Делото срещу Пи Диди - обсъждане на разследването и процеса - тема 2

• 32 931
  • 535
  •   2
Отговори
# 480
Могат да го пуснат докато излезе окончателната присъда. Според мен ще лежи, въпросът е колко.

# 481
Имам чувството,  че нещо се случи. До последно вярвах, че прокурорите и обвинението са си изплели кошницата и Каси е била само началото  - първия пирон в ковчега. А то какво стана?!

И аз очаквах, че ще започнат с нея и накрая ще го довършат. Такива гръмки заявки дадоха след ареста му, че сигурно всички са очаквали нещо наистина грандиозно.

# 482
Може би твърде много кримски чета, но имам чувството,  че ПД се разбра с поръчителите и по тази причина не бяха доказани гръмките обвинения.
Стига, не е сериозно това - кой уважавам себе си адвокат/прокурор ще търси присъда без доказателства, при този медиен интерес.

Не мисля, че ще го пуснат, той веднъж се е укрили, отказана му е гаранция. Надявам се не изглупеят да го пуснат No Mouth

# 483
На мен ли ми се струва, че съдът определи свидетелките като “проститУрващи”?
Няма как да го признаят за виновен по д-р обвинения, аз и за това съм изненадана… обвинението разчиташе на битовизми …

Направо така излезе .2 от 5- те  обвинения са за транспорт на жени с цел проституция (по закона Mann Act). Осъден е за пренасяне на двете свидетелки с цел проституция. Съдебният език използва думата проституция не по отношение на морала на жертвата, а като правна дефиниция на експлоатацията.
Повдигната е молба за освобождаването му под гаранция срещу $1 млн., обещавайки, че няма да общува с ескортите отново. Прогнозите са за присъда около 4- 5 години; защитата настоява за около 2 години, а вече излежаното време (10 месеца) да бъде приспаднато.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 23:45 от •MERA•

# 484
Имам чувството,  че нещо се случи. До последно вярвах, че прокурорите и обвинението са си изплели кошницата и Каси е била само началото  - първия пирон в ковчега. А то какво стана?!

И аз това мислех
Нещо се е случило.
Някои свидетели май не са се появили

# 485
Прогнозите са за присъда около 4- 5 години; защитата настоява за около 2 години, а вече излежаното време (10 месеца) да бъде приспаднато.
Пълна подигравка!!! Не мога да повярвам, че това чудовище ще де отърве толкова лесно. Да, няма да има предишната кариера, но тия партите няма да спрат, а пари има достатъчно, за да си живее спокойно Smiling Imp
Защо прокуратурата се изложи така?!

# 486
Гръмнаха бомба с ареста и после - нищо. Нали уж имаше записи, клипове, доказателства, свидетели, жертви... И аз мисля, че нещо/някой се намеси, за да се прекрати темата.

# 487
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Това дело се превърна в пародия и завърши като цирк. За себе си съм абсолютно убедена, че Диди е изнудил с нещо там някой отгоре и чадъра се разпъна върху него. Жалко за осмелилите се да свидетелстват, това чудовище ще им отмъсти рано или късно.

# 488
Сега разбирам защо жертви като Бийбър направиха изявление, че не са били негови жертви. Защото са знаели, че той ще излезе скоро и само ще се злепоставят. За това и Джей Зи се покри от ситуацията,  защото си е платил.

# 489
Това дело се превърна в пародия и завърши като цирк. За себе си съм абсолютно убедена, че Диди е изнудил с нещо там някой отгоре и чадъра се разпъна върху него. Жалко за осмелилите се да свидетелстват, това чудовище ще им отмъсти рано или късно.
Абсолютно съм сигурна, че ще е така.

За жалост не очаквах такъв развой, но многото Money имат значение.

# 490
Не,категорично няма такова нещо .По обвиненията най-вероятно ще го признаят за виновен за проституция ,защото е неприятник по-принцип и да не се излагат.
Стана това, което казвах още от началото на свидетелските показания ,че  ще стане .
Обвинението беше скапано,свидетелите бяха скапани и нямаше доказателства за това за което го обвиняват. Не знам за какъв чадър се говори като такъв изобщо не е необходим като се има предвид слабото представяне на прокуратурата. Това го казвам от ден 1 в коментарите си за което бях наричана трол и женомразка Joy

# 491
Самият факт, че се забавляваш колко си била права е достатъчно красноречив.

# 492
А защо са изтеглени другите обвинения?
Нали имаше свидетели.

# 493
Самият факт, че се забавляваш колко си била права е достатъчно красноречив.
Приятно съм изненадана от диванните си юридически анализи и верни прогнози ,не мога да отрека Sunglasses

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 09:20 от No_frame bitch

# 494
Ох много ми е неприятно за върдикта на Диди и леко съм шокирана. Някакси за риКО още вчера очаквах, че може да отпадне, ама за всички други обвинения очаквах да бъде осъден...

Ако този човек излезне без поне едно 15 годишна присъда се отправя много лош сигнал към жертвите на насилие, че справедливост няма да има, да не се хабят да рискуват да свидетелстват. Голяма простотия от страна на журито...

Диди и черно на бяло е нарушил много закони, вкл насилие многократно мнооггодишно, дроги, палежи, нахлуване в чужда собственост, изнудване, заплахи, изобщо толкова много нарушения и накрая какво? Дано съдията го осъди на максимума поне за обвиненията, за които журито го осъжда. Жал ми е много за Каси и семейството й -- излезна с името си и лицето си. И за Кларк.

Общи условия

Активация на акаунт