Делото срещу Пи Диди - обсъждане на разследването и процеса - тема 2

• 30 957
  • 518
  •   1
Отговори
# 45

5. Друг случай -- Каси идва при нея пребита да се скрие от Диди. Диди идва и започва да удря вратата с чук, да я разбива. Идва полиция...

Още някой ще обяснява ли, че Каси не е била жертва?

Направо не ми се мисли колко души са страдали и продължават да страдат заради един изрод...

# 46
Момичета, аз обаче продължавам да гледам интервюта на разни хора от обкръжението му и се говори за партитата и за какво ли не. Е чудя се защо няма свидетели и тн, свързани с тези партита, за да се покаже масовостта, ами само за Каси говорим вече шести ден. Даже се изненадах, че двете последни, които свидетелстваха Доун и Кери, че тях не ги накараха да дадат показания за насилието над тях, а само да свидетелстват за насилието над Каси. Например, защо Доун не свидетелства, че я е опипвал, че е имало физическо насилие спрямо нея. Както и за приятелката, която била ударена...
За мен буквално няма връзка между това. което се говори в интервютата, това, което е в гражданските искове, и което се показва сега във федералното дело в съда.

Например за Ъшър това, че е бил при него като дете, че като минимум му е показван секс и тн, а като максимум е правен секс с него като дете...за това е имало свидетели...Защо не се включва това в криминалния процес...

# 47
Има си някакъв ред на свидетелите. Надяваме се да се докажат много неща

# 48
Превеждам от линка , който е дала IriS’ :
Кери Морган свидетелства, че лично е видяла как Диди удря и рита Каси, както и че я дърпа за косата. Тя уточни, че и при двата инцидента той е бил трезвен. Един от инцидентите се е случил в дома му в Лос Анджелис, а другият в Ямайка. Споделя, че виждайки това е изкрещяла на охраната да направи нещо, но охраната не е реагирала изобщо. Диди се бил вбесил защото Каси се е забавила в тоалетната / банята, влачел я е по пода за косата. Прекратила е приятелството си с Каси през 2018 г. тъй като се е страхувала от поведението на Диди, който описва като човек с агресивно поведение и силни промени в настроението. Лично нея също я е удрял с дървена закачалка .
Това не е точно така .
Първото нападение според бившата приятелка на Каси се случва в нейният апартамент и е непосредствено след побоя в хотела след който Каси си тръгва и се прибира.Диди разбива вратата с чук ,удря и влачи Каси ,тръгва си и приятелката на Каси вика полиция, Каси отказва да даде всякакви показания ,дори да си каже името.

Вторият случай на насилие за който свидетелства приятелката и е бил ,когато Шон е подозирал,че Каси му изневерява ,влиза в къщата и започва да души приятелката и и да я удря с закачалка по главата.Жената получава главоболие и повръщане. Каси идва на следващия ден при нея и я кара да подпише договор ,че ще мълчи за  побоя си в замяна на пари ,май 30 хиляди.Оттогава не са приятелки и не се чуват и виждат.

# 49
Точно за това, защото е федерален процес. Ако се беше самосезирала полицията, можеха да го включат, разбира се обвинението нямаше да е такова.

Не се съмнявам, че са си построили делото. С такъв обществен интерес, гледани под лупа.

# 50
Кой разпитва сега , има значение дали защита или обвинение.

# 51
Обвинение. Ако не се лъжа 5 седмици, после защитата 1.5 седмици.

# 52
Най-вероятно просто никой от известните не смее да се появи публично като лице, което има нещо общо с Диди. Не искат да се асоциират с този случай, да развалят репутацията си и да изглеждат в очите на другите като жертви. Дори екипът на Бийбър официално заяви, че той не е сред жертвите на Диди, но 'има хора, на които той наистина е навредил'.

Момичета, аз обаче продължавам да гледам интервюта на разни хора от обкръжението му и се говори за партитата и за какво ли не. Е чудя се защо няма свидетели и тн, свързани с тези партита, за да се покаже масовостта, ами само за Каси говорим вече шести ден. Даже се изненадах, че двете последни, които свидетелстваха Доун и Кери, че тях не ги накараха да дадат показания за насилието над тях, а само да свидетелстват за насилието над Каси. Например, защо Доун не свидетелства, че я е опипвал, че е имало физическо насилие спрямо нея. Както и за приятелката, която била ударена...
За мен буквално няма връзка между това. което се говори в интервютата, това, което е в гражданските искове, и което се показва сега във федералното дело в съда.

Например за Ъшър това, че е бил при него като дете, че като минимум му е показван секс и тн, а като максимум е правен секс с него като дете...за това е имало свидетели...Защо не се включва това в криминалния процес...

# 53
Аз си го обяснявам така- Диди 100 % ще лежи, защо Бийбър да отнася това съжаление, сеир и да си спомня кошмара,  явно иска да не го занимават поне. Не мисля, че не се е случвало.

