На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 64 094
  • 660
  •   5
Отговори
# 405
  • там където има винаги вятър
...............................

Центъра бил в ремонт последния път, имало реставрация на сградите - пооправиха ли го?

Ремонт има по  уличките водещи към главната - "опаковани сгради", скелета.

Didolinaaa, ако става въпрос за Ася Грос - няма го вече. Септември се засилихме, изпразнен. После питах във Фейсбук Денислав, той каза че са затворили Worried и на първи тоя месец като ходихме го отписах като дестинация.

Ох,  а пък ние  скъпо, не скъпо ако може всеки месец да ходим. Дори зарязах вече тава джигер и преминах на друго Satisfied Лирите не ми стигнаха, та и с карта плащах - тук все се въздържам с цените, а пък там - никак Rolling Eyes

# 406
  • Пловдив
А къде се намира този магазин Мадам Коко, че виждам няколко пъти се споменава в темата.

# 407
  • Бургас
В МОЛ "Ераста", май и в "Марги аутлет" имаше също.

# 408
  • Стара Загора
И в АВМ-то, където е големият Мигрос. (забравих му името)

# 409
  • Бургас
Бившата "Кипа". Там пък от години не съм стъпвала Simple Smile Колкото пъти отида, толкова пъти всичко е обрано и съм разочарована. Явно българите - а сигурно и гърците - го предпочитат пред всички останали мигроси.

# 410
  • София
В Кипата ходя сутрин и сме първи, просто не го зареждат вечер добре, но паркирам долу и не влача като луда, защото често съм с 3 колички 😁😁😁.
И ако кажете тая Самира хоум дали си заслужава, цена няма да имате.

# 411
  • София
Харесвах какво предлагат като дрехи в ADL (Erasta), та днес реших да отворя сайта им, но и там очевидно ги е ударила инфлацията доста. Панталоните и ризите са по 3500-4000 лири, а някои от роклите дори надхвърлят 5000.
И на мен доста ми харесаха дрехите в adL. Някой знае ли дали може да се доставя от сайта им до България? И ако е възможно, как става?

# 412
  • Пловдив
Adl поне в Пловдив имат магазини.

# 413
  • София
В София мисля, че нямат. Ще трябва да се разходя до Пловдив. Simple Smile Намирам магазин в мол Пловдив Плаза. Къде са другите им магазини?

# 414
  • Пловдив
На центъра

# 415
  • Варна
Момичета, знам че не е правилната тема, но имам питане относно Текирдаг. Наумила съм си другия месец да разходя мъжО до там. Освен мол Текира и крайбрежната какво друго да видим? Има ли пазар и кой ден е, ако знаете? Ще съм благодарна за идеи!

# 416
  • Варна
Момичета, знам че не е правилната тема, но имам питане относно Текирдаг. Наумила съм си другия месец да разходя мъжО до там. Освен мол Текира и крайбрежната какво друго да видим? Има ли пазар и кой ден е, ако знаете? Ще съм благодарна за идеи!

Ами пазарът е в четвъртък и бил по дължината на една права улица от МОЛ Текира - горе долу до крайбрежната. Аз също специално на него не съм ходила.
Освен двете изброени неща - еми между тях има  безброй малки улички с магазинчета - хранителни и всякакви. От културните развлечения - музей на един унгарец (Петьофи дано да не греша, може и друг да е), а също и няк. сладкарница ШАР - със специалитет някакъв от стари времена...
Приятна разходка.

# 417
  • Стара Загора
Здравейте. Къде в Одрин може да се купи сирене и кашкавал Мурат бей на едро? Например една тенекия сирене?

# 418
  • here and now
Към момента имали такси на КА? Ако има какви са и как се плащат(в брой с карта..)?

# 419
  • Варна
Мира, благодаря! Улицата я знам, но няма как да отидем в четвъртък. 😞 Ще потърся сладкарницата обаче.

Общи условия

Активация на акаунт