На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 64 687
  • 662
  •   2
Отговори
# 255
Привет  Simple Smile
Някой купувал ли е перяща прахосмукачка от Migros?

По принцип техниката е по-скъпа в Турция. А и проблемът с гаранцията не е за подценяване.

# 256
  • На морето!
Здравейте, някой с актуална информация за мъжки костюми има ли? Чудя се дали да ходим до там да търсим, преди имаше много добри магазини по главната, цените бяха наполовина на тези в София, но не знам все още ли е така. Моля за препоръки и благодаря предварително!

# 257
  • Стара Загора
Може ли някой, който скоро е пътувал през КА да сподели какви са актуалните такси към момента на влизане и излизане от Турция?

Такса няма. На влизане към Бг правят “дезинфекция”, но не събират пари за момента. Вчера минах

# 258
Здравейте, някой с актуална информация за мъжки костюми има ли? Чудя се дали да ходим до там да търсим, преди имаше много добри магазини по главната, цените бяха наполовина на тези в София, но не знам все още ли е така. Моля за препоръки и благодаря предварително!
Нека някой, който е ходил скоро да потвърди, но не вярвам да ги няма магазините за мъжки костюми. Миналата година от там купихме костюм за нашия абитуриент. Много сме доволни, а цената беше смешна. От Daniel Rossi пазарувахме ние.

# 259
Здравейте, група. Предстои ни ремонт на апартамент, който купихме преди дни. Чела съм тук, че си купувате ламинат, плочки за баня, обзавеждане, общо взето всичко. Питането ми е - заслужава ли си все още пазаруване от там? Ние засега сме ходили само в Одрин (в други градове - не) и пазаруваме хранителни продукти, препарати. Не се е налагало до този момент да се интересуваме от ремонт и обзавеждане Simple Smile

# 260
  • София
Моето мнение е че по групите няма да се ориентирате.
Всеки има различен вкус, бюджет, срокове и т.н.
Вижте клиповете в ютуб за пазаруване в Одрин на Денислав Алексиев- не че да ходите задължително на тези места, но да се ориентирате в цените, асортимента. А най-добре просто набележете повече магазини и вървете да си видите вече според вашия вкус и възможности.
Ние сме купували преди ключове, контакти, осветителни тела, пердета и щори, но плочки например купихме тук италиански, български дивани и т.н

# 261
  • Бургас
За хубави мъжки костюми от качествени материи можете да проверите в Efor и в Kigili - в Марги и Ераста.
Даниел Роси и всички по главната, дето "от гащите ви го дават" лично на мен много ми евтинеят. Но като за абитуриентски костюм, който няма да се облича повече - стават.
Такса дезинфекция още няма, но пръскат.
На Лесово, днес.

# 262
Здравейте, група. Предстои ни ремонт на апартамент, който купихме преди дни. Чела съм тук, че си купувате ламинат, плочки за баня, обзавеждане, общо взето всичко. Питането ми е - заслужава ли си все още пазаруване от там? Ние засега сме ходили само в Одрин (в други градове - не) и пазаруваме хранителни продукти, препарати. Не се е налагало до този момент да се интересуваме от ремонт и обзавеждане Simple Smile
Преди няколко месеца, като ходихме, единствено плочки за баня и структура за вграждане харесахме. Цената на плочките беше значително по-ниска. Мебелите за нас бяха еднотипни и скъпи, ама ние си имахме определени изисквания, а и не харесваме тапицирани спални. В крайна сметка си взехме от тук всичко за банята, защото ни дадоха много добра отстъпка, а имахме и допълнителни привилегии.
Осветителните тела за целия апартамент си взехме директно от Китай на 1/3 от тукашната цена.

# 263
  • Бургас
Малко цени и новости от Одрин. Ако някой иска да сравнява стари цени, пускам един мой пост от януари:

https://bg-mam.ma/p/1701618/49209871

В Мигрос в Ераста пак всичко беше обрано. Повече няма да пиша ни за течния гел за съдомиялна, ни за кисели краставици, ни за прах за пране Simple Smile Но пък имаше червен пипер, хубав, на 24 лири кг. Догодина зимнината май ще я правя от там Simple Smile

В BIM са пуснали пиперкова паста, конкурентна на собствената марка на Мигрос, на 57 лири, под тяхната цена. Взех за проба, ще преценя дали да се преориентирам. Още повече, че точно до Лесово правят нов БИМ, май няма да има нужда скоро изобщо да се влиза в Одрин.

Возих се на градски автобус за първи път. Лесно се плаща с кредитна карта – 30 лири, лесно се комуникира, питаш шофьора „Ераста вар“? – Вар. Чиста работа. Не ти трябва гугъл мапс, не ти трябват апове Simple Smile

Скрит текст:
Цени:

Кило сирене смес от моя любим магазин e 310 лири. Хубаво е сиренето, от мандрата в Къркларели е по-добро, ама като не ми се виси на МТ, и това става. https://maps.app.goo.gl/KAfSNkwiAE2smVC46

Изцапах си тениската и спешно трябваше да купя нова. Уайкики, 100% памук, от новата колекция за великата сума от 249 лири Simple Smile

Зехтин Сирим БИМ: 137.50

Хапчета за съдомиялна на БИМ – 137.50

Asperox, новата марка за почистващи препарати, също е пуснала хапчета за съдомиялна. По-скъпи бяха от БИМ-ските, не взех за проба.

Масло – 346

Ориз басмати – 63.50

Бисквити обикновени 1 кг. – 69 – предния път ги взех за 99

Мигрос:

Сареле битер – 167

Обезмаслител на Мигрос – 39.90

Прах за пране от тяхната марка 5 кг – 204

Хубав индирим имаше на превръзките Котех, страхотни са, бяха на 70 лири.

За любителите на „марковите ментета“ – в края на Сарачлар, от лявата страна, има един магазин, в който имаше истинско стълпотворение. Че и отпред. Най-вече мъже. Moncler, Balenciaga, Valentino, Prada, louis Vuitton – каквото ти душа иска J Имат изкарани щендери отвън, няма как да го сбъркате.

# 264
  • Пловдив
Чрез познати /по каталог избирахме/ закупихме душ, сместил за мивка, закачалки за баня, поставка за тоалетна хартия и подобни, цвят месинг, всичко ни дойде сигурно на - 50% от цените тук, а и го няма това разнообразие. Това е фирмата, кореспонденция може да се води по whatsapp

# 265
Тинтина, откакто писа за гела за съдомиялна от Мигрос ни веднъж не го открих на щанда. Всичко на Asperox е много добро. Произвеждат ги за западния пазар.
Билета за автобуса на шофьора ли се плаща или самостоятелно се чекира при качване?

# 266
  • Бг-мама
Някой знае ли колко е обменният курс на турската лира на ООБ при пазаруване с карта? Никъде не можах да открия информация.

# 267
0,0446лв. е курс продава.
Скрит текст:
Влизате в приложението, повече, контакти и информация, валутни курсове, безкасово плащане.

# 268
  • Пловдив

Билета за автобуса на шофьора ли се плаща или самостоятелно се чекира при качване?

Качваш се от първа врата и веднага виждаш апарата , на който трябва да се плати. Голям е и няма как да не го видиш. Безконтактен е .

# 269
  • Стара Загора
Здравейте, кои аптеки ще са дежурни в Одрин в неделя (28.09.2025)?

Общи условия

Активация на акаунт