# 54
Или още като вариант – страхуват се за живота си, защото очакват всичко възможно от човек, който има толкова много връзки

# 55
Никой нищо не казва ,защото някои неща ,ако си ги видял и не си сигнализирал властите си съучастник и ще бъдеш подведен под наказателна отговорност и никой няма да те пита какви травми си имал ,груумвън ли си бил,заплашван ли...ако става въпрос за сексуално насилие над малолетни ,трафик на хора и наркотици ,убийства  и т.н. Затова и на Каси показанията бяха толкова обрани, една крачка в грешната посока и ще стъпи в лайна от които няма излизане .Нали не си представяте, че е имало отделни партита с малолетни за които тя не е знаела и е държана в пълно неведение, за другите от свитата важи същото-кой охранител ще дойде и ще каже вкарахме деца ама мен тогава не ме бъркаше,ама сега като ме питате да ви кажа...

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 10:04 от No_frame bitch

# 56
Моля ви, забележете, че ако ви съпийннат, приоват, нямате право да откажете. Кери Морган подчерта, че идва само защото е била призована да свидетелства.
За Ъшър има мнооого свидетели, а той е бил на 13-14г. Като минимум са правили секс пред него, а най-вероятно Пъфи е правил секс с него. Охраната на Диди директно заяви, че Ъшър е отишъл в болница, заради кървене от ануса след секс с Диди. Майката на Ъшър също е давала интервюта, че Диди е злоупотребил с доверието й.
Това директно праща Диди в затвора, защото не може да се говори за съгласие при малолетен, дори да не става дума за секс-- дори става дума за това той да е свидетел на хора, които правят секс пред 14 годишен...А това самият Ъшър го казва директно в интервюта. Та  защо това не е във федералното дело-- злоупотреба с малолетни....

Как да е, за Каси ми е много жал, защото тя постоянно е питала кога ще записват албума й...Диди ставал агресивен, когато питала. Ползвал я е само за брутален секс и я прилъгвал с кариерата й, вързал я е с 10 албумен договор...

Според свидетеля от вчера, Диди бил казал, че Ким е кралицата му, а Каси била лесно манипулируема и бил правил с нея каквото си иска (по думи на Диди).

Просто за мен прегрешенията на Диди не започват и не свършват с Касандра и специално за малолетния Ъшър имах по-големи очаквания. Евентуално и други малолетни жертви, ако е имало...нали се говори в цивилното дело...А За Ъшър има и свидетели със сигурност...тогава директно го закопават.

# 57
  • España
Предполагам, че “съображенията” конкретно на Ъшър са , че от един момент нататък ( аз лично нямам съмнения , че в началото е бил жертва на този изверг) той му е станал вид съучастник . Нали именно той е набутал “ в лапите на звяра” Бийбър ?! А и може и други ….

# 58
Сега слушам адвокат да анализира показанията и доказателствата и той твърди, че това, че след пребиванията Диди се е случвало да затваря Каси с дни, за да й минат раните и следите от побоите, вземайки й телефоните и тн, се брои за отвличане, което е един от компонентите на РИКО в обвинителния акт. Заплахите към нея също спадали към РИКО така както е представено в обвинителния акт. Всеки път, когато асистент/охрана и тн участват пак е към РИКО...

Адвокатът анализира обвиненията и показанията и е категоричен, че доказателствата срещу Диди ще са "overwhelming", защото това включва систематично пренасяне и разпространение на дрога, което е потвърдено от много свидетели, заплахи, подкупи, принуждение, превоз на секс работници извън границите на даден щат и тн. По думите му, дори Каси да е  желаела някои фрикофове, това, че имаме видео, на което тя е завлечена против волята си да участва във фО, показва принуждаване към секс. Всичко това с участието на организирана група от негови подчинени -- асистенти, охрана, подчинени, които са го подпомагали в тази дейност.

Та за него Диди е вече опечен и това, че не е поел отговорност и пледира невинен ще е  утежняващо вината обстоятелство. Един вид не осъзнава деянията си, престъпленията, не се разкайва...

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 13:55 от MariyaHris

# 59
Нищо в музикалната индустрия не се случва без покровители.Warner Bros бяха бизнес партньори на Bad Boy Records и подкрепяха империята на Диди докато не прекратиха бизнес отношения през 2009 г.Prince води дълга битка с Warner Bros и публично протестираше. Смъртта му беше от уж инцидентно предозиране с фентанил. Няколко дни преди да почине, Принс получава медицинска помощ след „инцидент в самолета“, когато частният му самолет каца аварийно в Илинойс.
Той е реанимиран с налоксон (Narcan) лекарство, използвано при свръхдоза с опиоиди.Според показанията на Каси в дома на Принс също е имало проведено парти , но дали е включвало фрийк оф не се знае. Според мен зад Диди стоят много по-влиятелни фигури, корпорации и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт