Делото срещу Пи Диди - обсъждане на разследването и процеса - тема 2

• 30 970
  • 518
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема.
Не знаех, че черен мъж може да счита своята раса за по-нисша, но само спрямо жените. Сбъркана работа.

# 31
За мен ПиДи е ясен. Трябва да стане чудо, че да отърве затвора.
По-интересно и важно ми е да бъдат наказани онези, които са прикривали психопатските му изстъпления. Защото толкова години да си недосегаем, значи корупция.

# 32
На мен много ми е интересно колко още като него има в шоубизнеса, защото е очевидно, че има още съмишленици. И колко ми се иска един ден и тях да ги застигне затворът

# 33
  • София
От изчетеното в предната тема мога да заключа, че това е една много, ама много гнусна индустрия и почти няма чисти хора в нея. Не че не знам някои неща, но просто толкова гнусотии на едно място отдавна не бях чела. Тия хора са повредено масово.

# 34
  • София
Той Диди, че ще влезе в затвора, ще влезе. Въпросът е за колко време.

# 35
На Джей Зи са му вдигнали мерника.  Ако не слушка ще го отстрелят по-бързо и от ПД.
За сега отърва кожата.

# 36
Джей Зи не е пряко замесен в текущия процес срещу Диди, но името му беше споменато в отделни граждански искове, които впоследствие бяха оттеглени. И аз си мислех, че ще бъде част от разследването.

# 37
Да, да.
Мнението ми беше в контекста на това що за индустрия е тази .
Въпросният и жена му бяха бая изплатени покрай ареста на ПД, щом избягаха в чужбина.
Опекоха си нещата и се върнаха.

# 38
Аз пък не мога да генерализирам така цяла индустрия като гнусна и че почти да няма чисти хора. Това са стотици, стотици хиляди хора. Не може и сред тях да няма мърша. Освен това при актьорите, музикантите и певците е някак закономерно да се срещат по-често нарцистичен тип личности, защото именно такива копнеят да са център на внимание.
При нас Сергей/Ламбо/Стефан Данаилов да не би да беше цвете - корумпиран, сексуално тормозил студентките си и за капак - неграмотен. А стана и депутат.
Ами френската суперзвезда Жерар Депардийо - обвинен в изнасилване или сексуално посегателство от повече от 12 жени.
Просто мащабите на развлекателната индустрия в САЩ са огромни и затова оттам лъсват най-често и такива брутални злоупотреби.

Специално в този случай и с просто око се вижда, че става въпрос за психопат. Вече специалистите ще кажат каква е точно психопатията, но я има на 100%. Това не е просто самозабравяне, главозамайване от успеха или пък промяна на психиката в следствие на злоупотреба с наркотици. Този човек е чист психопат. И тука късата клечка за околните му е, че е успешен музикален творец и продуцент, този успех му е донесъл много пари, слава и влияние, а те пък са му осигурили безпрепятствено с години да практикува садистичните си фетиши или там каквито са му извращенията.

# 39
Няма ли някакви новини, болката отвори преди 3 часа, съдът къде е Grinning

# 40
Лайв ъпдейти от The Washington Post

# 41
Превеждам от линка , който е дала IriS’ :
Кери Морган свидетелства, че лично е видяла как Диди удря и рита Каси, както и че я дърпа за косата. Тя уточни, че и при двата инцидента той е бил трезвен. Един от инцидентите се е случил в дома му в Лос Анджелис, а другият в Ямайка. Споделя, че виждайки това е изкрещяла на охраната да направи нещо, но охраната не е реагирала изобщо. Диди се бил вбесил защото Каси се е забавила в тоалетната / банята, влачел я е по пода за косата. Прекратила е приятелството си с Каси през 2018 г. тъй като се е страхувала от поведението на Диди, който описва като човек с агресивно поведение и силни промени в настроението. Лично нея също я е удрял с дървена закачалка .

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 20:45 от •MERA•

# 42
Той Диди, че ще влезе в затвора, ще влезе. Въпросът е за колко време.

Както и кого ще повлече след себе си.

Благодаря за темата!

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 20:04 от TuЛи

# 43
Страхотно важни са показанията на Доун Ришард :
1. Каза за оръжията, че е имал оръжия, че охраната му е носела оръжия, това ще го ползват и за обвинението, че е бил шеф на организация за изнудване/рекет.
2. Каза, че Каси е била пребивана пред охраната. Даже сподели имена-- Д-Рок /шефът на охраната, който поел вината на Диди и отишъл заради него в затвора/ и Бондс, чието видео ви показах, който е готов да свидетелства срещу Диди и който сам си казва директно в много интервюта, че И Ким И Каси И Меса са пребивани систематично.

3. Много важно -- казва, че Каси е била бита през лицето и устата, когато се е опитвала да се защити с думи.

След тези показания никой не може да твърди, че Каси е била доброволен участник във фрик офите, а напротив, държана е в насилие, "наказвана" при опит да се защити чрез побои. Вземал й е телефони и лаптопи след побоите, за да не може да покаже доказателства и да потърси помощ...

Най-интересни са интервютата на различни представители на охраната му -- Gene Deal от по-ранните и Бондс от по- новите. Те са ставали свидетели на много побои -- Бондс на Каси и Ким, а Дийл на Меса и други. И всичко, което казват, си звучи съвсем достоверно, без преувеличения.

От показанията на Кери Морган, приятелка на Каси
1. много наркотици са взимани, когато е пътувала с тях
2. биел я е, обиждал я, унижавал я е, обиждал външния й вид и тн.
3. звънял й по 50 пъти един след друг, за да пита къде е Каси...(това го казвам за хората, които казват защо не си била тръгнела--той по 50 пъти един след друг звъни на приятелката й в момента, в който не знае Каси къде е)...
4. Пребива Каси пред Кери по време на някаква ваканция в Ямайка. Кери моли охраната Рубен да направи нещо, но той не се намесва. Избягват от къщата и се крият при стълбите на някаква съседна къща....
5. Друг случай -- Каси идва при нея пребита да се скрие от Диди. Диди идва и започва да удря вратата с чук, да я разбива. Идва полиция...

Случай след случай след случай на жестоко пребиване на КАси, брутално поведение, непрестанен контрол, унижения, наркотици...как е оцеляла тази жена, как е способна да създаде семейством, стане майка, направо не знам.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 20:16 от MariyaHris

# 44
Благодаря за новата тема.
Не знаех, че черен мъж може да счита своята раса за по-нисша, но само спрямо жените. Сбъркана работа.

Това Диди ли го е казал?

Благодаря за темата.

MariyaHris, ужас.
Обаче тези и да свидетелстват, не доказват другите обвинения.

Общи условия

Активация на акаунт