Отговори
# 720
Благодаря ти, Вики!

Eşref Rüya

Епизод 13, Трейлър 1

„Казвам се EŞREF TEK!“

(ФИНАЛ НА СЕЗОНА)

Вики , Емка , Благодаря. Фрагмана е бобмаааа , барут направо. . Няма лабаво. Ешреф полудя ,много му се насъбра и всичките ги надупчи. Каза на Кадир ще няма да може да завладее " Сираците".

Нисан не е заминала никъде и прегърна Ешреф и се притесни за него. 

Чийдем казва на Нисан на люлките че Ешреф винаги ще обича Рюя и това няма да се промени. Иска да я нарани и уязви. Нарочно го прави от ревност и безсилие и отмъщение. 

# 721
Eşref Rüya

Епизод 13, Трейлър 1

„Казвам се EŞREF TEK!“

(ФИНАЛ НА СЕЗОНА)

Кадир: - Всеки ден ще ми целуваш ръката, Ешреф.
Ешреф: - Печатът вече е у мен. Който държи печата, той е Сюлейман!
Фарук: - Имам една лоша и една още по-лоша новина.
Това е свят, изпълнен с предатели, които действат зад гърба ти.

Кадир: - Ще ми викаш вече татко Кадир.
Ешреф: - Никога няма да бъдеш начело на "Сираците", Кадир.
Чийдем: - Никога не забравей, Нисан, Ешреф е влюбен в Рюя. Докато е жив, това няма да се промени. Каза, че искаш да видиш Ешреф.

Нисан: - Какво искат от теб?
Ешреф: - Сираците! Махайте се! Вие сте всички, Ешреф е сам!

Катя, целувки за превода! Отново си го откраднах от теб! Извини ме!
Много екстремен фраг!
Очаква ни доста динамичен епизод, наситен с обрати и неизвестности.

# 722
Така огифено с репликите е Супер:heart_eyes:

Хареса ми  фрага на финалито ще е динамичен , наситен и емоционален изпълнен с обрати. Bowling🔥🔥🔥🔥🔥❤️‍🩹💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥

Асоциация - Ето това е ЕШРЕФ ТЕК Непобедим с Лъвско сърце и сила.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 14:18 от femmi2

# 723

Момичета, гледам фрага, чета превода, усещам напрежението, но не мога да прогнозирам нищо на база видяното.
Зная, че съвсем съзнателно ни пускат такива кадри, за да се тюхкаме до сряда, непрекъснато да си задаваме въпроси и да вихрим въображение. При мен обаче липсва такова. Stuck Out Tongue Winking Eye
Затова търпеливо ще чакам и ще се ядосвам, че Кадир и Чийдем продължават да доминират с лошотията си и пъклените им планове дават резултат.

# 724
Плановете на Кадир и Чийдем няма да просъществуват дълго. Ще има обрати но ще се вайкаме до сряда. Всички използват слабото и болезнено място на Ешреф. Чийдем дори и фотографа принуди да го примами и отвлече за да не може да иде по церемонията на "Сираците". Кадир изобщо не е никакъв Лидер и Якуп баба ще умори.  Що не се вземат Чийдем и Кадирчо да се загаджат как ще си отиват само...  

Така огифено с репликите е Супер:heart_eyes:

Хареса ми  фрага на финалито ще е динамичен , наситен и емоционален изпълнен с обрати. Bowling🔥🔥🔥🔥🔥❤️‍🩹💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥

Асоциация - Ето това е ЕШРЕФ ТЕК Непобедим с Лъвско сърце и сила.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 14:19 от femmi2

# 725
Забавлявам се с коментарите на рускините:

Цитат
Не разбирам, тайната на Руя все още ли е тайна? Или той знае?
Да се ​​приготвя ли да плача?
Надявам се да не загубим никой от нашите.
Раниха Гюрдал, но това му е полезно. Нека раните бъдат, за да се появят мозъците.🤣🤣🤣
Мюслюм и Ърмак 🔫🔫😍
Ешреф в началото на сезона: 🗿🎨
Ешреф в края на сезона: полудя. 😂💣
Много ❤добре.🔥
Нисанчик, винаги избира любовта, не си тръгна... до любимия си.
Тя го прегърна толкова силно🥹
Ешреф е окован..
Много е интересно как Нисан е успяла да стигне до там, тоест до Ешреф, какво в замяна Чийдем я е помолила да направи, за да може да види Ешреф🧐🤔
Ще има ли конфронтация между Кадир и Ешреф във втори сезон? За мен той не е на нивото на претендента си, Кадир е слаб, танцува на музиката на приятеля си и като цяло. Чийдем е досадна като цяло, 😂😂не искам да ми действа на нервите във втори сезон.
Да... Всичко е КадЧик. 🤦‍♀Кадир разбира, че след смъртта на баща му ще се озове в ръцете на Ешреф... Затова го заключи. По дяволите.
Да, Кадирка е истински задник.

