На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 65 458
  • 670
  •   3
Отговори
# 210
  • Бургас
Karaca и Ozdilek в МОЛ Ераста.

# 211
Имаше и още един магазин в МОЛ Ераста, май нещо от рода на Линенс беше.

# 212
Благодаря, момичета!

# 213
Някой който е ходил тази събота може ли да сподели цената на ягодите , прасковите и пипера Blush

# 214
Днес сме на пазар. Минахме за 35мин от наша страна и за 8мин.  при съседите. Нямаше много коли, просто непрекъснато се пререждаха хора с мощни коли.

# 215
  • там където има винаги вятър
Днес сме на пазар. Минахме за 35мин от наша страна и за 8мин.  при съседите. Нямаше много коли, просто непрекъснато се пререждаха хора с мощни коли.
Това къде?
В сряда е така, почти няма хора, няма автобуси, Синия пазар работи. Предпочитам я пред съботата, но трябва отпуск да си вземам, освен ако не се случи някой наш празник.

# 216
На Капитан Андреево. Връщането пак така мина, 50мин.общо, от които 7мин.  на турската страна. Много коли имаше от наша страна. Работеха всички гишета и ставаше бързо. Имаше и ред и никой не се пререждаше.Спокойствие беше на всякъде. Направи ми впечатление многото румънски автомобили пред Мигрос.

# 217
Да, румънците се ориентират вече към Лозенград и Одрин за пазаруване.
От приятелка чух, че са в тежка икономическа криза затова само ние приемаме еврото от първи, а те си остават с леята, защото не покриват изискванията. Много е скъпо в Румъния.

# 218
Здравейте групичка! Чудя се можете ли да ми помогнете, търся строителна фирма от Чорлу Турция и до колкото разбрах хората идват и правят апартамента след извършване на оглед за квадратура и цени на материали! Моля някой да ме насочи, ако е правил такъв ремонт с техни фирми и бригади! Благодаря предварително

# 219
  • Пловдив
Не сме ползвали, имахме интерес /за човек, не фирма/, но за да дойдат трябва да им се издаде виза /може би при фирма да е по-лесно/.

# 220
  • sofia
Здравейте , може ли да ми препоръчате къде в Одрин да спим - за 1 нощ с дете на 12 год . От София сме и ще отидем за първи път там на пазар - да преспим и на другия ден се връщаме . Simple Smile Благодаря

# 221
Ние обикновено отсядаме тук. https://www.booking.com/hotel/tr/comfort-center-suit.en-gb.html? … =total&type=total& . На ръка разстояние е от пешеходната улица и покрития пазар. Има и паркинг.

# 222
Зависи какви са ви очакванията от хотела и каква локация предпочитате. Аз когато съм с дъщеря ми предпочитам А Плюс - без закуска. И отиваме да закусваме в една разкошна сладкарница Мевляна, която е много близко до хотела. Хотела е близо до Марги Аутлет, на гърба на Мигроса. Бюджетен е.
Отсреща НД Суит също е удобен за семейство с дете - но в момента цените са им надути.
Като сме само двама предпочитам Хотелите Марги, Алиба и други подобни, но с дете цената им скача доста.
За хотели в Центъра не мога да изкажа мнение, т.к. предпочитаме друг район.

# 223
  • София
Хотели има много. По-добре кажете фали търсите икономичен вариант, защото някои според мен приличат на пансиони.

Иначе ние отсядаме в Margi, Alan suite, Westdoor, Hilly- зависи какви са цените в конкретните дни. Всички са ок- чисти, с паркинг, закуска.

# 224
  • sofia
Благодаря на всички - от къде си резервирате? Направо на хотела или букинг ? или на Място без резервация ?

Общи условия

Активация на акаунт