СДЯ №37 Проф. д-р Иван Митев

• 1 153
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!

Искам да попитам майките, които вече са записали децата си в новопостроената ясла в Изток, дали имат някакви впечатления от персонала, яслата и като цяло дали се знаят изискванията какви са за 1ва яслена група?

Ясно е, че децата още не са започнали да ходят, но всякакви мнения ще са от полза. Не намирам сайт на яслата, както и номер, така че, според мен ще е добре да използваме тази тема тук.

# 1
Изключително внимателни са целия персонал. Грижат се с внимание, учат децата на нови неща.
Детето ли ходи там вече две седмици и съм много доволна.
Имат различни активности, които ежедневно снимат и изпращат на майките по вайбър.

Здравейте!

Искам да попитам майките, които вече са записали децата си в новопостроената ясла в Изток, дали имат някакви впечатления от персонала, яслата и като цяло дали се знаят изискванията какви са за 1ва яслена група?

Ясно е, че децата още не са започнали да ходят, но всякакви мнения ще са от полза. Не намирам сайт на яслата, както и номер, така че, според мен ще е добре да използваме тази тема тук.

# 2
Споменава ли се нещо от персонала за допълнителни места през Септември? Когато трябва да заработи яслата на пълен капацитет?

# 3
дали има информация за родителска среща на децата започващи този септ?

Общи условия

Активация на акаунт