Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 15 036
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Diavolo, аз го гледам.
Страхотен, леко откачен сериал, но се замисля човек наистина!
Отговорът на въпросите ти е Да.

# 271
Аз също го гледам, не ми е кой знае какво, но става за гледане.
Просто този стил на създателите ме изнервя на моменти, прекалено бавно се движи повествованието.

Днес изгледах и първите 2 епизода на новият сезон на Станни Неща, ами... изгледах ги защото ме мързеше да правя нещо друго, средна работа ми е и много клишета има в сериала.

# 272
  • София
"Нещата"... Изгледах първите 2. Чакането наистина си е струвало.
Понеже в "Странната" тема не е писано от 6 ноември, дописвам още нещичко тук. Ще сложа и линк към цялата статия, има леки спойлери в нея само в едно направление (срещите на Макс, Моли и Хенри). Т.е. - за текста в уебкафето - си решете сами.

Защо Хенри/Векна се страхува от пещерите в Stranger Things?
Произходът на Векна е описан подробно в театралната постановка Stranger Things: The First Shadow. И пещерите не са случайни. В интервю за Variety създателите на Stranger Things, братята Дъфър, потвърждават връзката между сезон 5 и театралната пиеса.
"Винаги сме имали предвид тази част от историята на Хенри, но изчакахме точния момент, за да я разкажем в сериала. Хубаво е, че най-накрая можем да свържем двете истории", споделят шоурънърите.

https://webcafe.bg/seriali/zashto-henri-vekna-se-strahuva-ot-pes … anger-things.html

# 273
  • София
Едва избутах Таламаска. Ако има втори сезон, аз съм пас.
Явно не се споразумявам с Ан Райс. И Вещиците от Мейфеър зарязах след 2-3 епизода.

# 274
Вещиците ги "оплюх" по - рано в темата аз. Но се накараз да ги изгледам, да съм сигурна, че няма да повторя 😄😄

Общи условия

Активация на акаунт