Отговори
# 165

С коктейлите ще ни върви поредната порция "Шампион".
Епизод 64 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/hwadOO
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

Друг интересен образ е Керем - отгледан от баба и дядо под вещото ръководство на Суна. Станал свидетел на смъртта на баща си, прочутия световен шампион по бокс Некдет, Керем от малък е закърмен с неовладян гняв срещу Кафкас. Живее в изолация и единственото му желание е да стане известен боксьор и да вземе шампионският пояс.
Не може да оцени помощта на другите, непрекъснато го гризе съмнение, чувства се сам и пренебрегнат от всички. Несли внася светлина в живота му, но високомерието не му позволява да допусне другите до себе си, а и те странят от него.

Въпреки че печели боксовия мач, Керем е пълен с гняв, защото никой не отчита победата му, а всички говорят за Кафкас! Никой не остана на мача му, за да се притекат на помощ на Кафкас. Керем също отива в болницата, но там чува разговора между Несли и Зафер, разбира, че Несли е била влюбена във Фърат и гневът особено се засилва!
Чувства се отново сам, изоставен от всички, заслепен от ревност и омраза, у него избуява желанието да се докаже, да убеди близките си, че е по-добър боксьор от Фърат и публично го предизвиква на ринга. Поставя условие - който от двамата победи ще се боксира срещу Щайгер.

# 166
# 167

Weary Офф, не ми харесва но нЕма друго,
ядосва ме липсата на инфо и фотки на Толга,
пуснала пиявицата как се прегръща с
 майка си и сестра си

# 168
Еве коя е пиявицата?

# 169

Joy Охх, ДИДИ* успя да ме разсмееш на мига,
албанката е пиявицата, а родАта са навлеците
от които нЕма отърване, но за Толга са всичко,
и непрекъснато благодари на Алах
че му ги е пратил в живота,
с майка си няма снимки но с албанците
не пропуска да се хвали
Joy Hands V

# 170
Пиявицата е албанката - съпругата на Толгето.
А на въпросната снимка доста се посмях. Сестрите и майката са правени с един калъп. Добре ги е "издокарал" пластичният хирург. Като сиамски тризнаци са.
Толга как се ориентира коя е неговата любима...

Софи, сега видях поста ти.
Извини ме, но няма да трия моя.

# 171
Еве , Еми аз нямам нищо против Албанката ,че като се сетя за кака Мухъ по зле ми става та както разбираш от магарето пак на кон се е качил Толга.Мали като се сетя ви казвам стомах ме присвива това беше периода в който ударих такъв хикс на Толга ,че не знам такава двойка дали е получавал и в у-ще дори.

# 172

Flowers Bouquet ЕМИ* разбира се, че няма нищо да триеш..
много ме дразни албанката с тези сторита
чак се чудя на себе си..
ДИДИ, сега  пък аз да питам -  коя е  кака Мухъ*
Yum

# 173
Селен Сойдер...
Просто за онези години мислех ,че няма такава тотал щета ни в актьорство ни в Мис Турция.Сега не ми пречи ;д

# 174
Селен Сойдер...
Просто за онези години мислех ,че няма такава тотал щета ни в актьорство ни в Мис Турция.Сега не ми пречи ;д
Да сложа и фотки, че Софи не е гледала Лалетата и може да не се досети коя е Селенката.

в сериала:

и в реала:

# 175
Еми леген да беше сложила с тях бе джанъм...Аз такива ужаси причинявам ли ви?

# 176
Диди, аз психически ви подготвям.
Ние със Софи, изтървахме Толга, ама ти и Феми си отваряйте очите и
дръжте здраво любимците, че да не дундуркате бебета и във вашите теми.
Ние плачем за нов проект, но получаваме по някой пейзаж или фотка с гръбче на Толга.
Добре че са архивите, та да "изплакнем очи".

# 177
Аз против бебетата нямам против стига да са от точния човек.

# 178
Аз против бебетата нямам против стига да са от точния човек.
А как ще разбереш дали това е точният човек?!
Я да сръчкам малко Феми и да ѝ пусна Чачо за примамка.
Да му се порадваме и на него докато е соло, че Аслъханче ще ни го отмъкне под носа.

# 179
Нидей ,че лятото наближава би предпочела яхтата му да потъне ,но да не ги види заедно в едно сме на едно мнение и аз не искам някои неща ама не ми се коментира на глас ,че току виж някой дебне и тук.

Общи условия

Активация на акаунт