ми обръщат по-голямо внимание се напрягам.
Нека да говорим за вашите отношения, вашите момичета са успешни хора.
- Може би не? (смее се) Не ми харесва този момент в интервюто.
Е, това е добър въпрос.
- Добър е, трябва да призная, че вършите много добре работата си. Няма да говоря за връзката си. Но обикновено не греша по такива въпроси.
Т. е. ти на пръв поглед разбираш успешната личност, по-специално от противоположния пол?
- (смее се) Страхувам се, че и сега няма да кажа нищо.
Помисли, не бързай!
- Да, нямам отговор.
Всички се ожениха - Къванч, скоро Кенан, чий ред идва?
- Не знам, става дума за съдба.
Имате чудесни отношения с Алмеда.
- Да, благодаря на Аллах. Всичко е наред, няма проблеми.
Ти си почивал в Рим, кажи ми.
- Не обичам да казвам такива неща.
Добри ли са отношенията между Алмеда и твоята майка?
- Попитайте мама.
Видяхме един джет на яхта, ползваш ли го?
- През февруари?
Ето сега ще научим дали можеш през февруари.
- Мога, но защо? Какво ще има в замяна?
Ще поръчам най-вкусната храна.
- И това е всичко?
Специално за теб ще изпълня всяко твое желание.
- Ако ме измамиш, във всички социални мрежи ще пиша, вижте.
Съгласен съм. Ти си невероятен, Толга.
- Заради теб правя това, което не бих направил в живота си. Ако ме измамиш, ще те опозоря (усмихва се).
А какви са вашите фенове?
- В моя кръг приятелите ми се шегуват непрекъснато (смее се), че момичетата са малко. Феновете ми са предимно жени на 30 и повече години. От тях получавам много сериозно внимание. Затова приятелите ми се смеят, че към мен се обръщат улегналите жени, а 18-27 годишни красиви момичета обръщат внимание на Къванч.

ама мислите ми бягаха в чужбина.