Висок пулс/хормони

• 257
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, моля ви за отговор.
От 1-2 дни съм много зле и днес особено се влоших много, пулса ми се качва до 120 и сигурно повече и цял ден усещам задух, сърцебиене и паника, кръвното ми е ниско и не смея да пия нищо, а пулса под 90 не пада.
Бях на пулмолог, след него на ендокринолог и се оказа тиреотоксикоза или нещо такова, но не ми изписаха нищо, а аз се чувствам много зле. След това посетих кардиолог и той беше изумен, че не ми е изписано нищо с тези хормони и каза, че веднага трябва да ми се предпише лечение..
Моля ви дайте ми съвет какво да правя и опасно ли е, случвало ли ви се е и да търся си спешен кабинет сега по нощите или мога да изчакам до утре за да ме види друг ендокринолог?
Това са изследията ми от вчера:

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 05:53 от bubanka

# 1
Отидете утре при първа възможност при свестен ендокринолог

# 2
Още утре сутрин,  но нали няма нищо опасно да се случи тази нощ?
Кръвното ми седи около 100/53 110/55 116/65 120/75горе долу в този диапазон, а пулса между 88-98.
По принцип съм с ниско кръвно, но като видя под 60 и се плаша и още по-лошо ми става.
Няма причина да ходя в бърза помощ нали?

# 3
Разбира се, че няма нужда да ходите в спешното. Кръвно 80 на 120 е мечта на всеки, а пулсът ви също е добър. Най-важното е да се успокоите! Вземете, ако имате нещо от рода на Валидол или мента, глог и валериана

# 4
Разбира се, че няма нужда да ходите в спешното. Кръвно 80 на 120 е мечта на всеки, а пулсът ви също е добър. Най-важното е да се успокоите! Вземете, ако имате нещо от рода на Валидол или мента, глог и валериана

Много Ви благодаря ❤
Със сигурност и страха и паниката много влошават нещата..

# 5
И аз ще те успокоя! Бях с висок пулс много години, докато не ми откриха проблема с щитовидната (при мен е в обратна посока, високо ТСХ). След това пък ми предписаха висока доза, падна до 0.003 и пак се появи такъв проблем. Наистина е много неприятно, но нищо лошо няма да ти се случи, още повече, че си посетила кардиолог и е видял, че сърцето е ок.

Отвори прозореца да влиза въздух, пусни си приятна музика или нещо забавно. Пий вода, дехидратацията също повишава пулса. Сложи студен компрес на челото.
А утре потърси добър ендокринолог, след лечението ще се родиш. Още след първото хапче почувствах огромна разлика.

Успех!

# 6
И аз ще те успокоя! Бях с висок пулс много години, докато не ми откриха проблема с щитовидната (при мен е в обратна посока, високо ТСХ). След това пък ми предписаха висока доза, падна до 0.003 и пак се появи такъв проблем. Наистина е много неприятно, но нищо лошо няма да ти се случи, още повече, че си посетила кардиолог и е видял, че сърцето е ок.

Отвори прозореца да влиза въздух, пусни си приятна музика или нещо забавно. Пий вода, дехидратацията също повишава пулса. Сложи студен компрес на челото.
А утре потърси добър ендокринолог, след лечението ще се родиш. Още след първото хапче почувствах огромна разлика.

Успех!

Мнооого ви благодаря ❤
А какво ви изписаха, за да повишите тсх?

Общи условия

Активация на акаунт