Отговори
# 705
ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛЕН ЕПИЗОД НА СЕЗОНА

„Какво друго мразиш“ - „Дърпаш ме към себе си така“

И КОГАТО ТОЙ ГО ПРАВИ, ТЯ СЕ УСМИХВА?????? ТЕ СА ЛУДИИИИИ

Ухаааа ,Благодаря! Творчеството е безкрайно и има защо:wink:

Тука се шегува с ножа ... предаваш ли се ...:
https://x.com/thatgirlnims/status/1932955147857981523

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 14:05 от femmi2

# 706
Ешреф и неговият „шамфъстък“

- Ти не можеш да направиш нищо лошо. Почти няма шанс за това.
- Защо аз не мога да направя нищо лошо? Защо реши това?
- Чувствам се така. Чувствата ми никога не са ме подвеждали.
- Мислех, че не вярваш на никого.
- АЗ СЕ ДОВЕРЯВАМ НА ТОЗИ, НА КОГОТО ТРЯБВА ДА СЕ ДОВЕРЯ.

# 707
Пропуснала ли съм? Доказателство, че Нисан е информатор на полицията има ли?  Беше устна уговорка между Чийдем и Нисан. В този спойлер прострелването на Нисан са пропуснали.

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 16:59 от tigasa1

# 708
Нисан ,нали искаше официален документ от Чийдем че работи за полицията , но така и не го получи поне аз не съм разбрала.

Където любовта , предателството и отмъщението  се пресичат -  Финал на Сезона.  

Екипа си прави сладоледено парти с логото  на канал D
Дано има още снимчици и Чачи са видим как си хапва от леденото изкушение.

Приключват снимките тая седмица и от другата затишие няма каравани, декори , сет и  шум , народ по площадките да споделят.

Нашичкият няма търпение да фане въдицата и запраши с яхтата или лодката  за риболов и да се гмурне в любимото морееее.  Да обърне внимание и на изгората ,да се види с близките и приятелите.  Дали ще се изпокрият или ще се на местата, където папараците снимат.... Миналата година не му пукаше но той беше и свободен електрон и с такова поведение. Купони , флиртове. Отнесе хейт и за фигурата си. Но сега е перфектен и трябва да им запуши устите и докаже че поиска ли може всичко. Сега ще си понавакса и ще си похапва няма само сокчета и диети. Разбира се контролира се от специалист това.

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 17:48 от femmi2

# 709
Където любовта, предателството и отмъщението се пресичат:

Финал на сезона! 🔥

Финалът на сезона на #EşrefRüya в сряда от 20:00 по #KanalD!

Цитат
Сериалът "Eşref Rüya" по Kanal D с участието на Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir счупи рекорда с над 150 милиона гледания, а 9-те му епизода бяха излъчени в YouTube.  

Ибрахим Дизлек, Чаатай и Умут Карадаг #EşrefRüya

# 710
Готино творчество от феновете на Демет за Финала на Сезона
" Любовта е воина".

# 711

Снимка от актьора лекар от снимките на сериала "Мечтата на Ешреф" #EşrefRüya 💙🧿

# 712
Щом доктора е там ще има ранени и екшъъън.  Джерен - Ърмак беше в гората , когато с екипа ядоха диня 🍉 та може наистина да е в кюпа при отвлечените и Мюслюм ще я спасява ,щото имаше такова фото въоръжен в гората на акция.

Старо фото с Режисьора Улуч Байрактар от епизода, когато Нисан го намушка по ризата му има кръв и като Супермен спаси сестричките. 💪

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 20:53 от femmi2

# 713
# 714
Основателят на Inter Media, Джан Окан: „#EşrefRüya създаде значително вълнение и любопитство, откакто беше обявен за първи път. Сериалът генерира още по-голям интерес и ентусиазъм на международния пазар след премиерата си. В момента сме в последните етапи на няколко големи сделки и се надяваме да ги обявим в най-близко бъдеще.“
(Episode Magazine)

# 715
Благодаря за инфото и страхотните новини. Айде сега и нашите главни виновници за продажбите и световният  успех и интерес да ги видим и извън Турция да презентират проекта.

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 21:28 от femmi2

# 716
Айде сега и нашите главни виновници за продажбите и световният  успех и интерес да ги видим и извън Турция да презентират проекта.
Феми, много ми се иска и на мен Чачо и Демет да отидат да презентират проекта в чужбина, но изобщо не вярвам, че Чачо ще се съгласи.
Познаваме си го!
Той не прави реклама на продукциите си, рядко се появява на подобни събития, бяга от публичност,  журналисти и светкавици. Все гледа да е в сянка и да не привлича внимание...
Чачо си е Чачо - тепърва едва ли ще се промени.
На мене ми се иска и една фотосесия да направят с Демет, ама и това няма да ни огрее.

# 717
Така е но поне един път ще се съгласи и рекламира дори и да има клауза в договора. Когато продуцентите настояват и изискват ще го направи.

Ох , фотосесия е мечта направо. Много добре се разбират и сработват двамата и забавляват така че може и да ни огрее втория сезон. И отделна лятно гореща няма да откажем. Това тяло да се крие е грехота и зешеметяваща визия

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 14:49 от femmi2

# 718
# 719
Благодаря ти, Вики!

Eşref Rüya

Епизод 13, Трейлър 1

„Казвам се EŞREF TEK!“

(ФИНАЛ НА СЕЗОНА)

Общи условия

Активация на акаунт