На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 64 037
  • 658
  •   1
Отговори
# 375
  • на Мелмак
От Мигрос съм взимала или Бим семена черен кимион. Отдавна не съм ходила, но би трябвало да има Simple Smile

# 376
  • Димитровград
Но отдавна мъникарт не е 1 лира Simple Smile

# 377
Няма значение цената, интересуваше ме дали се процедира по същият начин, благодаря! 🙂

# 378
7.5 лири е картата в Мигрос. Миналия месец ходихме и си купих без проблем.

# 379
Здравейте. Трябва да купя лекарство на дъщеря ми от Турция. Може ли да препоръчате, ако знаете онлайн аптека, която изпраща до България ?

# 380
Здравейте. Трябва да купя лекарство на дъщеря ми от Турция. Може ли да препоръчате, ако знаете онлайн аптека, която изпраща до България ?
В края на месеца планувам да ходя до Одрин. Ако не е късно - пишете ми.
И да използвам поста - някакви препоръки а непретенциозно място за нощувки в Ямбол, защото мисля пазара в Одрин до го направим с нощувка.

# 381
Потърсете в Гугъл има апартаменти под наем , иначе като хотел може би Риеърсайд или Сити
В края на месеца планувам да ходя до Одрин. Ако не е късно - пишете ми.
И да използвам поста - някакви препоръки а непретенциозно място за нощувки в Ямбол, защото мисля пазара в Одрин до го направим с нощувка.

# 382
  • София
И къде мога да намеря Семена от черен кимион, някой има ли представа?
Семена от черен кимион си купихме от магазина за насипни ядки в горната част на главната търговска улица, който е близо до МАДО и магазин Гратис.

# 383
  • Бургас На пресечката за Рая
На връщане от почивка си купих от мадам Коко омекотител. Страхотен аромат, вътре е гъст като не разбито кисело мляко. Имаше и прах за пране и влажни почистващи кърпи за мебел. Имаше и промоции. Съжалявам, че не си взех повече и дори от всички изброени продукти. Едва ли скоро ще ходя в Турция. Знаете ли от къде мога да се сдобия с изброените в България или някаква доставка от някъде? Сайта на мадам Коко не доставят за България.

# 384
  • София
Мадам Коко имаха магазини в някои молове в София. Потърсете онлайн дали ги има още.

# 385
В мола на цариградско шосе има мадам коко на долния етаж.

# 386
ще ходя на екскурзия до Одрин за два дни. колко би излязъл обяд и вечеря, защото не е включено в цената - навън горе долу как са цените на заведенията?

# 387
В центъра на Одрин цените са като на Витошка в София. На главната улица - леща 10 лв, порция ичли кюфте 25 лв, гьозлеме 14 лв.
 Ако държите да сядате на ресторант, препоръчвам да не е в центъра, а встрани от туристическите места.

# 388
# 389
  • Бургас
На връщане от Истанбул спрях за бърз пазар в Къркларели.
БИМ - картофи по 50 ст., мандарини по 80 ст., обичайните неща - вакуумирани маслини, малки айрянчета по 32 ст.
Мигрос - намерих си гела  за съдомиялна - 4,36 лв. няма да кажа къде Simple Smile Вече тактиката ми е да избягвам големите мигроси, че там все едно скакалци са опоскали.
Грах консерви по 1,40 лв., пиперкова паста по 2,80 лв. за буркан, макарони по 14 лири - т.е. 56 ст. , високо ценените кисели краставички - 2,16 лв. за буркан.
Любимият магазин за сирене - три опаковки сирене смес "коза, крава, овца", една - краве, два кашкавала - за общо 54 лв. Кашкавалите са в опаковки малко над половин кило, сирената - около 660 гр.
Пазарувам с Револют, най-изгодно се превалутира.

На когото не му е евтино - да не ходи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт