Отговори
# 405
Дългоочакваният  Тийзър-  Tрейлър на Sandokan  🐅⚔️ с Джан Яман.  Личи си Европейският стандарт и качество.Hands ClapMoney Много труд хвърли и подготовка Джан за тази роля. Както той сам казва "ролята на живота ми" която чаках 5 години". 

Страхотен Джан!
Адмирации за таланта и трудолюбието му. Заслужени награди през годините!
Официалният постер!

GSF2025 - Excellence Award – International Star

♦️IGSF2025 - Награда за високи постижения - Международна Звезда

# 406
Добро лятно  утроооо🌞🌞 ☕☕☕🥞🥞🧈🧈🍩🍩🍩🥮🥮🍨🍨🍨🍨
Успешен ден на всички. 🍀

# 407
Здравейте, момичета!

"Най-добрият начин да се почувстваш добре,
е да накараш някой друг да се чувства добре!"
Марк Твен

Желая ви невероятен ден, изпълнен с енергия, сила, вдъхновение и доброта!
Спорна сряда!

# 408
 Епизод 80 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/PvMaLf

# 409
Привет и благодаря за всичко споделено! 🩷

# 410

Фърат се обажда по телефона на Суна - моли я да дойде в спортната зала. Суна доста е озадачена, но и радостна, че Фърат отново я търси.
Фърат разказва на Суна за намерените пари и решението му да дари половината от тях за лечение на деца, страдащи от същото заболяване, от което Гюнеш беше излекуван, а другата половина ше дари на армията. Молбата му е Суна да се погрижи за лечението на Шайн, което сам Фърат ще плати.
Суна пита Фърат откъде Елиф знае за парите и въпросът  му: „Това какво значение има в момента!” силно я смути, но не посмя да каже нищо повече.

Мюджела и Серхат заминават далеч от града, свързан с лоши спомени. Снахата моли Фърат за прошка и я получава. Серхат дава на брат си ключа от родния му дом.

В спортната зала цари оживление. Всички са развълнувани, че Кафкас ще се изправи срещу силен противник от Англия. Фърат разбира от пресата за уговорения мач. Най-после ще осъществи мечтата си - ще бъде световен шампион, ще оправдае доверието на учителя си.
Боксьорът звъни на Елиф, за да й благодари. Елиф скромно отговаря, че просто е помогнала, свързвайки се с приятел от Англия.

Момичето е разстроено и събира вещите си, ще напусне града, ще изостави мечтите си, защото не желае Фърат да научи истината за нея. Пише писмо и тръгва към спортната зала.

Фърат упорито тренира, Елиф го гледа, спотаила в себе си силната болка от предстоящата раздяла и тръгва, но боксьорът я спира. Въудошевено започва да й благодари и да разказва как двамата ще победят в този мач. Тя трябва да бъде до него, да организира всичко и да му помогне. Разчита на нея, вярва й и я моли да го подкрепи. Елиф сякаш това и чака - обещава.

Излизайки от залата написа SMS на Суна: „Аз никъде няма да замина. Аз обичам Фърат и съм готова да се боря за него.”

# 411
Хайде , искаме снимки от Албанското море на семейство Сайшман. 🩵

# 412
Хайде , искаме снимки от Албанското море на семейство Сайъшман. 🩵
Няма, Феми, няма никакви фотки - ни от Албанското море, нито пък от Бодрум, където са в момента.
Ама Толга си има хубава фотосесия от морето - ще си я прегледаме нея.
За кой ли път...

# 413
Това го правих преди да легна болна иншаллах да ви хареса.

# 414
Това го правих преди да легна болна иншаллах да ви хареса.

Страхотно е, Диди!
Благодаря ти много!

# 415
Преди дни понеже изгледах с удоволствие програмата на Ибрахим Селим в която гостува Арас Айдън който си е партнирал с Толга в Шерефа те питам Емко нямат ли обща снимка заедно.Страхотен е просто аз гледах малко от Черно сърце ,но това което се случи ,че успя да играе с Никол Кидман в сериал беше голям кеф и доста хора го поздравиха. Хареса ми как каза ,че не трябва човек да спре да се надява и как е предложил на жена си.Наистина машаллах си казах като гледах програмата.Близък приятел е и с нашия Арас впрочем покрай Толга С и Енгин Акюрек. Много ми хареса и как говори до сега нямах възможност да го слушам но търсейки снимка със Суде попаднах на факта ,че е играл в сериала им и се зачудих дали имат обща снимка.Ето я цялата програма от дни ще пиша по темата ,но днес имам тази възможност.

Сцена от Амазон с Никол Кидман.

# 416

Nature Sunrise Nature Sweat Drops

Joy https://www.instagram.com/p/DLSFi5cNjgF/*

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 09:50 от EvaKrusteva

# 417

Добро утро! Хубав ден на всички

# 418
Здравейте, момичета!

Много малко е нужно, за да се насърчи красотата в една душа. Спящите ангели лесно се събуждат.“
Морис Метерлинк

С пожелание всичко да ви се отдава с лекота и да ви се усмихне късмета там, където ви е най-важно!
Прекрасен да е денят ви!

Преди дни понеже изгледах с удоволствие програмата на Ибрахим Селим в която гостува Арас Айдън който си е партнирал с Толга в Шерефа те питам Емко нямат ли обща снимка заедно.Страхотен е просто аз гледах малко от Черно сърце ,но това което се случи ,че успя да играе с Никол Кидман в сериал беше голям кеф и доста хора го поздравиха. Хареса ми как каза ,че не трябва човек да спре да се надява и как е предложил на жена си.Наистина машаллах си казах като гледах програмата.Близък приятел е и с нашия Арас впрочем покрай Толга С и Енгин Акюрек. Много ми хареса и как говори до сега нямах възможност да го слушам но търсейки снимка със Суде попаднах на факта ,че е играл в сериала им и се зачудих дали имат обща снимка.Ето я цялата програма от дни ще пиша по темата ,но днес имам тази възможност.
Скрит текст:

Сцена от Амазон с Никол Кидман.

Диди, благодаря за инфото за Арас. Доста колоритен актьор и се радвам, че е успял да се докосне до световното кино.
Арас Айдън участва в "Дума на честта"/"Şeref Sözü" в епизод 1, но снимки от сета с него няма.
Това намерих в албумите си:

# 419
Епизод 81 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/y2d3ki

Общи условия

Активация на акаунт