🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 759
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 4 020
  • Stockholm
Направете анкета в тази тема, да видим колко са на страната на Даниела и колко на страната на Мартин.

И по нещо за другите две двойки.

В рамките на същата тема може да се изтрие старата анкета и да се пусне нова, така че няма проблем, не е нужна нова тема.

p.s. при другите две двойки аз съм на страната на мъжете, а при Даниела и Марчън ... по-скоро съм на нейна страна, въпреки че е меркантилна.

Има и много, които не са нито на страната на Данка. нито на страната на Мърчин. И двамата са толкова антипатични и смело мога да кажа противни във всяко отношение, че няма шанс за избор.

# 4 021
Най-смешно ми стана, когато Неделчо призна, че написал книга, която не е издал. Когато бил болен от ковид и толкова зазлял, че описвал всичко ден по ден, защото мислел, че ще умре. Четиридесет дни описвал.
Мъжка му работа.
Ти ако си толкоз зле, Неделчо, само ще ти е до болнични дневници, добре, че не си стигнал дотам.
Говоря от първо лице.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 23:03 от проксима

# 4 022
Защо гледате надкаста с Даниела дали ще стигне Елена със 725..., ми то Валерия от сезона на Елена си останала на 279... И?  То това няма да я стигне скоро Даниелa,  а изобщо не знам защо го гледате. Освен това продуцентите , идеята, а и сценария е различен.  Тук е интересното колко ще бъде на Мартин спрямо Дани, там е разделението на обществото.

# 4 023
Аз го гледам с идеята, че подкаста с Елена е най-гледаният в канала им.

# 4 024
Разбирам, но това няма стигане.😉

# 4 025
Направете анкета в тази тема, да видим колко са на страната на Даниела и колко на страната на Мартин.

В рамките на същата тема може да се изтрие старата анкета и да се пусне нова, така че няма проблем, не е нужна нова тема.

p.s. при другите две двойки аз съм на страната на мъжете, а при Даниела и Марчън ... по-скоро съм на нейна страна, въпреки че е меркантилна.
Напълно съгласна.
А)Даниела
В) Мартин
С) Неутрал

За другите двойки е безразлично,те са само фон.

# 4 026
Относно Васил и Адриана... харесвам и двамата.
Но при драмата Васил-Косара, бях твърдо за него.

# 4 027
  • Stockholm
Е, мнозинството ясно ще е на негова страна. Той се изкара невинната, влюбена жертва, подарила дори годежен пръстен, искрен в чувствата си,  депресиран от лъжата, изневярата и отхвърлянето. И бори депресията с яки купони в Джанъм, секс с 20 годишни и тълпа млади почитателки. Пуснах сълза за Мърчин Joy

# 4 028
Е, мнозинството ясно ще е на негова страна. Той се изкара невинната, влюбена жертва, подарила дори годежен пръстен, искрен в чувствата си,  депресиран от лъжата, изневярата и отхвърлянето. И бори депресията с яки купони в Джанъм, секс с 20 годишни и тълпа млади почитателки. Пуснах сълза за Мърчин Joy
Мъжете винаги биват оправдавани по-лесно, дори и от жени. Парадокс.

# 4 029
  • Out of the Mix
Абсолютно на ничия страна не съм и аз.

Анализирам думи, изречения, мисли, впечатления, поведение, доводи, външен вид, умствен багаж, пречупени през моята призма и морален компас.

Не на последно място, мислих да се отписвам, ама е забавно тук все още, и засега ще ви хвърлям по едно око. Wink

# 4 030
Много въпроси пропуснаха да я попитат. За името й, за детството й, за семейството, за образованието й.

# 4 031
Аз го гледам с идеята, че подкаста с Елена е най-гледаният в канала им.
Пък аз не го гледах! Grin

# 4 032

Супер идея - утре ще я сменя, а темата за "Между два сезона" ще изчака още една седмица.
Аз не съм доволна от "Надкаст" с Даниела, наистина пропуснаха много неща. Надявам се с Мартин да са били по-структурирани.

# 4 033
Комеди клуб подкаст са правили анкета само с избор Даниела или Мартин и от тяхната аудитория мнозинството било за него.
Аз такъв отговор не мога да дам, неприятни са ми и двамата в предаването, неприятни и заедно, и по отделно. След предаването определено ми е още по-неприятен той, тя по-скоро ми е безразлична, щом нямам желание да я видя в Надкаст.
За свинщината в ПО обаче тя нямаше никаква вина, не заслужаваше така да се държат с нея и това беше опит за накърняване на човешкото достойнство.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 23:38 от Mama xxl

# 4 034
Общо взето Данка успя да успи двамата водещи с бързото си, монотонно говорене. Интонацията ѝ както и тембъра, никак не бяха на спокоен човек, а просто искаше да ги надприказва, замаи и да сменя темата както ѝ падне. Адски много противоречиви 'мисли' изръси. Ако някой направи списък на противоречията в думите ѝ съм сигурна, че ще е доста дълъг.
Да не си помислите, че съм от отбора на Мартинките. Той ми е противен почти от началото на шоУто. Утре и него ще го 'похваля', макар отсега да е ясен, че ще продължи с излагането. Очаквам да показва чатове и разни измислени доказателства. Понеже се превъзбужда от опиянението на публиката по-лесно се издава и излага. 

Общи условия

Активация на акаунт