Отговори
# 180
Ето гоооо...
Нашият красавец се появи най-после!

# 181
Ето гоооо...
Нашият красавец се появи най-после!

Уаууу , страхотен е много ефектно морско фото. 💦💦😍🤍🤍😎😎

# 182

Heart Eyes Хубав Ден* с много късмет

# 183
Здравейте, момичета!

"Забравете идеята да станете някой, защото вие вече сте шедьовър. Не можете да бъдете подобрени. Остава ви единствено да го приемете, да го разберете, да го осъзнаете".
Ошо

Бъдете щастливи и не забравяйте, че щастието може да ни изненада изведнъж, съвсем неочаквано. То е в нас, в сърцата ни...
Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!

# 184
Ето ,че се появил като му кажа Толга появи се и той идва
Еми почвай и ти така за Мерти и Ози че съм яман с тях... ;д

# 185
Ще се появят, Диди, бъди търпелива. За Ози не зная, но Мерто се грижи за феновете си. Радва ви с фотки и нови фотосесии.
Ние сме зле! Толга от година нищо не споменава за нов проект и участие в него. Но с изгледи от различни точки на света и самолети ни е запасил.
Да допълня:

Tolgahan Sayışman, водещ актьор на Lale Devri и Elveda Rumeli - турски телевизионни сериали, известен също като Mr. Universe, присъства в Букурещ, Румъния на наградите Celebrity от Luxury Events на 19 декември 2014г. с Hollywood Produksiyon & Superkombat Fighting Championship.
Толгахан  Сайъшман получи специалната награда за сериалите „Lale Devri“ и „Elveda Rumeli“, които бяха излъчени в  47 различни страни, и за техния успех.

# 186
Епизод 65 (БГ Аудио)
http://playtube.tv/v/5OfhG7
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 187
# 188
Привет, момичета!

И аз като Нур да сервирам, само без свещи!

# 189

И аз като Нур да сервирам, само без свещи!

Скрит текст:

Цвети, благодаря за апетитните вкусотийки, които си ни поднесла.
Добре ни глезите с Нур. Ще станем красиви и желани!

# 190
Цветиии:blossom:  как ни изкушаваш  с тези красиви и сладки вкуснотийки ... Нека веднъж се живее ще си угаждаме и в реал и виртуал ..

Хайде и  лятно плодово ликьорче да сме в тон Yum

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 01:16 от femmi2

# 191
С плодовото ликьорче ще вървят и старите ми размисли за героинята Суна, която ме вади от обувките в последните 2 епизода, които Thunder @ EVILS качи.
Ейй, много ме е дразнила Суна и при първото гледане на сериала.
Епизод 65 (БГ Аудио)
http://playtube.tv/v/5OfhG7
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

Човечност - типично за Фърат Бюлюкбаши! Познал радостите и скърбите, успехите и паденията, но съхранил в себе си най-ценното - човечността! Грижовен баща, верен приятел и отличен боксьор!
 Фърат винаги е готов да помогне безкористно и на всеки, а за близките си е готов и живота си да даде. Убедена съм, че и на ринга ще излезе, пренебрегвайки болестта си и абстрахирайки се от заканите на Суна. Защото трябва - спечелените пари са жизнено важни за Шайн, Зафер, Селви, Несли, Яман ...
 Ще се качи на ринга, за да победи! И трябва - доброто винаги побеждава! Ще надвие болестта, ще преодолее всички пречки и ще прегърне сина си ... като победител, защото умее да стои на краката си и да се бори с трудностите в живота!

