🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 313 467
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 155
Борбата на колиетата започва. Роси поне е съобразила деколтето с колието. Адриана само си загрозява червената рокля с това колиенце тръснато отгоре не на място.

# 1 156
Ади - тази нашата история прилича на някакъв роман!
Какъв роман, бе, душа, каква "наша" история... Тази тотално няма връзка с реалността. 🙄🙄

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 21:06 от Tess d`Urberville

# 1 157
Роси е понапълняла. Не трябваше тази рокля за финала.
На Ади гримът й тази вечер е чудесен и бих казала, че я прави много секси.
И двете са хубави момичета, да видим коя е избере Васил.

# 1 158
Еее, Адриана развали имиджа на миньонче с лек и весел характер, с рая самодоволна физиономия.

Хаха с еднаквите колиета.

# 1 159
Тази Ади пак се облече, гримира и среши, както не е подходящо точно за нея. Дано да не е бил фризьора, че ще ми падне в очите.
Прибавям и обувките, с тези преплетени връзки скъсяват крака. За Роси -стават.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 21:22 от Pepina_n3

# 1 160
  • София
Е, Васил чете. Много романтично...

# 1 161
Предполагам, че както се спомена назад, Роси се е изтъкнала като голяма пътешественичка и затова другите са я намразили леко.
Вчера я чух, как самолетите били като автобуси за нея и тя пътувала много. При условие, че е на 26 години, не вади кой знае колко пари или изобщо не вади,, колко толкова е пътувала? Я има 20 държави, я не.
 В САЩ няма евтини самолети както в Европа.

Защо пък да не вади кой знае колко пари? Момичето е графичен дизайнер, те в Щатите си взимат прилични пари, особено ако е в хубава фирма.

# 1 162
Ади ми прилича сега на финала на Камелия Воче... По-младия вариант.

На мен първо ми заприлича на Ферхунде от Листопад, но всъщност наистина на Воче!

# 1 163
Простете, но не разбирам как един мъж държи пръстен в кутийка, върти го в ръцете си и се колебае на коя от двете да го даде...Че в този ден ли ще избира?!

# 1 164
Ама той ще чете? WTF?

# 1 165
Леле,Васко да не е погребален агент? Така чете,горкият,че почвам да се кръстя...

# 1 166
Яяяя, МагитУ какви неща му написала на ВаситУ да чете на момите. Joy

# 1 167
Оле, той ще чете???

# 1 168
  • София
ИмАло е намеса от екипа за текстовете, струва ми се.

# 1 169
Не че харесвам Роси, но на мястото на Васил бих избрал тази, която ме излушва докрай и не знае всичко априори. Но точно защото Роси ми е много приятна, за разлика от него, се надявам да не го стори.

Общи условия

Активация на акаунт