Делото срещу Пи Диди - обсъждане на разследването и процеса - тема 2

• 32 867
  • 535
  •   1
Отговори
# 525
Аз не съм изненадана. От написаното в темата тук стана ясно, че нямаше кой знае какви доказателства или свидетелства за извършените зверства, които се спрягаха първоначално. Присъдата е дадена на база на това, което се е доказало в хода на процеса.
Не го защитавам, но това са фактите.

# 526
Това са фактите, но защо започват въобще процес ,като не са събрали доказателства? Или знае  твърде много  и  има чадър, не е  по знаещ от Епщнайн например. Нещо не е баш  така  при него.

# 527
Това са фактите, но защо започват въобще процес ,като не са събрали доказателства? Или знае  твърде много  и  има чадър, не е  по знаещ от Епщнайн например. Нещо не е баш  така  при него.

Защо започват? Едва ли не са си оплели кошничката.
Нещо е станало според мен. Някой важен свидетел се е отеглил явно обвинението е пропаднало здраво.

# 528
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Изненадани, не, но разочаровани да. Тези, от които зависят присъдите и правораздаването са същите като Диди, няма да се учудя да са присъствали и на тайни партита. Всичко става ясно, че беше партенка за отвличане на вниманието от по-важни проблеми в САЩ.

# 529
За мен лично сто процента е станало нещо. В началото обвинението беше много нахъсано и казваха, че имат много сериозни доказателства. А те не са чак толкова гламави или първо дело да им е  това и да говорят глупости. Не знам какво и как, но има нещо според мен. Та то само да свидетелстват хората от документалката и щяха да го осъдят Диди. Но да, като си богат и влиятелен - това е.. аз даже по някое време почнах да мисля, че съвсем ще му се размине.

# 530
  • Stockholm
Да, чиста партенка. Свиха му перките малко и той си плати сериозно за измъкването. И вълкът сит, и агнето цяло. Това е неразбиваема система, понеже тези перверзии си съществуват и са замесени големите акули.  Правят се  показни процеси понякога за отвличане на вниманието от други проблеми, както беше в този случай. Във всеки случай този индивид си е платил на когото трябва, за разлика от Епщайн. И двамата са имали еднакви компромати, но този ги използва правилно.

# 531
Карт бланш за всички богати насилници

ИЗвинявай, но това ли е картбланшът, при положение, че преди няколко дена самият ШЕФ на ФБР каза, че Епстейн не бил трафикирал момичета изобщо...ми тя Максуел младша е явно невинна, да я пускат!

С П Диди говориха за трафикирания, за секс партитата му, белите му партита и афтърпртита, известни в цял холивуд. Накрая само гаджетата му, които е пребивал и колите, които е палил и мародерствал пуснаха. Дори това беше достатъчно, но явно и журито е малоумно, както често се случва. Но Диди е пословичен с тия секс партита...какво стана с тях? КАкво става с гражданските обвинения от стотици ....Изобщо мътна и кървава цялата история.

# 532
Гледате ли The Reckoning на Нетфликс? Пълно е с мемета на танца на Диди при изпълнението на "I'll Be Missing You" Grinning А това, което не знаех, че всъщност Биги е платил за погребението си, докато Диди е тръбял на света, че му организира най-голямото погребение...

# 533
Аз още не, ама ще го изгледам скоро, да не би да го свалят по някое време, че нали Диди съдел 50 cent за кранени кадри. Надявам се да е по-интересен от този на HBO.

# 534
Гледах го. Много нагласено ми изглежда всичко. Сякаш Диди си е знаел какво го очаква и си е нагласил така нещата, че да има повече шум и сензация , разбирайте реклама, за следващия му доходоносен проект - Нетфликс. А и , разбира се , той да е в главната роля. Черно - бялата корица ми хареса, върна ме в тинейджърските ми години , когато го харесвах.

# 535
Филмът е продуциран от 50 Cent, няма как Диди да спечели каквото и да е от него. Но все повече се затвърждава мнението ми, че е доста неприятна личност...

Общи условия

Активация на акаунт