# 726
# 727
Цитат
Ще има обрати но ще се вайкаме до сряда.
До октомври ще се вайкаме.

# 728
Здравейте, дами!

Неделя е ... Ден за разпускане, почивка и приятни занимания.
Да започнем с кафето и с усмивка да посрещнем всички предизвикателства, на които ни подлага „Eşref Rüya“.

- Има хубави моменти в живота ми..
- Като например?
- ЕТО ТИ!🤍

📍Зад кулисите на последния епизод от първия сезон…

"Светът е пълен с радост за тези, които живеят без завист, вражди и предубеждения."

Много слънчеви мигове през почивния ден ви пожелавам!

# 729
До октомври ще се вайкаме, ако не и повече.  При всеки случаи няма да почнем на пролет в дизи сезона. Ще имат достатъчно време да презаредят батериите и отпочинат.

Мъж ,като Ешреф Тек как са го пленили с вериги как се е оставил на това. Не ми го побира главата освен ако не са го упоили или доброволно се е предал заради Рюя. И какво сега... Изобщо не е разбрал в колата от обаждането истината и не е отишъл при Нисан  и тя не е заминала и е избрала любовта и е решила да го подкрепи. Не му е лесно изобщо...
Не иска да го гризе съвесттa, но точно сега откри отново любовта и щастието и преживя красиви моменти и почувства жив. Съдбата отново го тегли към този път и избор от миналото.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 14:22 от femmi2

# 730
# 731
Предчувствам, че изобщо няма да се вайкаме до октомври, а ще се забавляваме на гърба на Етем.
Жалко... епичната драма се превръща в трагикомедия.
Нощес се посмях с рускините, а днес се забавлявам в Х.
Цитат
Умът ми не греши: Руя не съществува, Нисан не е Руя, Ешреф не е убил никого на 14 години, всичко това е само мечта на Ешреф, ами ако нищо от това не е реално... Може би е в кома, може би вече е мъртъв. Накрая ще се окаже, че Земята е плоска.

Цитат
⚠️ Спойлер – Предстоящо изтичане на епизод „#EşrefRüya“ ⚠️
📍Ново (непотвърдено) изтичане:

– Джерен ще бъде отвлечена в следващия епизод.
– Гюрдал ще я търси отчаяно.
– В този момент единствените, които не са отвлечени, сме ние – зрителите…😂😂

# 732
Ох , то смях Joyама ако се окаже вярно няма да ни е до това
Нееее , не е халюцинация. Рюя  Нисан  и е жива от плът и кръв и той е убил човек заради нея. Сега не е отпътувала с автобуса но след като Ешреф  се спаси и полудее, като ЗВЯР , после Нисан  решава все пак да замине, щото това от сета с автобуса няма как да е лъжа. Ешреф ще я догони и тогава ще разбере истината.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 13:18 от femmi2

# 733
Ох то смях ама Joy ако се окаже вярно няма да ни е до това.
Нееее , не е халюцинация. Рюя е Нисан и е жива от плът и кръв и той е убил човек заради нея.

Сега не е отпътувала с автобуса но след като Ешреф спаси и полудее като ЗВЯР после Нисан решава все пак да замине щото това от сета с автобуса няма как да е лъжа. Ешреф ще я догони и тогава ще разбере истината.
Феми, специално за теб:
За оптимизма, който не те напуска, за хъса, с който хвалиш любимеца си, за настървението, с което браниш сериала - едно голямо

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 13:45 от Emiliya

# 734
Грасияс за комплимента Blush и подаръците Gift HeartHeartbeat

Новата ни къщурка е готова получи се много добре има от всичко и на Финалито сме там. 🤗

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 14:23 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт