Отговори
# 60
# 61
# 62
# 63
Епизод 57 (БГ Аудио)
http://playtube.tv/v/Iyew6o
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 64

Малката принцеса на Берк и Йълдъз на една годинка.Толгахан също е лайкнал снимките.

# 65
Здравейте, момичета!

"Времето не е нещо, което можеш да дадеш. Но е нещо, което можеш да споделиш."
Споделена да е любовта ни!
Обичайте и бъдете обичани!

Нека денят ви да е цветен, усмивките ви да са слънчеви, а настроението - прекрасно!

Малката принцеса на Берк и Йълдъз на една годинка. Толгахан също е лайкнал снимките.
Да е честита малката принцеса!

yildiz_c_atiksoy
🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Беше лицето на небесно дете... Когато видях лицето ти, разбрах. Моето момиче с лице като небе. Да се ​​преродя с теб е по-красиво, отколкото можех да си представя... Оказва се, че съм била толкова безстрашна пред теб, сега се страхувам, че върхът на нокътя ти ще се счупи... От една страна, имам силата да нося целия свят на гърба си, смелостта да му се противопоставя, но от друга страна, искам да те прегърна и да те скрия дълбоко в себе си. Иска ми се; През целия ти живот, нека те обичат със сърцето ми, нека гледат с очите ми, нека всички те докосват така, както аз те докосвам 🙏🏻 Дойде на този свят, за да изпиташ щастие, красива моя дъще, нека имаш изпитания без изпитания, ангел мой. Нека добрите души на моя Господ винаги се явяват пред теб 🙏🏻 Имам толкова много мечти за теб... но първата е, че от все сърце желая да стана свидетел на възрастта, която ще достигнеш с баща си на нашите години в здраве. Докато животът ми е дълъг, ще летим в небето с теб без крила, Милошком. Толкова съм щастлива, че си моя дъщеря. Късметлийка съм, че си моя..
Ти дойде при нас, моя розовоока.. #МираМилена1годишна #МираМиленаОктай 21.05.24 🤍🙏🏻🥲
Нека тортата за рождения ти ден да е от ръцете на баща ти всяка година ☺️🎉🎈

Толга и Йълдъз в "Шампионът"

# 66
Здравейте, петъчно Nature Sun With Face

Ех , какви сладки снимки с малката принцеса:gift_heart:
Да е жива и здрава да има прекрасно детство и радва мама и тате. Личи си колко са щастливи Берк и Йелдъз и създадоха семейство че имаше горчив опит с бившата.

# 67
Скоро не бях срещала нищо за Есра Билгич, партньорката на Толга в "Една надежда стига"/„Bir Umut Yeter“, но тази статия и визия на актрисата ми хареса:

Есра Билгич ослепи в червената си рокля

Есра Билгич разтърси социалните мрежи с червената си рокля! Тя получи пълни оценки от своите последователи за смелия си стил и красота.

MAGAZİN
 23-05-2025 09:05
Есра Билгич привлича вниманието както със стила си, така и с актьорската си игра. Красивата актриса, която отново стана актуална тема с последната си публикация, този път подпали социалните мрежи с червената си рокля.

Тя изуми с красотата си
Есра Билгич, която накара звездата си да блесне с проекти като „Diriliş Ertuğrul“, „Advent: Kutsal Kavga“ и „Bir Umut Yeter“, печели признанието на феновете си с всяка публикация, която споделя. Актрисата, която не си почива от споделянията в социалните мрежи въпреки натоварения си работен график, отново беше засипана с харесвания с новите си пози.

Червената ѝ рокля предизвика фурор
Есра Билгич , която избра смела червена рокля в последната си публикация, си направи име както с елегантността, така и с дръзкия си стил. Позите, които тя засвидетелства с роклята си, получиха хиляди харесвания и коментари за кратко време. Нейните последователи казаха: „Що за красота е това?“, „Ослепителна си!“ Те обсипаха актрисата с похвали с коментари.

Стана дневен ред в социалните медии
Снимките на красивата актриса в червена рокля не бяха ограничени само до нейните последователи. Тя също така получи широко отразяване в модните страници и дневния ред на списанията. Есра Билгич отново зае мястото си сред модните икони, демонстрирайки своя стил.

Успешна актьорска игра и впечатляващ стил
Есра Билгич , която привлича вниманието както с актьорското си изпълнение, така и с елегантния си стил, продължава стабилния си възход в кариерата. Успехът ѝ в проектите, в които участва, както и взаимодействието ѝ в социалните медии, я поставят в привилегировано положение сред звездите.

# 68
И аз скоро не бях срещала нищо за Есра Билгич освен че снима проект за платформа и има нова връзка с мъж от влиятелната и най богата  фамилия в Турция Сабанджъ. 

Чревната рокля е хубава и много и отива.

# 69

Two Hearts един от любимите колажи

# 70
Есра е уникално красива мацка гледала съм я с Биркан Сокоулу много ме кефи.

# 71
Two Hearts един от любимите колажи
Софи, като няма общи снимки заедно ще ги колажирам докато мога.
Много добре ми стоят двамата един до друг.
Толга и днес не изпрати изглед, а Амине и Алмеда са на тема деца. Едната постнала Еда във фризьорския салон, другата е на детско парти. Няма повече да ги пускам в темата, че я обърнахме на детска забавачница.
Друго обаче ме дразни повече. Аминето напоследък все строго религиозни "лозунги" качва. Дали скоро няма да пусне и някоя фотка със себе си - забрадена до очи. Нямам нищо против религията, но това при Месут и Амине направо си е фанатизъм.

# 72

Heart Decoration

Heartbeat

Flowers Bouquet ЕМИ* за теб специален поздрав!! Kissing Heart

Скрит текст:

Notes People Ok Woman

# 73
Епизод 58 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/Cx4D2r
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 74

Общи условия