ПОМЪДРЯВАНЕ
Навехнах си душата. Дреболия…
Приятел вдигна спусъка и стреля.
За миг се олюлях (защо да крия?)
и продължих. Но ми остана белег.
“Случайно беше” – казвам си. Ще мине,
животът ни е пълен с дребни грешки.
Пледирах за приятеля: “Невинен!”,
а той сега ме гледа със насмешка.
Петранка Божкова
Защо ли това чувствено стихотворение ме накара да се замисля за Суна и любовната й авантюра с Фърат?!
Вероятно ме провокира фрагмента на 21 епизад и момента, в който Суна предава папката с документи около болестта на Фърат на някого. Дали тази жена не се опитва да осуети предстоящия боксов мач, подтикната от любов и загриженост към Фърат?!
Но каква е тази властна и обсебваща любов - не мога да я разбера. Суна ми е толкова блудкава, противоречива и безхарактерна, че всяко нейно чувство и действие ми изглежда неестествено.
Има нещо сбъркано в този образ. Толкова е сбъркано, че и самата актриса съвсем се уплете. При нея гневът и любовта не могат да се разграничат, защото винаги между тях стои съмнението и сляпата вяра в думите на Тансел, който я подвежда и манипулира, без тя да се усети.

Не вярва на Тансел, а тича при него за съвет. Приема думите му за искрени и създава още по-големи главоболия на Фърат.
Не съм забравила как отдели Гюнеш от баща му, пак  умело направлявана от Тансел. Но явно и Фърат не е забравил тези моменти. Това изказано: „И аз те обичам, докторке” показва лоялността му към лекаря, спасил живота на единственото му дете, а не е продиктувано от чувства към жената Суна. Пък и поведението на Фърат към Суна за мен не е поведение на влюбен.
Суна пък се лута в чувствата си - как силната омраза, която таеше и явно демонстрира към „убиеца на брат й” изведнъж се превърна в любов - не можах да разбера. Но нито думите: ”Ти си единственият, на когото мога да се доверя и вярвам”, нито любовните признания ме докосват. Звучи много фалшиво.

Обича Фърат, но подозрението е постоянният й спътник. Сега целият стаен гняв и омраза е насочила срещу Елиф, което естествено рикошира върху Фърат. Не й стигна това, че Елиф я разобличи пред всички, но отново повлияна от думите на Тансел в най-напрегнатия и драматичен за близките на Фърат момент, отново се нахвърли върху нея, упреквайки я, че тя е виновна за състоянието на Фърат, че заради нея Фърат няма да може да се боксира.
Суна помоли Тансел да проучи Елиф. Тансел това чакаше - сега е момента, в който може да си върне доверието на Суна и евентуално да я направи своя съпруга. И се възползва - каза на Суна, че Елиф е дошла, за да застане начело на империята, която изгради Дервиш, че е много опасна и свързана с всички престъпления, извършени от баща й.
 Суна, разбира се, веднага повярва. И се впусна в действие - тази жена дори не умее да мисли трезво, да прецени ситуацията, да си направи съответните изводи - неее, желанието й да доминира, да властва е по-силно и от "силната любов", с която заблуждава Фърат.

# 192
Еми от 6те епизода които успях да изгледам Тансьо е такъв манипулатор ,че не е истина.
Ще се опитам да наваксам като ми олекне Шербони.

# 193
Еми от 6те епизода които успях да изгледам Тансьо е такъв манипулатор ,че не е истина.
Ще се опитам да наваксам като ми олекне Шербони.
Диди, ти още ли Шербета гледаш?
Тансел ще ни гъделичка нервите почти до края на сериала. Манипулатор, мошеник и лъжец. Но със Суна са си лика прилика!
Албанката разбра, че я харесваш и днес е много активна в IG. Слагам я да ѝ се радваш, а аз изчезвам при Ешреф Тек.

# 194
Да ,че имам някои пропуски покрай работния ми процес и Доукан / Фатих - партньора на Съла го прибрах при любимците Heart а съвпадението ,че сме родени в един ден през една година е топ. Сърцето ми е широко колкото Босфора за всеки талантлив има място.Познават се и с Озан от един град са това са важни детайли. ;д От три дни говорят за шкембето му все едно първия актьор пуснал шкембе.
Ами лайквам я Албанката ама не винаги пейзажите по ме радват на Толгич.

Общи условия

Активация на акаунт