На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 62 444
  • 634
  •   1
Отговори
# 630
Денислав се жалва във фейса. Нямало българи. Турците го питали къде са комшите.
😀
Българите са по магазините, които не ги рекламира Денислав🙂

# 631
Е, той си каза защо ги няма – за българи цените са двойни. Ама иначе питат...
Щом и него са се опитали да го цакат с двойна цена, смятайте пък за нас какво е.

Скрит текст:
Днеска беше “ Петък “
Доста хора ме питат къде са комшиите , кога ще идват , и доста хора мислят че поради петъчния пазар не идват .. да няма вече Петъчния пазар но ..
Аз мисля друго ..
Днеска станах сутринта отидох да взема 4 гевреци пред мен 1 човек и незнам как разбра ..сиг зареди усмивката ми и го чувам каза на продавача “ от този булгар вземай двойно” нищо не съм казал даже нямах лири платих в евро
Отивам паркинга и ме питат “ къде са Българите” и ме питат пазара няма затова ги няма нали “
Аз му казвам не е само зареди пазара ..
Паркинга двойно
Гевреците двойно
Отношение двойно ..към лошо
Искаш не искаш някой идва да ти продава на зор чорапи …
Както да е
Здраве да има 🙏🏻
Ние сме Семейство Алексиеви и информираме показваме но като дойде времето тогава ке говоря : )
Благодарим  че сте с нас
Аз геврек вече не ям , Българин съм ама не ми се плаща двойно 😉

# 632
  • Бургас
Не ходя по пазари именно поради тази причина. Но имам любими малки магазинчета, в които собствениците винаги са се отнасяли с уважение и усмивка. Не харесвам и Одрин, предпочитам Къркларели, който все още не е така комерсиален.

А защо няма - висенето по границата идва в повече, поне на мен.
От март до ноември преустановявам пътувания.

# 633
Цените и в Одрин скочиха, за това няма много българи. Приятели бяха за Нова година и каза, че дрехите вече са много скъпи. Пазарували са основно лекарства и козметика, защото е имало голямо намаление в Гратис.

# 634
И аз не ходя по пазари, само от магазини купувам. Но и там се опитват да въртят номера – ако мине...
Проверявайте си касовите бележки на място, за да нямате неприятни изненади.

Общи условия

Активация на акаунт