⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 978
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Нашата вода беше добре, докато не започна строежа на Бул. Левски. Не знам аз ли си въобразявам, но от тогава я намирам за отвратителна и ако не я мина през кана не мога да я пия.
На работа там водата е толкова зле, че и с кана не става. Купувам си трапезна.

# 496
Кажете плаж, на който няма вълнение. Разбира се освен градските. Може и да е малко по-далеч от варна 20-25км.

# 497
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Кажете плаж, на който няма вълнение. Разбира се освен градските. Може и да е малко по-далеч от варна 20-25км.
Трета буна

# 498
На св. Константин и Елена винаги е по малко вълнението.
Морето се "обърна" вече, обикновенно след/около 15.08 започва да се получава това бурното.

# 499
  • Deutschland/HE
Утре е Преображение по стар стил.

На Слънчев ден, но пред Палас е по-малко вълнението обичайно, но дали и сега ,не знам.

# 500
Имам проблем с плащането на билет в градските автобуси във Варна. Нито можах с чекиране на ДК, нито да купя хартиен билет от големия апарат. Кажете това масов проблем ли е или просто уцелвам дефектни апарати. С 2 карти опитах. Шофьорите викат-ние само караме, пътувайте гратис. Ама утре пак искам да се кача на автобус.  Моля, помагайте!
П.П. за 17 А и 39 иде реч конкретно

# 501
  • Deutschland/HE
Инсталирах си приложението и от там си купувах билети. Синът ми се оплакваше, че често не може да си купи билет от автоматите.

П.С. Имам една карта на Револют, в нея имам 10-20лв и ползвам з атакива случаи.

# 502
Аз си купувам онлайн билет като се кача. Даже цената е наполовина -1 лв.- www.ticket.busvarna.com

# 503
На св. Константин и Елена винаги е по малко вълнението.
Морето се "обърна" вече, обикновенно след/около 15.08 започва да се получава това бурното.
А каква е темп на водата в морето?
Не съм ходила от над месец и не знам какво да очаквам, а ми се иска тези дни да отида.

# 504
  • Варна
Последно от петък, много топла,но много голямо вълнение. А аз съм много зиморничева.

# 505
colibri, raf11, благодаря!
Ще си инсталирам приложението.

# 506
За ризи с етни мотиви: askiabg
Много ни харесаха нещата им и оттам избрахме туника. Благодаря за насоката!

# 507
Аз в градския също ползвах приложението и с Револют. Последно пътувах миналото лято, де, но по спомен с дебитна карта не можеше да се купи билет - освен ако не плащаш онлайн билет в приложението. С предплатената, която си държах заредена, ако случайно нямам батерия на телефона, най-редовно не можех да чекирам, защото на всеки втори автобус не му работиха машинките или бяха с разбит екран. Може ли вече да се плаща с дебитна карта на автоматите?

# 508
Тези машини в автобусите така и не проработиха за плащане с карта. (или поне само в началото и за кратко)
В брой е хубаво да имате стотинки.
Иначе и аз ползвам приложението tikcetvarna.

# 509
  • Варна
Здравейте, нещо не се справих с търсачката. Спешно ми трябва шивачка за корекция - стесняване на рокля. Всички шивачки , които знам са заети поне 2 седмици напред. Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт