Пазаруване от answear.bg - Тема 4

• 22 773
  • 217
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Днес пуснах поръчка и понеже съм си похарчила клубните точки, влязох да гледам кога ще имам нови и забелязах, че има някаква профил анкета, с която ти дават допълнително 8 евро, ако попълниш рожденна дата и някакви общи неща от какво се интересуваш. Може да се огледате и по вашите профили за тази опция.

# 211
# 212
Тези точки от анкетите и аз ги видях, но са с малка валидност - един месец, тъй че е добре да се попълват ако ще се пуска поръчка.
Аз поръчвам разни неща за дъщеря ми, оказа се че предлагат една австралийска марка обувки, Nokwol и то на доста добри цени сравнено с чуждите сайтове където ги има. За съжаление трябваше да ги върна, но бързо ми върнаха парите - една седмица от получаване на пратката от тях.

# 213
Здравейте! Пускали ли сте рекламация и какъв опит имате с това?
Ще го направя утре с една риза от Polo Ralf Lauren, за която платих над 85 евро и я дебнах много  време, но след първото изпиране на ръка със студена вода, пусна толкова синя боя,че видимо се изсветли и за капак един от шевовете между първото и второто копче се разпори. Просто при такова внимателно пране на такава скъпа риза яко се разочаровах и съм  се амбицирала да си искам парите. Та ,ако имате опит с това - какво да очаквам?

# 214
Направи снимки, на които се виждат дефектите, звънни им и им ги прати. Ако си изхвърлила документите, да ти генерират нови за връщане поискай. Могат да предложат да платят поправка, но не се съгласяваш с това.

# 215
Направи снимки, на които се виждат дефектите, звънни им и им ги прати. Ако си изхвърлила документите, да ти генерират нови за връщане поискай. Могат да предложат да платят поправка, но не се съгласяваш с това.

Аз се свързах с тях - казаха ми да попълня формуляр за рекламация. Изхвърлила съм етикети и съм я изпрала, няма как да пусна връщане, иначе за моя сметка я пращам, ако ми признаят рекламацията, ще ми покрият и куриера - просто исках да знам дали са "меки" и ще ми я признаят или да се подготвя за заяждане и борба, ако на някой му се е случвало да пуска рекламация би ми било полезно да опише.
Аз съм на принципа,че като даваш сериозни пари- трябва да получиш качество и за първи път ми се случва това със скъпа дреха.

# 216
Явно нещо ново. Два чифта разпаднали се сандали им пратих след месеци носене по описания начин.

# 217
  • Пловдив
NBМ, за часовника съм За, харесвам ги и имам и 1 Simple Smile
Аз вече почти не разглеждам...скъпо ми е Confused
Медисин като качество е мн.добро и от нея, ако взема нещо.

Общи условия

Активация на акаунт