Делото срещу Пи Диди - обсъждане на разследването и процеса - тема 2

• 32 907
  • 535
  •   1
Отговори
# 495
Аз в  тая тема, съм писала само веднъж, точно по повод очакванията ми да не го осъдят подобаващо.
За пореден път, правилото се потвърди - който плаща, поръчва музиката.

# 496
Все още се надявам на съдията. Но какво става с дрогата, нелегалните оръжия и тн? В САЩ са сурови присъдите и съдията може да му сглоби някакви сериозни години, ако пожелае.
Другото, О Джей се измъкна за убийството на Никол, но после получи сериозна присъда за въоръжен грабеж и като цяло имаше кофти живот. Диди ще го следят федералните и ще го пипнат я за дрога, я за оръжие, Диди ще се отпусне и ще продължи с нелегалните деяния, ще дойде видов ден за него и ще има карма! Диди е доказан насилник и се надявам да е ънтачабъл в музикалните среди! Коий ще застане до него, след доказаното бруталноп насилие над Каси?

# 497
В обвинението няма незаконно притежание на оръжие ,домашно насилие и употреба на наркотици.За насилието над Каси има отделно повдигнато дело и споразумение за 20 милиона .Повдигнали са обвинения по Рико за да могат да обхванат голям период от време за различни доказателства и свидетели ,мисля че беше около 15 години ,ако беше друго обвинение давността е по -кратка,около 5 години.

# 498
Абе много гнусна история! Всичко е в ръцене на съдията. ППЦ съм против тия журита, защото не може човек от улицата да взема решения за правосъдие.

# 499
И пак ще повторя поговорката за Каси- Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

# 500
За съжаление, вбъдеще точно така ще разсъждават жертвите на брутално насилие -- да си траят, защото на властимащите така и така ще им се размине. А Диди ще продължи да таргетва уязвими жени, да ги впримчва в зависимост, да ги малтретира, абюзва и да ги кара да участват във Фрик Офи за негов кеф. И ще продължим да обвиняваме жертвите, а не насилника със самодоволни усмивки ...бляк. Дано свърши като О Джей, осъден и съсипан.

# 501
Дано поне някое от десетките граждански дела да даде резултат.

# 502
Дреме му на шлифера за гражданските дела. След като тук не могат да го бутнат,там все тая. Повече помия от това няма какво да излезе и да ни изненада.

# 503
Е то голямата помия. От цялото нещо се видя, че човека обича наркотици и воайорство, а жените до него обичат пари. Ако е имало нещо друго, то то не се видя, освен клипчето как рита Каси, за което и е платил вече.

# 504
Съдията насрочи  дата за присъдата на 3 октомври 2025 г., в 10 ч. сутринта. Излежаните до присъда  месеци в ареста  ще му се приспаднат. Молбата за освобождаването под залог от 1 млн $, поискани от защитата до издаването на присъдата е отказана.

# 505
Как 3 октомври? Толкова време ли ще го мислят.

# 506
Предостатъчно време да подкупи още който трябва Smiling Imp

# 507
Учудвам се на съдебната система и на това как се бавят решения, които засягат човешки съдби

# 508
Е, поне ще си полежи над година Simple Smile)

Да, Диди обича воайорство, обича да смазва и мъкне безпомощната си приятелка, която се опитва да избяга, обратно към фрик офите, обича да заплашва, да провесва жени от балкони, обича да нахлува в чужда собственост с пистолет, говорейки как ще убива, на всеки, дръзнал да излиза с приятелката му. Обича да държи жени в зависимост, за да ги ползва сексуално. Обича да ги дрогира и продрусва, да ги изнудва с орезилващи клипове, за да не му се измъкнат....нещо много ми напомня на сводниците, които познавам Simple Smile)). Журито са опълни дебили, защото за Каси имаше абсолютни доказателства, че е трафикирана. Но гледам и коментарите в тази тема, та заради това съм против непрофесионално жури да взема решения за нечия виновност или невинност. Диди Е виновен в трафикиране както е дефинирано по закон. Дано съдията татко Арун да му лепне последователни присъди от поне 3-4 години и да лежи поне едно 5-6. Дано дано дано!!! Иначе целият този процес е за нищо. Много ме е яд за Каси, много. Но след като О Джей се измъккна от такова брутално убийство, след като Кейси Антъни се измъкна за убийство на 2 годишната си дъщеричка при толкова доказателства, няма как да е изненада.
Обществото ни, говоря за човешкото такова, не само за българското, явно не е готово да приеме, че смазването на една жена и тоталното й принизяване и унищожаване с цел  собствено удовлетворение от един власт имащ мъж, не е равносилно престъпление на това, че тази жена харесвала чанти, примерно. То и кучето ми харесва играчки и кокали, но това не ми дава право да го смазвам, унищожавам и насилвам. Демек кучетата с повече права от жените. Дано има смяна ценностната система при смяна на поколенията.
А троловете в темата, нравоучителстващи на гърба на Касандра, да не ги среща такъв като Диди ни тях ни дъщерите им.

Диди има доказани престъпления,  за които би трябвало да лежи в затвора --- притежание и разпространение на дрога, нелегални автоматични оръжия с изтрити серийни номера... обвинителите нещо сериозно са оплескали...човекът доказано има престъпления и то не с изтекла давност! Но поне имаме доказателство, че светът е един и същ, справедливост за жертвите на властимащите няма, България не е куриоз. Резил за американската съдебна система!

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 09:37 от MariyaHris

# 509
Май в съдебната им система няма по-голяма издънка от ОJ Симпсън.

Ясно като бял ден е, че са се разбрали на високо ниво. Заглавията бяха доста гръцки, но много доказателство не видяха бял свят Imp

Общи условия

Активация на акаунт