Отговори
# 60
Здравейте, дами!

Часове ни делят от поредната среща с „Eşref Rüya” и героите в тази заплетена история.
Настроението е на макс, а очакванията - огромни.
И тази вечер в приятна компания ще коментираме видяното, ще съпреживяваме действия и събития и ще се наслаждаваме на актьорска игра.
Часът и мястото са известни...

ЕПИЗОД 9 ОТ СЕРИАЛА "МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ":
КОГАТО ВРАГОВИТЕ СЕ ПРИБЛИЖАВАТ!

Новият епизод на популярния сериал достигна драматична кулминация. Главните герои, Ешреф и Нисан, се оказват в смъртна опасност, след като попадат в коварен капан. Животът им виси на косъм и ситуацията става все по-безнадеждна с всяка изминала минута.
Двойната мисия на Ешреф в този епизод е особено напрегната. Освен че защитава любимата си Нисан, той отчаяно се опитва да разкрие самоличността на предателя в обкръжението си. Времето минава, но отговорът все още не е намерен, което създава допълнително напрежение в сюжета.
Тревожно очакване обзема екипа на Ешреф - изчезването му не остава незабелязано. Докато героите се опитват да намерят изчезналия водач, Кадир, самият човек, който е подготвил този опасен капан, наблюдава хладнокръвно случващото се.
Женските интриги на Чийдем достигат критична точка. Действията ѝ спрямо Атиф водят героинята до безнадеждна ситуация. Въпреки това, тя няма да се откаже и е готова да рискува всичко, за да продължи опасната си игра.
Играта на криеница се разгръща около Кадир, като подозренията нарастват с всеки епизод. Предателят е принуден да използва всичките си ресурси и способности, за да скрие истинската си същност и да запази доверието на другите.
Новият епизод обещава да бъде един от най-напрегнатите в поредицата, където всеки герой е на ръба на провала, а залозите в играта за власт и любов стават все по-високи. Зрителите ще видят много неочаквани обрати и разкриването на важни тайни, които ще променят съдбата на героите.

Не пропускайте Епизод 9 „Мечтата на Ешреф“ – моментът на истината наближава и всеки избор, който героите правят, може да бъде фатален.

"Научете се да бъдете щастливи, доставяйки си малки удоволствия ей така, без повод."

Слънчева и усмихната сряда!

# 61
Така е ще е вълнуващо , динамично , напрегнато и взривяващо бууумм Bowling Ешреф не е вчерашен и подозира Кадир още от началото, че не спазва правилата на Организацията, но си трае. Нали е от семейството и не иска да го злепостави пред Якуп баба и плюс това и здравословно не е добре. След като наема братя убийци и иска отмъщение , ревнува че  Ешреф е лидера и любимеца ,  амбициозен е и Нисан го отблъсна и се съюзи дори с враговете ШЕФА няма да мълчи ще го предаде и ще бъде наказан. Ама тия "Ножарите" не си поплюват и са чок опасни.

Ешко обеща на Нисан да я измъкне и да се върне. Тя вече му има повече доверие след го опозна и спаси живота и на двете като супермен и право в целта уцели с един куршум след като бяха отвлечени и знае, че си държи на думата и че може де се справи. Умен е ловък е  не се страхува и има опит. Той се изплаши повече за нейният живот иска да я предпази. Страхът в очите му когато разбраха, че са в беда и летяха куршуми е заради Нисан. Кадир каза да спрат ония не слушат. Късно е вече!

Какво ли ще си кажат, като останат сами. Той и призна за единствената му мечтана любов и че рисува постоянно очите й още от малък. Не съжалява, че е послушал гласът на сърцето си и е влязъл в затвора и че я Обича.Heart Нисан може да изревнува.  Кога ще се повдигне въпроса с бенката каква е тая мистерия ? Когато се разкрие че двете са едно и също лице ли ? Тогава няма начин Ешреф да не зададе тоя въпрос, щото той в жените гледа и търси бенката по рождение на определено място. Но не му ли е хрумнало, че може и да реши да я премахне с медицинска помощ. От миналото на Рюя -  Нисан почти нищо не знаем освен, че родителите и загиват при земетресение и най близката е сестра й Афра. Имала ли е някой мъж в живота й любов... връзка и такива неща. Време е да покажат и излъчат от ретроспекцийте.

