На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 57 372
  • 573
  •   2
Отговори
# 555
От към кое ГКПП е този ремонт?
Вероятно става дума за излизането към К.Андреево, но то отдавана е така. Наистина не е обозначено добре. Веднъж на влизане в Одрин за малко да се кача на строящата се магистрала, вместо да вляза към града. Ние им правим оборота в града, но  не им пука, че няма ясни обозначения. Нищо де, ходя редовно, не се оплаквам Simple Smile

# 556
  • Димитровград
Затвора е по пътя за Лесово.

# 557
  • На черешатааа
От към кое ГКПП е този ремонт?
Извинявам се, пропуснала съм да напиша. От Лесово като се влиза. Да, доста неприятно е, все пак доста средства оставяме доброволно там, редно е да има обозначение  за улеснение.

# 558
  • на Мелмак
За много години, момичета!
Имам малко странично питане-знаете ли дали цените от сайта на Алтънбаш са такива в техните магазини?
Гледам, че имат добри отстъпки в сайта им.

# 559
Здравейте,

В четвъртък смятаме да се разходим до Одрин (да ядем, де, не толкова на пазар). От Капитан Андреево входа на града и после изхода обратно към Капитан Андреево нормално ли са отворени? Да знаем има ли смисъл изобщо да тръгваме, да не се замотаем само да берем ядове. И четох преди време за някакви такси, които се плащат на влизане в Турция, един вид че им ползваш пътищата, обаче не помня къде го четох и не знаем за какво става въпрос - колко е и къде се плаща? За еднодневно ходене става дума, реално Капитан Андреево - Одрин и обратно.

Благодаря предварително и хубава година!

# 560
  • на Мелмак
До Одрин няма такси. За по-навътре в страната има платени пътища. Има и такива, които не се плащат.

# 561
  • Бургас
На прибиране от летище Истанбул направих кратък пазар в Къркларели. Вече центърът до спирката на автобусите ми стана любим - всички вериги са на ръка разстояние, там е и любимата ми мандра.
Не пазарувах много, че имам запаси. Кисели краставички, сирене, кашкавал и кисело мляко от мандрата (к. мляко не бях взимала, има невероятен, истински вкус).
Халва Татсан да похваля за пореден път, препоръчвам халвата с шам фъстък.
https://maps.app.goo.gl/qH7y3suardBmYbZW6
И кюфтетата в Айън Simple Smile

Само за 2.5 часа минахме двете граници на 2.01, през МТ. Но след нас е било истинско стълпотворение, по шест часа са чакали хората... Изкарахме късмет.
Вече работят три гишета, направили са организация, но просто колите са много.

Като намалеят запасите, ще ида пак, но не в празник и в почивен ден.

# 562
От вчера е пусната системата за влизане/излизане на ЕС по всички ГКПП.
Тези, които ще пътуват за Турция, да го имат предвид и да се приготвят за голямо чакане при влизане в България, защото събирането на биометрични данни на хората, които не са граждани на ЕС, става много бавно.

Системата вече е включена на българо-турската граница - ГКПП „Капитан Андреево". ГКПП „Лесово", ГКПП „Малко Търново", на българо-сръбската граница - ГКПП „Стрезимировци", ГКПП „Брегово", ГКПП „Връшка чука", на българо-северномакедонската граница - ГКПП, Гюешево", ГКПП „Станке Лисичково", ГКПП „Златарево".

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/mvr-vklyuchi-sistem … s-po-vsichki-gkpp

# 563
  • Бургас
Ха честито.
През МТ минава целият извън ЕС трафик. Украинци, руснаци, молдовци... Надявам се поне минаващите турци да имат двойно гражданство и да влизат с българските си паспорти.

# 564
Здравейте, искам да попитам ако пътувам за Турция с кола, която не е на мое име, но имам пълномощно трябва ли да е преведено пълномощното и на какъв език?
Благодаря Ви предварително!

# 565
  • Бургас
На английски или на турски.
От години минавам с пълномощно на английски.

# 566
Здравейте!
Издирвам името на един хотел в Одрин.
До джамията преди време като идваш отдолу и вървиш нагоре имаше един хранителен магазин. Мисля че се казваше Марги. Като повървиш още малко нагоре в първата или втората пресечката вдясно има хотел. Може ли да помогнете с името? Благодаря!

# 567
ASR Palas е до магазин Марги . Срещу него има училище.

# 568
ASR Palas е до магазин Марги . Срещу него има училище.
Благодар, точно той е!
А знаеш ли дали винаги има места на паркинга?

# 569
Когато сме ходили е имало .

Общи условия

Активация на акаунт