Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 11 058
  • 206
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
Цитат на: pppqqq в пт, 19 сеп 2025, 19:00
Изгледах по Бтв стори Срещнах те случайно - приятен сериал с пътуване във времето и мистерия със сериен убиец, без да е нещо супер специално.
Сега започнаха Аз не съм робот, който също не е лош, но съм го гледала преди години и нямам намерение да го гледам пак.
Дали ги има някъде да се изтеглят?
Има ги тук за гледане/ плейтюб/
https://playtube.tv/watch/аз-не-съм-робот-e01_wc3TpdciMluqy4D.html
https://playtube.tv/watch/срещнах-те-случайно-2023-е01_omni6Dlcuz35I1o.html

# 196
  • София
Изгледах по Бтв стори Срещнах те случайно - приятен сериал с пътуване във времето и мистерия със сериен убиец, без да е нещо супер специално.

И аз го изгледах. Накрая къде заминаха, че не разбрах?

По Нетфликс загледах един испански Billionaires' Bunker / El refugio atómico.
Изгледах само първа серия, интересна беше.

# 197
Решиха да се върнат още един път отначало, след като знаят кой е убиецът, за да спасят абсолютно всички.
Малко рисково, според мен, защото вече имаха хепи енд и може да го развалят...

# 198
  • София
Какво може да се гледа през октомври (обзор)
Целият списък със заглавията, които си заслужава да следим през октомври, е тук.
Например:
"То: Добре дошли в Дери", сезон 1
Премиера: 27 октомври
Къде: в HBO Max
И "Последната граница", "Виктория Бекъм", "Магьосниците от Уейвърли плейс"
https://webcafe.bg/seriali/serialite-na-oktomvri-predistoriyata- … ster-i-oshte.html

# 199
  • София
(няма писал след горния ми пост, та ще пиша наново...)

На младите може и да не им говори нищо, но си беше не просто класика; беше един от онези "техни" филми, които си струваше и обичахме да гледаме - доста след излизането им.
Направили са сериал (по-точно сериен мюзикъл), а действието се развива в 2000-а и в 2020-а години. И нещо, според критика А.Хитров, хем бил много различен, хем и промените не били съвсем ОК.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21384161

# 200
Напоследък не гледам почти нищо ново, затова не пиша в темата. Новият сезон на Уан пийс наближава - има доста рекламни материали за него, май само това очаквам в близко бъдеще.

# 201
Не видях май да е писано, но четвъртия сезон на The Witcher илиза на 30.10 в Нетфликс (най-накрая). Sweat Smile Да се надяваме, че няма да чакаме много време и за финалния сезон 5, предвид че вече е сниман и той.

# 202
  • Sofia
Изгледах Аз не съм робот, в прикачения сайт, но повторно го гледам и по БТВ стори. Миналата седмица забелязах един филм веднага след робота го дават. Минали са вече 5 серии, но си върнах епизодите. Имам интерактивна телевизия. Изглежда интересен вече 3 серии гледах. Казва се Последната мисия на ангела. Пак е южнокорейски

# 203
  • Дивата природа
Predator: Badlands | Final Trailer

раб._заглавие туристическо :Раница!

+ {?} връзка с корпорация Weyland-Yutani

Хищникът: Опасна зона (2025, ноември 7+)

;-P.$.: poster

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 13:55 от Gloripeace

# 204
Wednesday - много ми се иска да кажа, че ми хареса, но понякога ми беше скучно да гледам историята. Първите епизоди ми бяха истинско изпитание и честно казано едвам преминах през тях, но в  последните нещата сякаш се подобриха… защото реших просто да се забавлявам.
Беше толкова близо до това да бъде толкова добро, че просто ме кара да се чувствам още по-разочарована.  И все пак нямам търпение за следващия сезон.

Alien: Earth - базира се на проста концепция, изпълнена с наистина ефективни плашещи моменти, а след това се опитват да я  направят по-сложна с “интелигентните” изботи на героите и сякаш премахват по-голямата част от потенциалните плашещи моменти. Всъщност тук не трябва да се търси реализъм,защото тук има извънземни +  култ към Питър Пан и  ако искате да се насладите на нещо
стряскащо и бързо е напълно добре, но ако сте фенове на историята ще бъдете заети да казвате, това не трябва да е така, това е пълна глупост и пришълците общуват с феромони.  Може да пробвате, но  свършва на най-интересно.

# 205
На мен ми хареса Wednesday, бързо изгледах и двата сезона. После повторих последния сезон на From с дъщеря ни, че искаше да го гледа с компания.

# 206
  • Sofia
Гледах напоследък по Star лайф или друг Star беше "Война на световете" - френски дават го около 3-4 часа през нощта. Беше ми интересен, но напоследък доста се отклониха и го разводниха. Чудя се дали го има някъде, за да си го изтегля и поне да видя края на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт