На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 64 409
  • 662
  •   2
Отговори
# 345
  • у нас
Може ли препоръки за аналогова парфюмерия в Одрин? Какво си купувате оттам и откъде?
На центъра има San Siro и Bargello. В Ераста също има хубави парфюмчета, в момента ми изкочи името на магазина.

# 346
Bargello и D&P Perfumum ги има на главната улица.
 Като кажете кой марков парфюм харесвате, ще ви предложат.
Цените са ок. В София също отвориха. Bargello има в мол София, а Д&П като че ли на Витошка видях, но в Одрин са два пъти по-евтини.

# 347
  • Варна
Здравейте, планираме да посетим Одрин 31.10 - 01.11.25, дали ще работи всичко предвид че на 30.10.25 имат някакъв празник

# 348
MAD са аналоговите парфюми в Ераста. Аз съм купувала, много са трайни и хубави.

# 349
Здравейте, планираме да посетим Одрин 31.10 - 01.11.25, дали ще работи всичко предвид че на 30.10.25 имат някакъв празник
Препоръчвам ви да избягвате есенната ваканция на децата, ако имате възможност. Аз една година допуснах такава грешка, като не бях помислила, че освен моето дете и още много други ще са във ваканция.

# 350
Много ви благодаря момичета!
Преди години много харесвах Барджело,но после ги спряха у нас.
Мъстсент си купих предния път като ходихме и беше много траен и хубав.
Не знам сега как да им цените, сигурно са вдигнали, но качеството е супер и са много хубави.
Ако ходим в Ераста ще си си взема нещо от МАD.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 09:51 от Caroline_Bingley

# 351
  • Пловдив
Парфюми Loris /взимаме ги от центъра/ - няма такава трайност, дори мъжът ми, където си тачи оригиналите е силно впечатлен.
До преди да пробвам тези си мислех, че Parfen имат високо качество.

# 352
 Здравейте ,предстои  ми  пътуване до Одрин  купували ли сте подправки  и  доволни ли сте ?   

# 353
  • София
Здравейте!
Предстои ни пътуване до Одрин. Ще търсим евентуално рокля за бал. Прочетох темата. Освен Dinar butik и Wendy може ли да препоръчате друг магазин, ако знаете? Всяка информация би ми била полезна.

# 354
купували ли сте подправки  и  доволни ли сте ?   

Да. Аз съм доволна и от пакетираните, и от насипните.

# 355
  • Бургас
Аз също. Препоръчвам тези на Bagdat.
Обожавам подправката за пиле.
От БИМ купувам също - кимион, сусам, червен пипер и т.н., не помня марката обаче, черни пакети с червени надписи.

# 356
Здравейте!
За първи път ще ходим на Одрин с кола. Може ли някой да ми каже какви документи са нужни на българската граница, след това на турската, навръщане плаща ли се нещо?
Къде се продават мъжки костюми за бал?
Благодаря!

# 357
  • Варна
Здравейте!
За първи път ще ходим на Одрин с кола. Може ли някой да ми каже какви документи са нужни на българската граница, след това на турската, навръщане плаща ли се нещо?
Къде се продават мъжки костюми за бал?
Благодаря!
Малък талон, ГО+зелена карта и евентуално нотариално заверено пълномощно ако колата не е ваша собственост. Пълномощното трябва да е преведено на турски или английски. За плащане може пак да включат "златния гьол" - последните цени бяха 150тл на влизане в Турция и 7лв обратно към България.

# 358
  • Димитровград
Всичко това е описано на първа страница, но няма кой да чете Simple Smile

# 359
В Лозенград има ли парфюми с марка LORIS?
  Страхотен парфюм "Loris 003 citrus"  беше купил съпругът ми преди 2 години от някакъв мол в Чорлу, при това със смешната цена около 7 лв. Ароматът му нежен и траен цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт