Пазаруване от answear.bg - Тема 4

• 12 971
  • 145
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Някой да помогне с код за ненамалени?Благодаря!

Заповядайте!
Благодаря, за съжалени продуктът, който съм избрала е изключен. Дано друг се възползва

# 91
  • sofia
Здравейте, моля за код за 20% за ненамалени 🙏🏻
И да питам как е качеството на дрехите на Answear. Lab?

# 92
  • Пловдив
Пиша ЛС!
Имам топ и тениска. Не са мръднали, харесват ми.

# 93
  • sofia
Благодаря! 🫶🏻
Пиша ЛС!
Имам топ и тениска. Не са мръднали, харесват ми.

# 94
  • София
Ако някой търси код:
Получаваш -20% ОТСТЪПКА*, за да на мериш
перфектния продукт 🛍️
ТВОЯТ УНИКАЛЕН ПРОМОКОД:

17625D4BC8C

*Кодът може да се ползва веднъж. Кодът дава -20% от редовната цена. Някои марки са изключени от промоцията. Виж ги тук: https://promo.answear.bg/

# 95
Здравейте!
Някой да има код за answear, който няма да ползва?

# 96
  • Sofia
Здравейте!
Някой да има код за answear, който няма да ползва?

Изпращам на ЛС

# 97
Аз току що получих имейл от answear, че ми отказват направената рекламация. Пратих им една чантичка на fjallraven, носена по-малко от месец, на която целия вътрешен джоб е разпорен! Основанието им за отказа, е че била приложена "сила".. е, каква е тая сила, която прилага жена, която си слага нещо във вътрешния джоб на чантата/ раницата..? А който е запознат с марката fjallraven знае колко качествени и здрави са им по принцип нещата (почти вечни). Нещо не е наред с тоя сайт напоследък и мисля да преустановя пазаруването от тях..

# 98
Аз току що получих имейл от answear, че ми отказват направената рекламация. Пратих им една чантичка на fjallraven, носена по-малко от месец, на която целия вътрешен джоб е разпорен! Основанието им за отказа, е че била приложена "сила".. е, каква е тая сила, която прилага жена, която си слага нещо във вътрешния джоб на чантата/ раницата..? А който е запознат с марката fjallraven знае колко качествени и здрави са им по принцип нещата (почти вечни). Нещо не е наред с тоя сайт напоследък и мисля да преустановя пазаруването от тях..

Преди години имах същия казус с Фешън дейс. Раница, която сложих един, два пъти и оставих в гардероба. След месец я виждам, тя започнала да се напуква от нищото. Може би изкуствената кожа беше стара, не знам. Подавам рекламация - отказ. Пускам сигнал до КЗП, защото някой ме светва, че имам 2 години право на рекламация за некачествен продукт и… Прозвъняване от Фешън дейс с питане дали искам ваучер за цялата сума или парите в брой. Взех си парите до стотинка.

# 99
Здравейте , някой да има промо код който няма да ползва ?

# 100
  • sofia
Привет, моля за код, който няма да ползвате🌷

# 101

За ненамалени

# 102
  • София
Един код и от мен

# 103
  • София
Поръчах едно късо кожено шлиферче в бордо от Answear Lab с код за 20%, но нямам никакъв опит с кожените им неща досега. Ето това е:

# 104
  • Пловдив
Много ми харесва! Да споделиш после как е...

Общи условия

Активация на акаунт