Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 30 848
  • 536
  •   1
Отговори
# 525
  • Berlin
Еее, супер! Ще се гледа.

# 526
  • София
Джеймс Гън и Питър Сафран продължават с разширението на своята обновена супергеройска вселена от DC Studios.
След излезлия наскоро "Супергърл" и предстоящия "Клейфейс", вече имаме официален трейлър и на сериала "Фенери". Става дума за членовете на организацията на Зелените фенери - нещо като междугалактическа полиция, екипирани със специални пръстени, които дават на носителя си невероятна сила. Пръстените позволяват на Фенерите да канализират силата на собствената си воля, за да летят и да създават всевъзможни предмети и оръжия от енергия.
В сериала ще видим двама членове на тази организация - опитния Хал Джордан (Кайл Чандлър) и новобранеца Джон Стюарт (Арън Пиер), които ще трябва да разследват убийствa в Небраска, а тe ще ги отведaт към нещо много по-мрачно и загадъчно.
https://webcafe.bg/seriali/kosmicheska-misteriya-i-opasni-vragov … ar-na-feneri.html

# 527
  • Berlin
Спомням си, че филмът се представи доста зле.

# 528
Честно казано е изненадващо, че Джеймс Гън още има работа, след ужасния провал на Супергърл.

# 529
Някой гледал ли е From/Отвъд.
Мнения. Изгледах първи сезон, подкарах втория, но още се чудя на идеята. Прилича ми на Lost/Изгубени, но в някакъв друг прочит. Интересно ще ми е да споделите впечатления.

# 530
  • София
Много е добър, любим сериал ми е.
Предстои последният пети сезон. Замислен е като пет сезона, така че се надявам да приключи подобаващо и да няма неясни неща или всякакви там трактовки като при Изгубени (то за мен там неясни неща нямаше, но питай масовия човек какво мисли и каква световна обърквация настана и все още я има).
Хорър/драма/трилър/мистерия.
Самите герои са написани и развити много добре и се привързваш към тях, а и освен това сериалът непрекъснато те провокира да мислиш. Simple Smile

# 531
Дяволо, благодаря. А дали ще може да открехнеш вратата още малко, да разкажеш още нещичко. Мен много ме хвана сериала, първо го загледах оттук оттам по НВО, като го нацеля хвърлях по едно око, но в един момент ме заинтригува и се хванах сериозно да го изгледам. Та, сега съм го взела на "акорд" и ми е любопитно какво ще стане и изобщо какво им се случва на тия хора.

# 532
  • София
Ако видиш паднало дърво на пътя, не продължавй напред! 😀😂
Това е основният извод от сериала и предупреждение към всички.

Това с което шоуто печели е каста и историята основно, но разбира се имаме класически капан - семейство попада в градче откъдето изход няма...
И когато настъпи нощта нещо страшно в човешки облик те очаква...
Всичко е построено като един голям пъзел - как да се измъкнем от това проклето място и всеки епизод е част от пъзела...

# 533
Еее, мислех, че си говорим сериозно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Догаждам се за идеята, ще погледаме и ще видим. Но определено ме хвана сериала.
Пп То ако си видял падналото дърво е все тая, щото вече си попаднал в капана.

# 534
  • Berlin
Има специална тема за From.

# 535
Благодаря, намерих я. Ще прегледам и старите теми.

# 536
Ето нещо, което няма да гледам, защото не обичам хорър и не ми е приятно да гледам тормоз над дете (но знам, че Кинг има много фенове - не ги критикувам, само уточнявам, че не е за мен).
Кери - сериал по Амазон прайм от 7-ми октомври:

Общи условия

Активация на акаунт