Зад камера от колегите

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 15:19 от femmi2

# 62

На мен всички епизоди дотук ми изглеждат като въведение в историята, но кога ще започне същинската част, нямам идея.
Все пак сериалът е "Мечтата на Ешреф" и ние се лутаме по повърхността ѝ. Нямам нищо против всичко, което ни показаха дотук. Интересно ми е, обаче започвам да губя търпение. Научихме всичко за организацията "Сираците" - желанието им да подпомагат и закрилят бедните, онеправданите, останалите без надзор деца. Горе-долу се ориентирахме и в йерархията, моралните им ценности и веруюто, което изповядват.
Запознахме се и с кръвните братя на Ешреф. Много различни като характери и минало, което ги преследва, но обединени от една цел и силна привързаност един към друг.
Цветни образи, които се помнят.
Полицейското управление, фамилията на Нусрет ага и т.н. няма да споменавам. Те също са неизменна част от "пейзажа". И някъде там между другото се появяват като искрици Нисан и Ешреф. Уж главни герои, а ми се губят по периферията. Обвити са в тайнственост и мъгла.
И с риск да си навлека негативизма на някои ще си призная, че образът на Ешреф от видяното до тук не ме кефи.
Много се преекспонира неговата "Мечта" и това прави чувствата му малко нереални. Железен мафиот, силен противник, всява страх у околните, но в същото време е и обект на подигравки по неговата нереална любов.
Уж сам взема решения в най-трудните моменти, а когато иде реч за личния му живот се оставя другите да го водят за носа и да чертаят бъдещето му.
Това ме дразни и изнервя. Разбирам душевните му терзания, но непрекъснатото повторение на израза: "Сърцето обича само веднъж." са досадни.
Ешреф е човек на действието - хубаво! Думите са кът при него - и с това съм съгласно, но е време да разкрие потенциала си и да пренареди приоритетите си. Дайте му шанс да покаже себе си. Стига само е гледал свъсено из под вежди.
Образът на Нисан е много по-добре структуриран. При нея има градация. От плахата певица, тя се превърна в лъвица. Отстоява позиции, дава отпор, заявява себе си и чувствата си. Бори се! Пада, но бързо се изправя, владее ситуацията...
Охх, спирам дотук, че сериозно се ядосах, но чакам с нетърпение епизода.
Извинете ме, трябваше да споделя мнението си, с което не ви ангажирам по никакъв начин.

# 63
И сега има същинска част ,но ще е по реално и повратна точка в историята,  когато се разкрие истината че обича една и съща жена. Лицето на любовта! Heart
Как ли ше реагира тогава и как ще разбере и от кого ? Ще го изиграе феноменално не се съмняваме. 🥹Тогава ще му олекне, но пък идва въпроса ще го предаде ли докога ще работи под прикритие. Досега с нищо не му е навредила Рюя -  Нисан. Дори направи запис на Чийдем и скри и даде флашката на доверен човек.

Нали знаете, че всеки може да си изрази и напише спокойно мнението. Дори да ни е любимец и да играе, като Звяр има неща, които дразнят в сценария и народа вече почва къде на шега къде на истина че заради това " Сърце , което обича само веднъж" и верен на мечтата си и себе си борещ се вътрешно ще си умре девствен в тоя живот Joy Голям мъж на 42 - 3 години съдейки по досието ще е чок смешно и световен рекорд. Художествена измислица, ама това сексуално напрежение трябва да се консумира. В парка с люлките каза че е имал "жени в живота си но не и любов". Ешреф е човешко същество и има нужди. С Чийдем подозираме, че са имали интимност и тя и затова още повече е изперкала и обсебила и си отмъщава по най болезнения начин ,но това вече и изиграва лоша шега защото тя сама откри и тласна неговата единствена и истинска и незабравима любов мечта и блян в ръцете му и двамата отново се влюбиха. Heart Когато ги видя да се целуват и се стъжни и едвам не заплака дори после нахока Нисан защо го е направила и тя каза, че не е могла да измисли друго за да не я види и дава обяснения и разкрият и двете.
Но дори и така и за двамата беше истинско и се усети, че не е просто ей така имаше трепет и пеперуди в стомаха. Ешреф тогава не я отблъсна и отговори на целувката с желание и дори си прехапа страстно долната устна. Ах , Чачииии как ги умее тия неща... Подкосяват ти се краката и е нормално някой да не издържат и хлътнат, като Малбората в реала.
Той толкова изгарящ и страстен и в живота не само в сериалите.
С очи  и поглед може да ти поднесе целият свят без думи!  

Време е за романтика и още целувки истински и страстни и признаване на чувства. Ешреф се опита да сложи граници професионални , но не успя и не издържа, щото го провокираха.  
Той се вслушва в организацията те си имат правила, щото днес са живи , утре Йок и не се задълбават и влюбват. Гюрдал го е ударил на Казанова и менка кадъните, но те го виждат и знаят, че ги лъже особено Гюнджа , която в предния епизод я дадоха и като адвокат.

