⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 825
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Някъде пишеше, че в края на септември ще ги върнат, тъй като сменяли софтуерът им да работи и с евро центове.

# 676
Аз моите монети ги харча на самообслужването в Кауфланд, предварително отброени в малки найлончета, така че директно ги пускам в отделението за монети /само пукам найлончето/.

# 677
Здравейте.
Виждали ли сте някъде във Варна да продават чанти Kipling или Mandarina Duck?

# 678
Здравейте,
Извинявам се, но понеже ще правя цялостен ремонт на апартамента, може ли да споделите от кои майстори сте останали доволни? Информация за всякакъв тип майстори/фирми/бригади би ми била от полза, защото всичко ще се ремонтира и/или подменя - плочки, мазилки, ел. инталалация, ВиК, дограма...
Знам, че се сте обсъждали многократно назад в темите, но не мога да се справя със search функцията и трябва да изчета безброй теми.

# 679
Случайно да знаете къде( и въобще дали) преглежда по настоящем съдовият хирург д-р Пламен Костов, който преди беше в Сити клиник? Преглеждаше там, а оперираше в Окръжна болница, но сега не ми излиза като част от екипа на Сити клиник.

# 680
Къде бих могла да купя копринени конци за бродиране. Днес, в кварталната кинкалерия, ме гледаха все едно не разбират какво питам. Дали ще има в подлеза на халите?

# 681
  • Deutschland/HE
Ре_ге, има едно магазинче за гоблени на ул. Парижка комуна, още в началото до бул. Владислав. По булеварда нагоре към Образцов дом, но от страната на пощата преди имаше също един малък магазин за гоблени и продаваха и конци.

# 682
Кинкалерията на ул Роза продава конци за гоблени, прежди и всякакви аксесоари за плетене и бродиране..

# 683
Ре_ге, има едно магазинче за гоблени на ул. Парижка комуна, още в началото до бул. Владислав. По булеварда нагоре към Образцов дом, но от страната на пощата преди имаше също един малък магазин за гоблени и продаваха и конци.
Този магазин дето е от пощата по булеварда вляво ъглов и аз го помня.  но не знаех дали действа. Там имаше прежди и отделение за гоблени.
По принцип, това, което търся, не е мулине и не се слага по гоблени. Днес навсякъде имаше мулинета, но на мен ми трябва такова. Снимка от базар

# 684
  • Deutschland/HE
Защо не видиш в Ем арт, на ул. Шипка? Друг вариант е голямата кинкалерия до у-ще Дебелянов, в подлеза.

Гугъл казва, че този на Парижка комуна работи, както и още един на ул. Оборище 3.

Утре направи една разходка и ги обиколи Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 19:08 от colibri

# 685
Знаете ли дали има сертифициран/лицензиран полиграфист (детектор на лъжата) в града? Или поне дали има гастролиращи такива, при които може да се запази час?

# 686
проверете assess. Знам, че имат офис и във Варна, но не знам дали и тук правят полиграфски тестове или само в София.

# 687
Здравейте,
Влизам с две питанки 😊
Искам да скъся верижката на наследствен позлатен часовник. Кой часовникар бихте ми препоръчали?
 Всеки момент ще се покаже палеца ми от мрежестите ми Найкчета😁
Знаете ли някой обущар, който да ги подсоли отвътре с нещо - кожа, плат или микрофибър?
Благидаря ви!

# 688
  • Под Слънцето
Може ли малко съпорт  за приложението за билети за ГТ?
Не намирам къде и как да сменя банковата карта.
Закривам сметка в ДСК, отворих  в Булбанк.
Казаха ми, че Булбанк нямали статични пароли.
Нямам идея как ще се справя и пак ще е едно търчане утре...

# 689
Това намирам в приложението:

Общи условия

Активация на акаунт