Отговори
# 645
Още гифки зад кадър от "Шампион" докато изгледам епизод 95.

# 646
Здравейте проучих звездната карта на г-н Толгахан. В самата карта много голям аспект предобава зодия стрелец.Издигаща дева с южен лунен възел заедно с овен по същия начин.При рака връзка със стрелец ще има приятни изненади.На общо ако обясним тази енерия, шанс и обогатена на знания от една страна
Заедно с издигащ се водолей и стрелеца е свързан с свобода и независимост, Понеже овена е в южнен лунен възел като овена - работлив , борбен , устремен,решен , подреден и разумен.В северния лунен възел понеже имаме отново рак и е пълно разбира се с повече чувства и искане на такъв начин на живот за разлика с овена който е прекалено работлив, успешен и винаги желаещ да е на върха тук разликата е да бъдеш най-обичан , семейната обстановка и нейните емоций и най-вече чувствата за свой дом става все по смислено за тях.Затова на първо място за тях е да бъдат обичани , оценени , харесвани и да усещат това от цялото си сърце.

Сега ако те питам какво означава за теб да опознаеш света?
За мен наистина е много голямо защото това е нещо с което се занимавам.С каква идея идваме на света и каква е целта ни така минава живота ни в задаване на този въпрос.Дори и да не го искаме и ето затова затова за мен това наистина е важен ключ.

Скъпи Толгахан малко подаръче от нашите спонсори.
Благодаря! Нека го отворя и видя да не е обидно.Много ви благодаря! Бъдете живи и здрави.
Заповядай като се обличаш ще си спомняш за нас.Харесваш ли да ползваш аксесуари.
Обичам много.
Това е много хубав подарък от Джевхерат.
Много ама много ви благодаря.Наистина сте страшно мили.
Толгахан наистина беше много хубаво това да те видим след толкова дълго време.
И за мен така благодаря.
Гледал съм те с гордост не съм те виждал на живо ,но винаги съм те следял.Направи много успешни неща.Отвори врати не само за себе си ,но и за много други хора.Блгодаря ти ,че дойде тук.
Аз благодаря.
С г-н Ууркан сте се срещали повече нали?
О да.
Защото той се развълнува днес.Защото щеше да се разплаче на моменти за малко от гордост.Защото той ви нарича свои деца.
Понеже е учител в учителите това чувство винаги го има.
Наблюдавах ви с голямо удоволстие хем водех хем и ви наблюдавах.
Пътят ти да бъде светъл синко!
Много ви благодаря!
За теб винаги.
Дай боже отново да се видим.
Довиждане!

Сега видях и едно видео където са обсъдили госта си ще го изгледам и него когато мога ,но това е от Толга всичко.

# 647
Диди, хиляди целувки за превода на това дълго интервю на Толга. Сега черпя по кафе/чай, но като се видим ще почерпя и с още нещо.

# 648
Слагам това тук да не го дирим.

Мятането на стола е било по време на филма с Фахрийе - Любовно затъмнение

# 649
Thunder @ EVILS, благодаря за линка към Епизод 95.

Керем официално връчва годежен пръстен на Несли. За изненадата, която подготвя много му помагат момчетата от спортната зала.
В спортната зала, на ринга, украсен подобаващо, Керем дава на Несли годежния пръстен, който неговия баща е подарил на майка му, но тя преди да си замине оставя тази семейна ценност. Несли е щастлива и с радост приема да се омъжи за Керем.

Зафер и Кадо отиват при Думан, за да разберат къде се крие Тансел. Думан ги насочва към човека, който вероятно укрива Тансел.
А Тансел, чрез поставено лице слага в храната на Думан отрова и така му отмъщава за това, че всичко е разказал в полицията.

Фърат избира сина си пред боксовата среща без колебание и определят деня за операция. Но разбирайки от Суна, че са му нужни 2 месеца, за да се възстанови е категоричен, че ще излезе на боксовия ринг срещу Ирландеца и настоява Керем да му се обади и да уговорят мача за след 2 месеца. Зафер е притеснен, не желае да се случи нищо лошо на Фърат и иска да отложат мача, но Фърат е непреклонен.

Много затрогващи думи на Фърат към Суна:
"Синът ми ще се оправи, нали? Отново ще го видя как тича и играе, нали? Виж, Суна, ако има проблем по време на операцията и нещо се обърка нека Гюнеш живее. Вземи сърцето ми, душата ми, вземи всичко и го дай на Гюнеш. Ако нещо се случи с него, остави и мен на тази маса. Остави ме да умра със сина си."

Но в деня на операцията ги очаква неочаквана изненада. Най-лошата възможна изненада.
Тансел напада безпощадно! Фърат е сломен! Какво ще стане – предстои в 96 епизод.

# 650
Епизод 96 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/1oUdrV

# 651
Здравейте, момичета!

"Лятото ни учи как да се държим слънчево и топло с всички, а животът - как да го правим целогодишно."

Много слънчеви усмивки и спокойствие да радват деня ви!
Да е успешен и ползотворен!

Ново от сторито на Суде:

# 652
Хайде на следобедното студено фрапенце Yum

# 653
# 654
Най-после - Алмеда се появи.
Дано болестта е преминала и Толга също да качи нещо в IG си. Hands Pray
Ехааа, съпругата е качила снимка и на Толгето - дано албанският фризьор му направи по-интересна прическа.

# 655
От дни се опитвам да намеря Салих Б в Сбогом Румелия и да видя какви кадри имат с Толгето ама не мога да се справя ,но ще продължа да ровя.

Браво на Алмеда!

# 656

Flowers Bouquet ЕМИ* ако Толга спре да се подстригва
 нЕма да го видим повече..
албанският бръснар както го е подхванал
може да му прави като неговия фасон,
отгоре лимба, отстрани до кожа..
чакам да го видя по шорти, без значение цвета
Joy

# 657
Софи, изгубих надежда да видя нашичкия по шорти. Той от проблеми няма време до морето да отиде и да се разходи на плажа по шорти.
Голяма терца е албанският фризьор - ще го поздравя ако направи такава прическа и на  Толгето, не само на Ефехан.

# 658
Ей за някой метъл/ рок концерт са готови направо.

# 659

След нападението на Тансел, Фърат припада и спешно е вкаран в операционната зала. Фърат мисли само за едно нещо, докато се придвижва  окървавен в операционната зала. Да даде  живот на сина си Гюнеш. Фърат моли  Зафер и Суна да спасят Гюнеш с цената на собствения му  живот. Той иска чернодробната трансплантация, необходима за живота на сина му.

Суна е притеснена от това да вземе толкова  критично решение. От една страна, там е животът на Фърат, от друга - бъдещето и надеждите на Гюнеш. Въпреки че на Суна й е трудно, тя изпълнява желанието на бащата и одобрява изключително рискована операция.
Всички са се събрали пред операционната, притеснени за живота на Фърат и бъдещето на Гюнеш. 
Операцията преминава успешно и баща и син са вън от опасност.

Слухът, че Фърат е ранен и че ще се оттегли от мача, достига до шампиона на WBC James McVardy, който се свързва със Зафер и Керем чрез своя мениджър, за да потвърди тази информация. Точно в този момент от Фърат идват добри новини. Керем информира McVardy, че мачът няма да бъде отменен. Те ще отидат на мача, както са се договорили.

Фърат се възстановява много трудно, крепи го обещанието, което е дал на учителя Яман и мисълта да не разочарова Гюнеш, който смята баща си за непобедимия шампион.
Фърат се опитва да тренира усилено, но след всеки изминал ден губи самочувствието и ритъма си на изтощителните тренировки.

Зафер и Кадо са притеснени за него, но Кафкас непрекъснато ги убеждава, че всичко е наред и с последни сили и невероятни болки продължава да тренира.

Общи условия

Активация на акаунт