Търся електронна книга - 52

• 95 074
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, търся книгата на Елизабет Филпс Просто най-добрият
Сюзън Елизабет Филипс

# 526
Здравейте! А аз не намирам на Сюзън Елизабет Филипс - Сблъсък на звезди - кн. 9 от Чикаго старс. Моля, ако го имате!
Благодаря за Просто най-добрият, БезДелник!

# 527
Търся:
"Стойте до децата си"
Автор:  Габор Мате  Гордън Нюфелд

# 528
...  Сюзън Елизабет Филипс - Сблъсък на звезди - кн. 9 от Чикаго старс
Качена!

# 529
Не знам защо в тази тема винаги трябва да има заяждане. Разрових се в Рулит и няма нито една книга от тези, които дамата търси.

1000 пъти съм писала ,че Рулит не е единствения източник за ел. книги и видите ли почти всички книги от списъка на дамата ги има във Фейсбук групите . Ако си направи труда да напише заглавията в търсачката ще и излязат файловете . Тук повечето очаквате всичко на готово , вместо да се напънете и да се разровите повече .

# 530
В Читанка намерих и четох две книги на Кимбърли Фрийман, “ Дивото цвете” и “ Островът на пеперудите”
Търся други книги на авторката, ако има преведени на български.

# 531
Здравейте! Търся книгата “Изгорена жива”, Суад. Благодаря предварително!

# 532
Здравейте! Търся книгата “Изгорена жива”, Суад.
Суад - Изгорена жива

# 533
Не знам защо в тази тема винаги трябва да има заяждане. Разрових се в Рулит и няма нито една книга от тези, които дамата търси.

1000 пъти съм писала ,че Рулит не е единствения източник за ел. книги и видите ли почти всички книги от списъка на дамата ги има във Фейсбук групите . Ако си направи труда да напише заглавията в търсачката ще и излязат файловете . Тук повечето очаквате всичко на готово , вместо да се напънете и да се разровите повече .

Здравейте, извинявам се че създадох такова напрежение сред някои от списващите.
В 3-те фейсбук групи в които имам достъп книгите ги няма, затова реших да пиша в старата БГ мама, но тя не е това което бе преди. Съжалявам, че ВИ причиних неудобство.
ОГРОМНО  БЛАГОДАРЯ НА ХОРАТА КОИТО НЕ МЕ ЛИНЧУВАХА:hibiscus:
БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА Паула за споделените книги, през отпуската ще си ги изчета с най-голямо удоволствие! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Щастлива съм, че все още подържаме приятелства с дами с които приятелството ни е започнало тук в БГ МАМА (те си знаят).Blush

Пожелавам на всички весело и приятно лято и бъдете малко повече позитивни!:blush:HeartFlowers Four Leaf Clover
Въпроса с книгите които търся е приключен.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 15:23 от Kristalin

# 534

Здравейте, извинявам се че създадох такова напрежение сред някои от списващите.
В 3-те фейсбук групи в които имам достъп книгите ги няма, затова реших да пиша в старата БГ мама, но тя не е това което бе преди. Съжалявам, че ВИ причиних неудобство.
ОГРОМНО  БЛАГОДАРЯ НА ХОРАТА КОИТО НЕ МЕ ЛИНЧУВАХА:hibiscus:
БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА Паула за споделените книги, през отпуската ще си ги изчета с най-голямо удоволствие! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Щастлива съм, че все още подържаме приятелства с дами с които приятелството ни е започнало тук в БГ МАМА (те си знаят).ю

Пожелавам на всички весело и приятно лято и бъдете малко повече позитивни!:blush:HeartFlowers Four Leaf Clover
Въпроса с книгите които търся е приключен.
Особено зад клавиатурата е много лесно да поучаваш хората! Не сте първата, която е нападана по този начин. Дори и в групите, свързани със здравето, се случва същото! Човек да не смее да попита...

# 535
Според мен проблема е , че повечето потребители консумират и само няколко споделят, много малко споделят. Може би останалите не са толкова на ти с разни там директории. Затова според мен е нормално да се дразнят хора, които пействат един и същ линк за незнам кой път. А останалите явно знаят че е пускан и не им трябва.

# 536
Според мен проблема е , че повечето потребители консумират и само няколко споделят, много малко споделят. Може би останалите не са толкова на ти с разни там директории. Затова според мен е нормално да се дразнят хора, които пействат един и същ линк за незнам кой път. А останалите явно знаят че е пускан и не им трябва.
За пействането тук съм съгласна! Има лупичка, може да се потърси първо, естествено! Но аз, например, нямам фейсбук. Търся книги предимно в Рулит и Читанка. Но най - вече тази тема ми е в помощ. Затова малко се подразних.

# 537
и аз нямам фб, но тук повечето остри забележки съм виждала заради многократно пействати линкове.

# 538
  • София
Здравейте!
Търся "Сгрешената булка" на Катарина Маура. Ще съм много благодарна да ми я изпратите на danielamircheva86@gmail.com
Благодаря!
Появи ли се книгата? Виждам, че е имало доста запитвания в темата за нея.
Сега видях, че ЕРА изобщо не са пуснали ел вариант.

# 539
  • Бургас
Не ви е необходим ФБ,за да търсите и намирате ел.книга. Трябва да знаете няколко неща:
1. Има ли книгата или няма официално ел.издание? Ако няма ,то едва ли някой ще ви го пусне. Ако все пак нещо се върти из нета ,това е неофициален превод,който може да става,но може и да не става. Последно такива преводи видях на книги на Рина Кент, но който ги качва пише че са АI.
2. Може освен Рулит и Читанка ,да проверите и сайтовете ,които са качени във всеки първи пост на тази тема. Към тях бих добавила и anna`s archive -там качват и на български и на английски език.
3. Може да попитате на лично съобщение дали потребителя ,който е качил линк (който пък е изтекъл) може да ви го изпрати отново.

Общи условия

Активация на акаунт