При  Ешреф - Лидера - Големият Шеф е по сложно ,защото на него се крепят " Сираците " има отговорности и са му гласували доверие.  Сега и Якуп баба го избра да оглави Организацията след смъртта му и това още повече го задължава и натоварва. Любовта пред "Сираците" , които не са го оставили след затвора и са се намерили там и така са станали братя и семейство. Още не е ясно как Якуп баба е събрал всички нищо от живота му незагатват и дават.  Ешреф какъв път е изминал как точно е натрупал това богатство и слава.

Аз ли нещо пропускам и не съм внимавала...

Опасно по - опасно дуо.  

Те се държат за ръце в тази опасна ситуация и в гората.🥹👁️👁️ 💚💚💚🖤🖤🖤💘❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🌿🌿🌿

Тук ще има батален екшън

Кинематография от "Ешреф Рюя"👏👏👏👌👌👌😍

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 19:30 от femmi2

# 64
При Ешреф - Лидера - Големият Шеф е по сложно ,защото на него се крепят " Сираците " има отговорности и са му гласували доверие.  Сега и Якуп баба го избра да оглави Организацията след смъртта му и това още повече го задължава и натоварва.  Любовта пред Сираците - които не са го оставили след затвора и са се намерили там и така са станали братя и семейство. Още не в ясно как Якуп баба в събрал всички нищо от живота му незагатват и дават. Ешреф какъв път е изминал как точно е натрупал това богатство и слава.

Аз ли нещо пропускам и не съм внимавала...

Опасно по - опасно дуо.
Феми, нищо не си пропуснала, защото нищо не са показали.
Много си права, че на плещите на Ешреф стоят много отговорности. От една страна е Организацията "Сираците", верните му приятели и братя, а от друга са враговете им.
Наистина много задължения и очаквания от него като лидер. И той добре се справя с тази си мисия. Прозорлив ум, бързи реакции в най-критичните моменти, готовност да даде живота си в името на правдата, чисто сърце и благородни мисли - това са все качества, добре развити и доловими в сериала. Тях в никакъв случай не оспорвам. Личи отношението на сценариста към тези моменти, прилично написани и безупречно отиграни.
Куца ми натрапчиво влюбеният Ешреф и вътрешната му борба при срещите с Нисан. Чакам разгръщането на тази страна от характера му.
Ешреф не е девственик, имало е жени в живота му, както сам той си призна на люлките пред Нисан, но в сърцето му има място само за Руя.
Това го разбрахме, но и на това положение си останахме. Губи ми се паралелното действие! Влюбва се в Нисан, но къде заметоха Руя. Папката с разследването събира праха под седалката на ретро колата, а за бенката забравихме...
Надявам се до края на сезон 1 поне нещо от миналото на Ешреф и Нисан да изплува, за да се получи спойка, да се провокира любопитство и да излезем от този омагьосан кръг.

# 65
Ешреф затова е ЛИДЕР и е избраният ,защото има качествата и досега не е разочаровал никой. С враговете се справя много умело и с тактика и спокойствие и всеки го уважава и му признава това. Не е само външната  красота харизмата  и лукса. Той не е типичният злодей мафиот, нито отбора. Имат си принципи и се запазват полагат грижи за деца и не посягат на жени и беззащитни. Вкарват и социални послания. Наказват се предателите  и винаги постъпват справедливо дори и да е жестоко.  

Ешреф ,като си позволи и влюби и обсеби е по - сложно, защото има повече отговорности и ще бъде изправен пред труден и почти невъзможен избор. Той самият знае това и вижда и усеща и дори да иска да заживее друг живот далеч няма да е лесно. Няма как да си чист след като си вътре в мафията и си убивал дори и да си го заслужават ония. Страхът му е като намери любимата какво ще си помисли за него как ще го възприеме и как ще и обясни това.

Не е девственик то е ясно, ама се бъзикаме, щото нищо не показват в тая посока.  Имал е всяка ,която пожелае жени идват и си отиват но една е в мислите сънищата и мечтите и рисува очите й. Тя е в сърцето му до смъртта.❤️ ❤️‍🩹

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 19:05 от femmi2

# 66
Добре се нахъсваме за епизода тази вечер.
Личи нетърпението ни...

- Не обръщай внимание, че изглеждаме твърде строго. Например, аз съм романтичен човек. Ако обичам, обичам с цялата си душа. Ще дам на една жена целия свят, ако я обичам.

