Вашата гривна, вашата история – включете се и спечелете с Nomination!

• 6 436
  • 302
  •   1
Отговори
Има моменти в живота, които искате да запазите завинаги. Nomination Italy ви дава възможност да ги носите със себе си – не само в сърцето, но и като част от вашата гривна.

Nomination е световен лидер в бижутата от стомана и благородни метали. Създадена през 1985 г. във Флоренция от Паоло Дженсини, марката прави революция в бижутерската индустрия със своята композивна гривна – оригинално италианско творение, което комбинира стил, символика и израз на индивидуалност.

С помощта на над 5000 символа – изработени ръчно от висококачествени материали като злато, сребро, емайл, цирконии и натурални камъни – можете да създадете свой уникален накит. Всеки елемент разказва история – за раждане, приятелство, любов, хоби, пътуване, семейство, цветя, животинки и хиляди още.

А сега ви каним да споделите вашата история и да се включите в нашия Giveaway, с който ще подарим три композивни гривни Nomination на трима от вас!

Как да участвате:
➤ Разгледайте сайта на Nomination, споделете линк към избран елемент и отговорете в коментар на поне един от следните въпроси:

Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?

➤ Разгледайте конфигуратора за гривни и всички елементи.

➤ На 3 юни ще изтеглим на случаен принцип трима печеливши измежду всички, които са коментирали. Всеки от тях ще получи по една уникална гривна от Nomination.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Споделете, вдъхновете се един от друг и ни разкажете вашата история чрез символите на Nomination. Нека бижутата говорят вместо думи.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 10:43 от Реклама

# 1
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? - Появата на децата ми.
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо? - N - Mom - I, първите букви на децата ми.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? - Мама Simple Smile Дървото на живота и сърце.

# 2
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?
      Раждането на сина ми.
      Датата на раждането му.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?
      Пак сина ми. Дървото на живота.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 19:52 от Пролетно цвете

# 3
  • София
Имената на децата, които обичам безкрайно.

# 4
Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?
      Раждането на детето.
Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?
      Датата на раждането му, сърце и буква.
Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?
      Детето и съпруга ми също и бих избрала за тях дървото на живота, сърце и/или буква.

# 5
Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?
Бих избрала винаги своята майка, с надпис Best mom ever ❤

# 6
  • София
Свързано с дъщеря ми: Composable Classic Link, White Hearts Plaque - сърца за любовта.
Също така символ за щастие - напр.4-листна детелина.

# 7
Майка ми 💗 С надпис "Best mum ever" и други нежни композитивни елементи.

# 8
  • София
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? - дните на раждане на децата ми.
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо? - имената на децата ми.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? - мъжът ми, сърце

# 9
  • София
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?

⭐ Раждането на трите ми принцеси!
⭐ Първите букви от имената им, защото ужасно много мислихе какви точно имена да им изберем и това ще ми навява невероятни спомени!
⭐ Сестра ми. Бих избрала две сърчица, заради двете й дъщерички и думичката "MOM", защото е прекрасна!

# 10
  • София
Здравейте! Първо да кажа, че гривните съм ги набелязала, много са красиви и им се наслаждавам засега отдалече.
Когато се влюбих, станах майка, успях в работата!
Емоция, мото, мисъл, която ме крепи и носи вдъхновение.
Сърце - за детето ми! И за мен също. Обичам себе си! Purple HeartRevolving HeartsSparkling HeartTwo HeartsYellow HeartHearts

# 11
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? - раждането на дъщеря ми
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо? бих изписала датата на раждане на дъщеря ми - 07.07.2021, защото тя е дълго очаквана, моята сбъдната мечта, моята най-голяма радост и гордост, най-добрият ми "проект", най-силният ми мотиватор
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? Майка ми, защото е най-силната жена, която познавам.

# 12
  • Mediterraneo
Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? Едва ли има майка, за която най- специалният ден да не е раждането на всяко едно от децата й.
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо? Бих изписала датата на сватбата си.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? Сърце, дърво на живота, за семейството ми

# 13
  • Пловдив
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? - раждането на дъщеря ми;
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо? - има толкова много възможности - харесвам символите сърце, панделка, ангелски крила, знака за безкрайност, цвете...;
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? - майка ми, сестра ми, дъщеря ми и приятелки - надписи - mom, sister, daughter, family, princess, thank you...

# 14
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Много са специалните моменти които винаги искам да бъдат с мен, но както на повечето потребители на форума най - значимия е появата на моето момче.
На моята гривна бих поставила коронка, защото казвам на детето ми "принце мой".Знака за безкрайност също каквато е и любовта ми към него!И на всеки мой празник бих добавяла по някой символ отговарящ на значимо събитие от изминалата ми лична година.
Майка ми и сестра ми биха харесали тези гривни.На сестра ми ще сложа стетоскоп и сърце.За майка ми бих сложила BEST MUM EVER!

Линк към короната в която ми останаха очите https://nomination.bg/composable-classic-link-crown-silver-glitter  ❣️❣️❣️

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 13:05 от Захарчето

Общи условия

Активация на акаунт