Делото срещу Пи Диди - обсъждане на разследването и процеса - тема 2

• 35 095
  • 564
  •   1
Отговори
# 525
Аз не съм изненадана. От написаното в темата тук стана ясно, че нямаше кой знае какви доказателства или свидетелства за извършените зверства, които се спрягаха първоначално. Присъдата е дадена на база на това, което се е доказало в хода на процеса.
Не го защитавам, но това са фактите.

# 526
Това са фактите, но защо започват въобще процес ,като не са събрали доказателства? Или знае  твърде много  и  има чадър, не е  по знаещ от Епщнайн например. Нещо не е баш  така  при него.

# 527
Това са фактите, но защо започват въобще процес ,като не са събрали доказателства? Или знае  твърде много  и  има чадър, не е  по знаещ от Епщнайн например. Нещо не е баш  така  при него.

Защо започват? Едва ли не са си оплели кошничката.
Нещо е станало според мен. Някой важен свидетел се е отеглил явно обвинението е пропаднало здраво.

# 528
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Изненадани, не, но разочаровани да. Тези, от които зависят присъдите и правораздаването са същите като Диди, няма да се учудя да са присъствали и на тайни партита. Всичко става ясно, че беше партенка за отвличане на вниманието от по-важни проблеми в САЩ.

# 529
За мен лично сто процента е станало нещо. В началото обвинението беше много нахъсано и казваха, че имат много сериозни доказателства. А те не са чак толкова гламави или първо дело да им е  това и да говорят глупости. Не знам какво и как, но има нещо според мен. Та то само да свидетелстват хората от документалката и щяха да го осъдят Диди. Но да, като си богат и влиятелен - това е.. аз даже по някое време почнах да мисля, че съвсем ще му се размине.

# 530
  • Stockholm
Да, чиста партенка. Свиха му перките малко и той си плати сериозно за измъкването. И вълкът сит, и агнето цяло. Това е неразбиваема система, понеже тези перверзии си съществуват и са замесени големите акули.  Правят се  показни процеси понякога за отвличане на вниманието от други проблеми, както беше в този случай. Във всеки случай този индивид си е платил на когото трябва, за разлика от Епщайн. И двамата са имали еднакви компромати, но този ги използва правилно.

# 531
Карт бланш за всички богати насилници

ИЗвинявай, но това ли е картбланшът, при положение, че преди няколко дена самият ШЕФ на ФБР каза, че Епстейн не бил трафикирал момичета изобщо...ми тя Максуел младша е явно невинна, да я пускат!

С П Диди говориха за трафикирания, за секс партитата му, белите му партита и афтърпртита, известни в цял холивуд. Накрая само гаджетата му, които е пребивал и колите, които е палил и мародерствал пуснаха. Дори това беше достатъчно, но явно и журито е малоумно, както често се случва. Но Диди е пословичен с тия секс партита...какво стана с тях? КАкво става с гражданските обвинения от стотици ....Изобщо мътна и кървава цялата история.

# 532
Гледате ли The Reckoning на Нетфликс? Пълно е с мемета на танца на Диди при изпълнението на "I'll Be Missing You" Grinning А това, което не знаех, че всъщност Биги е платил за погребението си, докато Диди е тръбял на света, че му организира най-голямото погребение...

# 533
Аз още не, ама ще го изгледам скоро, да не би да го свалят по някое време, че нали Диди съдел 50 cent за кранени кадри. Надявам се да е по-интересен от този на HBO.

# 534
Гледах го. Много нагласено ми изглежда всичко. Сякаш Диди си е знаел какво го очаква и си е нагласил така нещата, че да има повече шум и сензация , разбирайте реклама, за следващия му доходоносен проект - Нетфликс. А и , разбира се , той да е в главната роля. Черно - бялата корица ми хареса, върна ме в тинейджърските ми години , когато го харесвах.

# 535
Филмът е продуциран от 50 Cent, няма как Диди да спечели каквото и да е от него. Но все повече се затвърждава мнението ми, че е доста неприятна личност...

# 536
Социалните мрежи са залети от реакции след пускането на документалния мини сериал на 50 Cent за разобличаването на ПиДи. Преобладават меметата, като хората са във възторг от свършената работа от 50 Cent.

# 537
Да ,меметата цепят мрака 🤣

# 538
Споделете ги де.
Grinning

# 539
  • София
Къде може да се види този мини сериал?

Общи условия

Активация на акаунт