Вашата гривна, вашата история – включете се и спечелете с Nomination!

• 7 470
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?
Чувството на любов бих искала да нося всеки ден със себе си.
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?
Бих изписала: 1 Ко 13:4-8, защото в този стих е описано какво представлява любовта.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?
Сестра ми и бих ѝ избрала символ на безкрайната любов.

# 16
  • При децата ми
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?
Раждането на децата ми. Heart
Емоция, мисъл, символ, които ми харесват и ми носят вдъхновение.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?
Сърце - за майка ми и децата ми! Бих избрала също четирилистна детелина и дървото на живота.

# 17
Специалният момент в живота ми е когато станах майка за първи път. Ако имам възможност бих изписала думите безгранична любов, защото това чувствам към децата си. Например човек бих подарили такава гривна със символ наследство- това е майка ми. Тя е предала цялата си обич към мен и ме е научила на всичко в живота.🥰

# 18
  • ПЛЕВЕН
      Раждането на дъщеря ми.
      Датата на раждането и.
      Пак дъщеря  ми. Дървото то на живота или символ на безкрайността.

# 19
Разгледах конфигурациите, много са красиви
-Бих сложила камък акварел с цвят розово злато , надпис life като ключ, sister , защото обожавам кака си, love yourself, инициалите на 3 те ми деца, well done...
-Бих подарила гривна на кака си🥰 със подобни символи

# 20
Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? - Денят във който се родиха децата ми мига когато ми казаха че съм майка на близнаци:heart:Heart
 Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо? - Бих сложила 4 катинарчета символ на - Шастието обича тишината.
 Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? - може би съпруга ми ще заслужи тази гривна със символ Безкрайност и вътре в него нашите букви

# 21
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? Раждането на децата ми.
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо? Вяра, защото трябва да имаме вяра, че след нощта винаги идва светъл ден.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? Бих избрала себе си със символите на вяра, надежда и любов. Също и късмет 🍀.

# 22
  • Сф
Раждането на дъщеря ми.

LOVE ,защото любовта е всичко!

Дъщеря ми. Риби , зодията

# 23
- Появата на децата ми.
 Mom или името ми Milena
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? - Майка ми, mum/ Дървото на живота и сърце.

# 24
Раждане

Life. Защото е всичко.

Майка ми. Избирам символа Pendant Tree of Life, White stones.

# 25
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? Раждането на детето ми Heartbeat
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо? Любов, защото казва всичко.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? Най-близките ми хора. Бих им избрала сърчица.

# 26
  • Вдън горите тилилейски
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? - Сватбата.
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?  - Името на съпруга ми и датата на сватбата ни.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? - Майка ми - Best mom ever!

# 27
  • Бургас
Раждането на дъщеря ми.
Много неща бих изписала: имена, дати, символи...
Отново за дъщеря ми-може би четирилистна детелина за късмет.

# 28
Всички бижута са изключително красиви, но най-много ме впечатли този елемент - https://nomination.bg/kompoziven-link-klasik-s-oksidiran-simvol- … n-print-na-krache

Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?
Раждането на сина ми  Heartbeat
Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?
- една специална за мен дата

# 29
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? - Раждането на детето ми.
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо? - Името на детето и датата на раждане.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? - Мама! Бих избрала първата й буквичка.

Общи условия

Активация на акаунт