Понякога ми става тъжно за Кадир. Жадува за любов, но не знае как да я получи.
Душата му копнее за ласки, а умът му го тласка към престъпления. Раздиран от противоречия - хем иска да го обичат, хем прави всичко възможно, за да нарани околните.
Слаба воля, липса на характер и в същото време силно его и желание за мъст.
Никакъв шанс няма  горкият пред Ешреф.

# 67
Приятно гледане на всички. Да си пожелаем вълнуващ епизод.

Нашите са в бойна готовност заели позицияяяя.. пу пу колко са свежи и готиниии и се забавляват. Атмосферата е уникална , колегиална и приятелска. Страхотен екип от всички и отношение и внимание от продуценти и канала и рекламата.

Има нещо такова при Кадир човека иска внимание и любов което е нормално, ама не знае как да го получи. Но Якуп баба го обича сигурна съм като всички той е един от тях и като научи че той е "Предателят" няма да го понесе лесно.

Той е романтичен има си и той качества ,но просто няма как да има Нисан и трябва да го разбере и забрави и насочи усилията към други. Не е лесно, когато сърцето ти говори но....

Досието  - папката я заметоха и забравиха, а беше голям зор да се доберат и дори и снимката откраднаха от младините на Рюя Нисан да не я разкрият още.
Нерде потъна това досие ,ама тя Нисан не го ли взе и скри, когато Гюрдал я видя и тя се стресна и тогава и дръпна реч  да стои далеч от Ешреф.  

Ешреф не е е отворил и прочел досието с инфото не желае засега и всички се досещаме Защо, но ако останалите са чели и знаят нещо повече що мълчат или и те не знаят нищо. Мисля, че сценариста няма да остави това с досието така без да го доразвие и може и на финала на сезона да ни изненада. Може и да не е така, но си разсъждавам....

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 01:52 от femmi2

# 68
Здравейте,може ли линк за серията тази вечер?

# 69
Привет! Hug Тук съм и чакам влючването на Улкер за онлайна. Тя днес е рожденничка. Имаме късмет, че тя се е заела с превода. Тя не е преводачка към групите за пари. Прави го доброволно. Знам я от времето на "Чукур", тя го превеждаше до края. Heart И така, аз си останах с един сериал, който гледам онлайн. "Гений" беше прекрасен сериал, а най много ми хареса финала. Heart  "Ешреф", още съм със големи задръжки. Показаният предварително финал ми пречи да се наслаждавам изцяло на действието. Не мога да прогнозирам как ще свърши сезона. Етем е непредвидим. И на това се надявам и че може да промени финала, ако поиска. Hands Pray А ето озвучката https://vk.com/dizimania?from=groups&z=video-129812063_456249699

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 20:50 от pipilota65

# 70
Здравейте,може ли линк за серията тази вечер?

Здравейте , момичетата ще сложат линкове разчитам на Пипи 🌹 да сложи на руски и турски, ако има гледащи на турски директно че аз съм от телефона и не мога да кача линкове. Аз си гледам сериала директно от ТВ вкъщи на голям екран имаме канал D на кабелния оператор и съм доволна.

# 71
Ето линк за озвучката https://vk.com/dizimania?from=groups&z=video-129812063_456249699  и още в YT https://www.youtube.com/watch?v=6wHAK439FDI И канал Д https://tr.canlitv.icu/kanald-canli Приятно гледане! Heart

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 21:04 от pipilota65

# 72
Мерси Пипи Hug

Хайде след рекламите почва новия епизод.  Ешреф бей натисна газта на Кадилака и се усети, че е Капан. Той още по пътя като им намаля горивото се усъмни , не сяда за първи път зад волана и да шофира.

Фандома полудя от това фотоооо и се изпотръшка и опули очиии и се радват / ме табики

Тез двамата професионалисти със служебни отношения  все заедно:joy:  Нисанката ще се научи да държи пАтлак и стреля от Шефа право в целта. Тя вече има с ръгането с нож, като хирург:joy:

В черно - бял вариант

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 21:15 от femmi2

# 73
И аз съм тук, момичета!
Пипи, благодаря за линка!
Ето и линк за онлайн откъси от епизода. Миналата сряда не публикуваха нищо, но ако сега решат да публикуват диалози ще се постарая да ги пусна.
https://m.vk.com/mediadizi?from=groups

Пожелавам ви приятно гледане...

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 21:22 от Emiliya

# 74
Хайде почнааа и се измъкнаха и са в гората и отиват към изоставената къща. Ешреф е нащрек с пАтлака.

Има ретроспекции и дават как като малък са го довели тук след убийството.

Общи условия

Активация на акаунт