На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 65 104
  • 664
  •   2
Отговори
# 270
  • Бг-мама
0,0446лв. е курс продава.
Скрит текст:
Влизате в приложението, повече, контакти и информация, валутни курсове, безкасово плащане.
Много благодаря!

# 271
  • Димитровград
Здравейте, кои аптеки ще са дежурни в Одрин в неделя (28.09.2025)?

# 272

Билета за автобуса на шофьора ли се плаща или самостоятелно се чекира при качване?

Качваш се от първа врата и веднага виждаш апарата , на който трябва да се плати. Голям е и няма как да не го видиш. Безконтактен е .
Благодаря!

# 273
  • Бургас
Тинтина, откакто писа за гела за съдомиялна от Мигрос ни веднъж не го открих на щанда...

И аз Simple Smile
А зимата за киселите краставици обиколих три Мигроса в Къркларели, докато ги намеря в най-забутания и непознат за индирим аркадашлар Simple Smile

# 274
  • у нас
Закриват Петъчния пазар. https://www.flagman.bg/article/361316

# 275
  • Пловдив
О, не ... Надявам се да не е вярно Sad

# 276
  • у нас
Вещичке, за съжаление е вярно. Денислав и той направи видео за това. Силно се надявам той да не участва в това закриване, защото отдавна спря да снима на този пазар и представяше само Синия пазар. Жалко...

# 277
Вярно е. Приятелите турци на Денислав писаха в групата, че още от тази седмица е затворен и в петък най-вероятно няма да има пазар.

# 278
  • Пловдив
Много лошо. Харесвах екзотиката там, да се разхождам и да си харесвам разни нещица.

# 279
Здравейте, предстои ми пътуване до Одрин, което ще е в дните четвъртък (пристигаме) - събота (тръгваме обратно). Мислех да посетим петъчния пазар, но и аз вчера видях новината, че го затварят. Струва ли си да отидем на съботния пазар или по-добре да се ориентираме към моловете? Основно ме интересуват дрехи, чанти, обувки. На тези пазари реплики ли продават или по-скоро немаркови неща?
За храни и препарати се ориентирах към Мигрос. Няма да пазарувам като за световно. Отиваме на кратка екскурзия по повод рождения ми ден и ще съчетаем да си купим нещо ако ни хареса. Blush
А някой отсядал ли е в Alan Suits? С дете на 1 година и 10 месеца сме и се чудя дали е много далеч от центъра. Ще се придвижваме с детска количка. Четох коментари в букинг, в които пишеше 15-20 минути пеша, но удобно ли е за придвижване с количка? Имам предвид, нали не става въпрос за някое много натоварено шосе?

# 280
От хотела до центъра е 40 минути пеша, доста ми се вижда. Тази седмица ако пътувате си вземете и връхни дрехи, че се разваля времето.
Тук в София ще бъде 9 градуса, както днес е 30…

# 281
  • Бургас
По пазарите има и реплики, и немаркови неща, много екзотика Simple Smile
Няма цени, лично аз не ги предпочитам.
Преценете си.
Дрехи, чанти и обувки има и в Марги аутлет, и в Ераста, и по центъра.

# 282
Благодаря ви. Blush Ние ще ходим към 10.10. Ще следя времето, дано да е с нас и да не вали. И дано не е студено. Поне имам опция за безплатно анулиране на хотела до предния ден преди пътуването. Ако видя, че ще е някакъв студ или пък дъждовно, ще отложим.
Аз не съм по пазаренето и хич не обичам да няма цени. Определено май моловете са по-подходящ вариант.
40.минути не са малко, но при хубаво време не би било проблем, стига да не е по път с хвърчащи покрай нас коли. Обичаме да се разхождаме. Blush

# 283
Това, което ми направи впечатление в Одрин( по отношение на движението ), е че автомобилите много рядко спират на пешеходните пътеки, изпреварват, както си искат, моторчетата се навират между колите и изпреварват в дясната лента, та и на тротоара се качват. За разходка трябва да е някоя спокойна улица,  но аз такава не видях🙂

# 284
  • Варна
Че то в цяла Турция е такова движението.

Общи условия

Активация на акаунт