Пазаруване от answear.bg - Тема 4

• 13 046
  • 145
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Sofia
Код за намаление от 25% на ненамалени
THANKS

# 122
Харесала съм едни Сникърси Steve Madden , тъй като не съм купувала досега от тази марка бих искала да попитам какво ви е мнението за нея?

# 123
Аз  купих на дъщеря ми едни много хубави бели маратонки на марката в началото на лятото. Аз й ги харесах и в последствие и тя много. Цяло лято ги носи, дори и до скоро. Качествени и много удобни се оказаха. Марката е много популярна сред инфлуенсърите Grinning

# 124
Имате ли проблем с приложението след ъпдейт?
Поиска ми да направя такъв, гледам че са обновили дизайна, но не мога да си видя любимите. Като цъкна там и забива.

# 125
Имат код за отстъпка уж до 70 % на определени артикули за сума над 229 лв. - SBF

# 126
  • Варна
Моля за код за ненамалени, ако имате излишен

# 127
  • Пловдив
Моля за код за ненамалени, ако имате излишен
Пиша ЛС!

# 128
  • Варна
Благодаря ви, но нито един код не хващат тези скапани маратонки Sad
https://answear.bg/p/maratonki-new-balance-9060-v-cherno-u9060iaa-1634705

# 129
  • Sofia
И аз пробвах, наистина нищо не ги намали, само клубните точки.
Иначе тествах SBF, WARM, THANKS, но нито един не хваща, дори и премиум намалението ми.

# 130
  • Варна
Да, и моето не хваща. И нов акаунт направих да видя дали за първа поръчка няма да хване, но цък... Еми, аз без намаление не обичам, пък Wink

# 131
  • Пловдив
Щом са скапани, начи не ти трябват Wink

Lizzy, щеше са дадеш отзив за сакото бордо Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 08:06 от mystic woman

# 132
Здравейте, момичета!  

За първи път реших да пазарувам от този сайт - поръчах си вълнено палто на марката Lab.Answer, не съм сигурна, колко са качествени, но рискувах. Някоя от вас, има ли опит с тази марка и по - специално с  връхните им облекла? Благодаря!
А, това е палтото: https://answear.bg/p/valneno-palto-answear-lab-v-bordo-prehoden- … ne-1356327?size=S

# 133
Еха, каква цена за тяхната марка Open Mouth Имам тяхно палто с такъв състав, но аз го бях поръчвала преди няколко години с първоначална цена около 180 лв, а го взех покрай някакво голямо намаление около 140. За цената си е ок, но не бих дала сумата, която му искат в момента, само със сериозна отстъпка.

# 134
Еха, каква цена за тяхната марка Open Mouth Имам тяхно палто с такъв състав, но аз го бях поръчвала преди няколко години с първоначална цена около 180 лв, а го взех покрай някакво голямо намаление около 140. За цената си е ок, но не бих дала сумата, която му искат в момента, само със сериозна отстъпка.
За съжаление, цените преди няколко години не са актуални. Въпреки, че използвах код за намаление, пак ми е скъпо. Ако не ми хареса и размисля, просто ще го върна. Идеята е да издържи достатъчно дълго време,  да топли, без да става на топченца и да се деформира след два сезона носене, например.
Щом го имате от години и още става съм обнадеждена. Simple Smile Но, да видим. Като пристигне ще дам отзив.

Общи условия

Активация на акаунт